Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(VVaiva @ 2012 09 04, 20:59)
Man pasitrauke  4u.gif

O tolygiai ar labiau į plotį/į ilgį? Nugara, apykaklė kažkiek pasitraukė? Turiu xs, dabar dydis tobulai tinka, bet bijau, kad po skalbimo bus mažas. Galėčiau apsikeisti į m, bet m man didokas - labiau tiktų s. Bet gal išskalbus pasidarytų geras g.gif
Atsakyti
Gal prisimenate kaip vadinasi jcrew balerinos su uztrauktuku gale? Noriu ideti skelbima, bet negaliu rasti nuotraukos internete verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2012 09 04, 21:54)
Gal prisimenate kaip vadinasi jcrew balerinos su uztrauktuku gale? Noriu ideti skelbima, bet negaliu rasti nuotraukos internete  verysad.gif

Šitos? http://www.jcrew.com...28693/28693.jsp
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 04, 21:58)

taip! dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jau gavot Tippi cardigan in leopard? Kaip dydžiai jo?
http://www.jcrew.com...~~~~~/94413.jsp
Atsakyti
Kavamale, as turiu taskuota toki kaip nuotraukoje. Tiesa, dar nedevejau ne karto. Tiesa, kad siek tiek persisviecia. Bent jau po lempa stovedama veidrody maciau savo liemenele kuno spalvos ax.gif Pasiskaiciau, kad tight fit, tai pirkau M, nors paprastai jcrew rubu S dairausi, nes nenorejau aptemto labai. Tai ir nera aptemptas, bet S dydis irgi labai aptemptas nebutu ax.gif Todel, manau, ji reikia imti toki, koki paprastai nesiojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 09 05, 11:29)
Kavamale, as turiu taskuota toki kaip nuotraukoje. Tiesa, dar nedevejau ne karto. Tiesa, kad siek tiek persisviecia. Bent jau po lempa stovedama veidrody maciau savo liemenele kuno spalvos ax.gif Pasiskaiciau, kad tight fit, tai pirkau M, nors paprastai jcrew rubu S dairausi, nes nenorejau aptemto labai. Tai ir nera aptemptas, bet S dydis irgi labai aptemptas nebutu ax.gif Todel, manau, ji reikia imti toki, koki paprastai nesiojat ax.gif

aciu labai mirksiukas.gif jauciu noriu biggrin.gif o jis labiau kaip megztukas ar palaidine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 05 rugsėjo 2012 - 09:34
QUOTE(kavamale @ 2012 09 05, 10:32)
aciu labai  mirksiukas.gif jauciu noriu  biggrin.gif o jis labiau kaip megztukas ar palaidine?

Palaidine ax.gif Is pradziu kai gavau biskiuka nusivyliau, nes galvojau tie taskeliai kaip aplikaciojos klijuoti, o jie tiesiog vientisas printas su audinio spalva (nezinau, kaip tiksliau issireikst), bet vakar apsivilkau prie navy kelniu ir radonu bateliu- fantastika 4u.gif Kokybe normali, bet pilnos kainos ir netgi dabartines, nezinau ar mokeciau, jei buciau is anksto apziurejus. Taciau kai su dar minus 30 proc off tai liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 09 04, 20:22)
as pries kelias dienas pasiemiau, dejau cia nuotraukytes pries pora dienu. man patinka  ax.gif  paprastas, bet prie visko tinka, trumpokas, kuno spalvos su graziom auksinem sagutem
4u.gif

Gaila nemačiau ax.gif o tas trumpumas tai koks, bent iki džinsų liemens jis bus g.gif ar dar trumpesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 04, 21:03)
O tolygiai ar labiau į plotį/į ilgį? Nugara, apykaklė kažkiek pasitraukė? Turiu xs, dabar dydis tobulai tinka, bet bijau, kad po skalbimo bus mažas. Galėčiau apsikeisti į m, bet m man didokas - labiau tiktų s. Bet gal išskalbus pasidarytų geras g.gif

Man tolygiai mirksiukas.gif Tiesiog aptemptesnis tapo, bet tikrai ne stipriai susitrauke. Buvo i laisvaja puse, o dabar prigludes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 09 05, 12:01)
Man tolygiai  mirksiukas.gif Tiesiog aptemptesnis tapo, bet tikrai ne stipriai susitrauke. Buvo i laisvaja puse, o dabar prigludes  4u.gif

O koks buvo dydis pas jus ir kokie išmatavimai? blush2.gif Nežinau, ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 05, 12:04)
O koks buvo dydis pas jus ir kokie išmatavimai?  blush2.gif Nežinau, ką daryt  doh.gif

Mano pernai ar net uzpernai pirktas XS ax.gif Kitokie jie truputi buvo, siemet padidinti. Kai as pirkau, tai XS buvo maziausias dydis, nebudavo XXS...
Mano ismatavimai 84-65-88, siemet kasmyrinius pirkau XXS, man neaptempti. Tas, kuri skalbiau, buvo XS, bet toks, kaip siu metu XXS biggrin.gif Po skalbimo tapo mazesnis uz siu metu XXS biggrin.gif Supainiojau, jauciu biggrin.gif
Atsakyti