Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(RII @ 2012 08 24, 17:24)
Va,butent,rankoves aptemptos huna...as ir turiu xs,bet mielesnis s.

jeigu pečiai siauri, rankos plonesnės, o nešiojama tarpinis dydis, tarkim s-m, tai S gal ir užtektų..

ups čia linute klp skirta 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 24 rugpjūčio 2012 - 16:29
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 08 24, 17:27)
jeigu pečiai siauri, rankos plonesnės, o nešiojama tarpinis dydis, tarkim s-m, tai S  gal ir užtektų..

ups čia linute klp skirta 4u.gif  biggrin.gif

4u.gif su tais j.crew dydziais galima labai greitai nusigrubaut i lankas doh.gif laukiu atvykstancio kasmyriuko to populiariojo tee, tai kaip supratau pagal ismatavimus S dydyje skesiu doh.gif ehh kaip sunku nesimatavus rolleyes.gif
Atsakyti
Pagal mane tippi didintas max puse dydzio, tik idomu, kaip bus isskalbus, kad ir vesiam vandeny, gal kas bande?
Atsakyti
Jei nesunku mergaites, parasykite tippio XS ir S dydziu ismatavimus, uztenka kiek yra tarp pazastuku 4u.gif Aciu labaiiiii
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 08 24, 17:25)
Jums gražiai atrodo, neapsitempęs. Bet va sakau, kur aš vieną moteriškę mačiau, tai lb negražiai atrodė, nes liemuo so so, bet per rankas, pečius - net įsirėžę doh.gif  dar pas ją ir džinsai neoniniai lb apsitempę buvo, tai man vaizdelis nekoks susirodė blush2.gif

As ir daug maciau tokiu,kuriu realus dydis M,o dziaugiasi,kad i xs isispaudzia..
Prisimenu,kai su cafe capri in wool maciau apsitempusia...
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2012 08 24, 17:35)
Jei nesunku mergaites, parasykite tippio XS ir S dydziu ismatavimus, uztenka kiek yra tarp pazastuku  4u.gif  Aciu labaiiiii

Xs kazkur 45 cm
S nepamenu, M 48
Atsakyti
šiandien panoramoje mačiau porą jcrew gerbėjų biggrin.gif
viena iš jų buvo su wild cat'o megztuku, o kita su šilkine bliuske
prisipažinsit ką mačiau, ar kankint reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 08 24, 16:25)
Jums gražiai atrodo, neapsitempęs. Bet va sakau, kur aš vieną moteriškę mačiau, tai lb negražiai atrodė, nes liemuo so so, bet per rankas, pečius - net įsirėžę doh.gif  dar pas ją ir džinsai neoniniai lb apsitempę buvo, tai man vaizdelis nekoks susirodė blush2.gif

Nu nu ir su kokios spalvos g.gif biggrin.gif
Aš nežinau,imu Xs nesiodama Xs/S dydį nepasakyčiau,kad norisi didesnio g.gif

Gavau marskinukus spalvotų cotton su silku,tai su 88-90cm idealiai man,bet siaip isivaizdavau juos kitus todėl parduodu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 24, 20:23)
Nu nu ir su kokios spalvos g.gif  biggrin.gif

Gavau marskinukus spalvotų cotton su silku,tai su 88-90cm idealiai man,bet siaip isivaizdavau juos kitus todėl parduodu rolleyes.gif

Superwife , o tai cia tuos kur paisly groove? kike cm po pazastukais pas juos?
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 24, 19:23)
Nu nu ir su kokios spalvos g.gif  biggrin.gif

super_wife, apie kokius marskinukus eina kalba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 08 24, 18:30)
šiandien panoramoje mačiau porą jcrew gerbėjų biggrin.gif
viena iš jų buvo su wild cat'o megztuku, o kita su šilkine bliuske
prisipažinsit ką mačiau, ar kankint reikės biggrin.gif

As irgi su sia silkinuke maciau sviesiapaluke Panoramoje, tik nezinau kas bigsmile.gif .

ir su tippi viena Aleja sutikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 24 rugpjūčio 2012 - 20:33

Jeigu dar kam butu aktualu del Tippi, tai kazkodel butent Bright dahlia spalvos Tippi yra vienu dydziu pamazintas, realiai atitiktu koki XXS. Mano abu Tippi'ai yra XS dydziu (bright dahlia ir bold peri spalvu), o skiriasi smarkokai. Beje, bright dahlia Tippi's ir gerokai trumpesnis nei bold peri. Zodziu, eilini karta J.Crew "zaidzia" su spalvomis g.gif
Atsakyti
Arba sumaiso etiketes wink.gif
Atsakyti