Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Vannille @ 2012 09 01, 10:30)
Skaiciau atsiliepimuose, kad siais metais jis siek tiek ilgesnis. Todel as sau is Petite skyraius planuoju pirkti.

man irgi melynas smagus wub.gif o jus su kokiu ugiu petite galvojat? ir idomu kaip su dydziais, man no2 in cotton tinka 2, nors siaip mano 4 dydis (74-96), gal ir sis biski didintas g.gif

dar ikeliu notraukyte su No2 ir merino megztuku (atsiprasau uz kokybe, su telefonu daryta blush2.gif ) no2 tai nekomentuosiu matyt dauguma jcrew myletoju ji turi, o vat megztukas labai fainutis toks trumpokas, bet prie kelniu ir sijoneliu i darba super, grazios auksines sagutes. jis kazkaip nepopuliarus, nes visada yra pardavime ir per nuolaidas, tai galvojau kad kazkas su juo negerai, bet surizikavau ir labai dziaugiuos ax.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Sakykit, ar imanoma cafe capri in wool (camel spalvytes, 2dydi) pagauti su papildoma nuolaidele?
Ir ar kas nesiojot jas su ilgais batais? Nes idomu, kaip ziema jas nesiot...
Atsakyti
pas mane tradiciškai 6 dydis, kirpimas tiesus, tai ji platoka ne liemenuota, bet pečiai vietoj, ir mažesniame dydyje nepajudinčiau rankų

user posted image
Atsakyti
kaip gražiai, keistuole, atrodai bigsmile.gif wau, nu niekad nebūčiau pagalvojusi, kad čia 6 dydis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2012 09 01, 14:08)
Sakykit, ar imanoma cafe capri in wool (camel spalvytes, 2dydi) pagauti su papildoma nuolaidele?
Ir ar kas nesiojot jas su ilgais batais? Nes idomu, kaip ziema jas nesiot...

imanoma.
su ilgais batais g.gif as tai nenesiosiu ju taip schmoll.gif Ziema su ilgais batais desiuos kitas.O ziema ju nenesiosiu,nebent prie ankle boots kokiu rolleyes.gif
Atsakyti
Keistuole, super atrodo thumbup.gif Uzsiprasiau nuotraukos ir, aisku, paskutine atsliukinau paziuret doh.gif biggrin.gif Bet rankoves tokios ne super ilgarankems g.gif Gal galetum pamatuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2012 09 02, 12:23)
Keistuole, super atrodo  thumbup.gif Uzsiprasiau nuotraukos ir, aisku, paskutine atsliukinau paziuret  doh.gif  biggrin.gif Bet rankoves tokios ne super ilgarankems  g.gif Gal galetum pamatuoti?  4u.gif

ne nesuper ilgos, bet ir ne kokios TH, kur pastoviai vaikai klausia, kas mano rankovėms atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2012 09 02, 12:23)
Keistuole, super atrodo  thumbup.gif Uzsiprasiau nuotraukos ir, aisku, paskutine atsliukinau paziuret  doh.gif  biggrin.gif Bet rankoves tokios ne super ilgarankems  g.gif Gal galetum pamatuoti?  4u.gif

nuo peties 66 cm, nuo pažasties 47

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 02, 12:31)
keistuole, kaip gražu  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 09 01, 13:04)
..ir merino megztuku

o koks cia megztukas? smile.gif
Atsakyti
Keistuole, gal galit priminti savo ismatavimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura.vb19 @ 2012 09 03, 07:59)