gal kas turi sita suknele? gal galite pakomentuoti
kaip su dydziais? i ka atsizvelgti perkant ja. ? Na pvz jei perku silkinuke 8, tai ir sukneles reikia 8 dydzio? ar kazkaip kitaip reikia ziureti
Merginos, kas turi si No2 pencil skirt, patarkit prasau. Nesiojant jis limpa prie pedkelniu, sukasi, zodziu visada reikia sekti kaip jis atrodo ir taisyt. nu nesamone gaunasi.. ar kam nors yra panasi problema? kaip spresti? nes tikrai grazus superinis sijonas
Merginos, kas turi si No2 pencil skirt, patarkit prasau. Nesiojant jis limpa prie pedkelniu, sukasi, zodziu visada reikia sekti kaip jis atrodo ir taisyt. nu nesamone gaunasi.. ar kam nors yra panasi problema? kaip spresti? nes tikrai grazus superinis sijonas
Aš nešioju jį tik ant nuogų kojų Jeigu prie slidžių nešiosit, gal ir nesisuks
Aš irgi šituos sijonukus tik su nuogom kojom nešioju
Valentinka,neissitampo jos,nebijokit Naturalu,kad sedint jos kiek pasitempia,bet is esmes viskas gerai,sueina vel i vieta As tik viena karteli skalbiau jas.Viskas puiku.Tai jos neteplios O tokiu raudonu buna sale kainom? Nemaciau niekad
Pasitempia, bet neissitampo Pritariu, kad nera teplios. Skalbiau viena karta, rankom, vesiam vandeni, bet vistiek sakyciau siek tiek pasitrauke, taciau panesiojus ir vel viskas ok. Bet jau lygint jas kaip man buvo sunku Tie kantai, kisenes ir t.t., o ir siaip sakyciau sunkokai lyginasi audinys.