Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Oi,man jos tokiais musu orais pasaka wub.gif
Spalva labai gera ta raudona.
As dar neskalbiau.bet,turbut,i valykla nesiu.
Atsakyti

Su 94 cm.krutine,koki dydi Thalita b ziureti ax.gif

Valentinka,kaip sauniai ziurisi kelnes bigsmile.gif Nereikia ilgio visai schmoll.gif
Atsakyti
Valentinka, pritariu Airedai ir Kuti - kelnytes ant jusu thumbup.gif As laukiu saviskiu Camel sp. tik del dydzio nervuojuos g.gif O koks pas jus kelniu dydis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kieli @ 2012 08 29, 20:14)
Su 94 cm.krutine,koki dydi Thalita b ziureti ax.gif

Valentinka,kaip sauniai ziurisi kelnes bigsmile.gif Nereikia ilgio visai schmoll.gif

QUOTE(ALRENA @ 2012 08 29, 20:51)
Valentinka, pritariu Airedai ir Kuti - kelnytes ant jusu  thumbup.gif As laukiu saviskiu Camel sp. tik del dydzio nervuojuos g.gif O koks pas jus kelniu dydis? ax.gif  4u.gif

Ačiūū merginos, pasiliksiu jas 4u.gif

Mano 4 dydis, klubai 96 -97 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 28, 09:14)
Gavau cahmere tee, tai nėra ji tikrai kosmiškai didinta, tarp pažatų S dydžio 44-45 cm

Ir as vakar gavau S, tarp pazastuku ~44 cm.
Tikrai neskestu su krutine~90 cm. Galetu per liemeni buti siauriau, bet kadangi cia toks tiesus modeliukas, tai ir taip gerai, tikrai neatrodo kabanti ar per didele smile.gif
Pirkiniu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 08 30, 06:33)
Ir as vakar gavau S, tarp pazastuku ~44 cm.
Tikrai neskestu su krutine~90 cm. Galetu per liemeni buti siauriau, bet kadangi cia toks tiesus modeliukas, tai ir taip gerai, tikrai neatrodo kabanti ar per didele smile.gif
Pirkiniu labai patenkinta thumbup.gif

XS dydzio 42.5cm per pazastukus tee cashmeriuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 30, 09:04)
XS dydzio 42.5cm per pazastukus tee cashmeriuko smile.gif

Šiandien pasiimsiu kašmyriuką, bet kaip bijau, kad nebūtų per daug aptemptas (xs, krūtinė 88) unsure.gif

Valentinka, kelnytės kaip nulietos thumbup.gif Bet dėl ilgio gražiau būtų čiut ilgesnės. Su tokiu ilgiu man truputį per plati klešnė apačioj atrodo. Bet iš tiesų jų toks fasonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 30 rugpjūčio 2012 - 08:17
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 30, 08:15)
Šiandien pasiimsiu kašmyriuką, bet kaip bijau, kad nebūtų per daug aptemptas (xs, krūtinė 88)  unsure.gif

Tikrai nebus,man su 88-90cm krutine labai laisvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 30, 09:15)
Šiandien pasiimsiu kašmyriuką, bet kaip bijau, kad nebūtų per daug aptemptas (xs, krūtinė 88)  unsure.gif

Parasykit, ar tiko smile.gif

QUOTE(super_wife @ 2012 08 30, 09:18)
Tikrai nebus,man su 88-90cm krutine labai laisvas blush2.gif

Na, su tuo aptempimu labai individualu, juk merginos su panasiais ismatavimais buvo imetusios foto ir su XS ir su S kasmyriukais, man atrode, kad ant visu graziai ziurisi biggrin.gif
As buvau idejusi skelbima, kad ieskau pirkti XS-S, kadangi XS niekas nepasiule , stveriau kuo greiciau S, laaabai jau as jo norejau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pamatuoti Talitha 4 dydį, nepamaišytų ir 6 matmenys
Atsakyti
Tikrai man su 89 cm per krutine S kasmyriukas thumbup.gif nesimato kad didelis ,jis kaip nulietas,peciai vietoj,viskas liuks,o be to kaip sakiau man rudeniui ziemai biski ir graziau laisvesni rubai,vasarai pavasariui aisku norisi,kad isryskintu figura,o ziema ir silciau kaip nera viskas apsitempe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2012 08 30, 09:52)
Tikrai man su 89 cm per krutine S kasmyriukas thumbup.gif nesimato kad didelis ,jis kaip nulietas,peciai vietoj,viskas liuks,o be to kaip sakiau man rudeniui ziemai biski ir graziau laisvesni rubai,vasarai pavasariui aisku norisi,kad isryskintu figura,o ziema ir silciau kaip nera viskas apsitempe thumbup.gif

Man atrodo, pas Jus melynas g.gif
As irgi toki nupirkau, nereali spalva, labai man grazu thumbup.gif
Atsakyti