QUOTE(kitokstetis @ 2012 12 31, 15:27)
Laba diena, jei ponios neprieštaraus, ir aš porą savo pastebėjimų pridursiu. ED mūsų šeimoje jau 2 metai, iš pradžių buvo atsikratoma viršsvorio (aš 20 kg nutirpdžiau per 4 mėn, žmona 14 per tą patį laiką), dabar tai mūsų mitybos racione bent kartą dienoje kaip idealiai subalansuotas maisto produktas su kuriuo labai mėgstu paimprovizuoti.
Kas dėl pieno - ED turi būti gaminamas su pienu, kitaip jis nebus pilnavertis produktas savo maistine prasme ir kaloringumas bus mažokas, todėl kam aktualu viršsvoris - gali ir nepavykti. Liesiems žmonėms su riebiu pienu, apkūniems su liesu pienu. Be to produkto sudėtyje yra augalinių fermentų sistema HD kuri pagerina pieno skaidymą ir maisto įsisavinimą. O dėl alergijų - per tuos metus mano sūnui dingo alergija apelsinams, yra pavyzdžių kai ir bronchine astmą išsigydo. Bet tai ne savaitės procesai - organizmo valymas gan ilgas veiksmas.
Papildyta:
Sveiki,
Atsiprašau kad lendu į svetimą temą , bet tam ir yra pokalbiai , kad diskutuoti.
Man dabar labai aktualu apie Energy diet , noriu sužinoti kuo daugiau , nes jau 4 dienas kaip jį vartoju. Bet , nežinojau kad tik su pienu reikia, maniau kad ir pasukos tinka. Nes moteris iš kurios pirkau sakė kad galima ir sau pasukomis.
Per 4 dienas man nukrito 1,5 kg. Ir alkio jausmas yra šioks toks , ypač pirmas dvi dienas kentėjau. Bet man reikia numesti apie 20 kg. , tai nemanau kad kilogramai tips ore.
Turiu klausymą , kas naudojat , ar jums nebuvo jokių šalutinių , pašalinių poveikių?
Man tai labai šala rankos , labai skaudėjo 3 dienas galvą, permušinėja širdis , ta prasme , sutriko širdies ritmas. Jaučiu keistą povekį... Vakare negaliu užmigti. Plius , dar užkietėjo viduriai. Nors , kaip jau kažkas minėjo , aš irgi negeriu pieno , netoleruoja organizmas laktozės. Nuo pieno produktų laisvinadvo vidurius. O su kokteiliais atvirkščiai gaunasi.
Ir dar , aš prie tų kokteilių dar pirkau ir arbatą , kuri neva valo organizmą. Bet čia nemačiau nė viename komentare apie tą arbatą. Gal jos nereikia?
Tiesą pasakius , aš esu šiek tiek sutrikusi , nes su tais pačiais kokteiliais galima ir priaugti ir numesti svorį. Kažkaip labai jau universalus produktas.
Pamenu , prieš kokius 6 metus labai buvau susidomėjusi alijošiaus kažkokais ten maisto papildais. Įtariu , kad tai kažkas panašaus, tik kitaip pateikta.
Nežinau. Norėčiau daugiau jūsų komentarų. Nes tikrai nežinau ką toliau daryti? Nusipirkau 3 skonių kokteilius , o ką toliau daryti , net nežinau. Imu abejoti.