Norint susitvarkyti save, bet kuriuo atveju ar su kokteiliais ar su kitokiu maistu - grįžti prie senų įpročių nematau prasmės, nes tai gražina į nesveiką mitybos būdą. Jei darbovietė maitina nesubalansuotai - ar verta nuodytis? Manome, kad jei duoda maistą tai sutaupome, bet jei taip pažvelgus į ateitį - kas bus nuo tokios mitybos po 5,10 ir daugiau metų? Ką sutaupysite dabar, vėliau leisite farmacijai.
Jei nematote galimybių darbo metu maitintis subalansuotai, tai rekomenduoju EnergyDietHD valgyti pusryčiams ir vakarienei, pietus valgant darbe tokius kokius duoda. Šiaip EnergyDIetHD maistas sukurtas sveikiems žmonėms, kad subalansuoti savo dienos mitybą valgant jį bent vieną kartą dienoje. Net ir laikantis tokių mitybos įpročių - medžiagų apykaita normalizuosis ir kūnas lieknės, juolab jei dirbate sunkų fizinį darbą ir sportuojate.
QUOTE(kitokstetis @ 2014 03 11, 23:30)
Norint susitvarkyti save, bet kuriuo atveju ar su kokteiliais ar su kitokiu maistu - grįžti prie senų įpročių nematau prasmės, nes tai gražina į nesveiką mitybos būdą. Jei darbovietė maitina nesubalansuotai - ar verta nuodytis? Manome, kad jei duoda maistą tai sutaupome, bet jei taip pažvelgus į ateitį - kas bus nuo tokios mitybos po 5,10 ir daugiau metų? Ką sutaupysite dabar, vėliau leisite farmacijai.
Jei nematote galimybių darbo metu maitintis subalansuotai, tai rekomenduoju EnergyDietHD valgyti pusryčiams ir vakarienei, pietus valgant darbe tokius kokius duoda. Šiaip EnergyDIetHD maistas sukurtas sveikiems žmonėms, kad subalansuoti savo dienos mitybą valgant jį bent vieną kartą dienoje. Net ir laikantis tokių mitybos įpročių - medžiagų apykaita normalizuosis ir kūnas lieknės, juolab jei dirbate sunkų fizinį darbą ir sportuojate.
Viską supratau, ačiū už atsakymą. Ne taupyme yra esmė, sveikatai netaupau ir niekam nepatariu tą daryti. Darbe ne tik dirbam, bet ir gyvenam, kas liečia maistą, toms darbo savaitėms galiu pasirūpinti nebent riešutais, grikiais (kuriuos puikiai galima valgyti neverdant) ir panašiais produktais, bet tai toli gražu iki subalansuotos mitybos. Na, kažkaip, reiks bandyti, derinti ir nutirpdyti tuos papildomus keliolika kg.
QUOTE(kitokstetis @ 2014 03 11, 22:22)
Tikrai taip, sriubytė su vandeniu ir man skanesnės, nes pienas suduoda saldumo kuris keistai gali kitiems pasirodyti, tik tiek, kad su vadnenių kaloringumas gerokai mažesnis - viso labo apie 120 Kkal, osu neriebiu pienu - 200Kkal, labai svarbu pernelyg nenumažinti kaloringumo lieknėjant, nes tada riebalų deginimo efektyvumas stoja , todėl daržovių valgymas yra svarbus momentas. Kita vertus - kiekvienas turime pasireguliuoti pagal save .
Tai va aš ir pagalvojau kad permažai kalorijų ir nieko gero , tai šiandien į sriubyte įsidėjau žirnelių , burokolio šiek tiek ,labai skanu
Aš, kaip labiau pažengęs, net į savo gaminamus įprastus patiekalus Energy Diet HD dedu , beje be kokteilių jau yra ir kepsniukai, javainių batonėliai, šokolado pudingas, daržovių keksiukai. Bet tai jau vėliau - sveikos mitybos ir geros formos palaikymui, nes su kokteiliais siekti savo rezultato paprasčiau.
QUOTE(kitokstetis @ 2014 03 12, 22:08)
Aš, kaip labiau pažengęs, net į savo gaminamus įprastus patiekalus Energy Diet HD dedu , beje be kokteilių jau yra ir kepsniukai, javainių batonėliai, šokolado pudingas, daržovių keksiukai. Bet tai jau vėliau - sveikos mitybos ir geros formos palaikymui, nes su kokteiliais siekti savo rezultato paprasčiau.
Oi mačiau , žiūrėjau youtube , tai ir keksiukai ir apkepėlė kažkokia atrodo liux
Šiandien bėgau dasipirkti kokteiukų pas savo mergaite , tai papasakojo ji man naujienų , kaip tik pirkausi batonėlius prie kavos paragauti, kartais norisi kažko juk kavos davė pabandyti .
Beje aš su ED jau 6 diena , tai -3,1kg aišku čia STARTO metu , dabar manau viskas eisis lėčiau , bet vistiek smagu
Šiandien pirkau Bananu kokteili , tai labai patiko . Kavos kokteilio dar nebandžiau , ryt pabandysiu.
O jūs gal bandėte Grybų krema (sriuba) ? kažkaip nedrįstu bet labai noriu , nes patinka sriubos ir grybai . Nėra jokio pašalinio skonio ?
Supratau
Na su laiku išbandysiu manau . Duona irgi vilioja visai .
Aš šita ED maista derinu su Dukano dieta , tai visai nieko.
Pernai su Dukanu draugavau labai , svoris krito gan greit . Nors aš neturiu didelio antsvorio , tik keli kg kažkaip maniau sunkiai kris svoris , na bet žiūriu kad viskas ok . Dažniausiai juk ir būna kad stambesniems viskas tirpsta greičiau bent jau pradžioje , o tiems kas nori atsikratyti kelių kg kartais reikia daug valios ir laiko . Na bent jau man taip būdavo kol su Dukanu nesusidraugavau , ši dieta man labai tiko .
Dabar dar kitas pastebėjimas tas kad po STARTO pradėjau STABILIZAVIMA ir ka 4-ta diena svoris stovi, nei gramo mažiau , nervai jau ima bent gramas koks nukristu
Na su laiku išbandysiu manau . Duona irgi vilioja visai .
Aš šita ED maista derinu su Dukano dieta , tai visai nieko.
Pernai su Dukanu draugavau labai , svoris krito gan greit . Nors aš neturiu didelio antsvorio , tik keli kg kažkaip maniau sunkiai kris svoris , na bet žiūriu kad viskas ok . Dažniausiai juk ir būna kad stambesniems viskas tirpsta greičiau bent jau pradžioje , o tiems kas nori atsikratyti kelių kg kartais reikia daug valios ir laiko . Na bent jau man taip būdavo kol su Dukanu nesusidraugavau , ši dieta man labai tiko .
Dabar dar kitas pastebėjimas tas kad po STARTO pradėjau STABILIZAVIMA ir ka 4-ta diena svoris stovi, nei gramo mažiau , nervai jau ima bent gramas koks nukristu
Taip ir turi būti, stabilizavimas yra tam, kad organzimas apsiprastų prie esamo svorio, o mūsų smegenėlės prie naujos ir teisingos mitybos ritmo , be to startas yra mažai kaloringas, o ilgai tokio režimo negalima laikytis, kad organizmas nepradėtų bijoti bado ir kaupti atsargas. Mano 20 kg tirpo taip - 10 kg per pirmą mėn, o kiti 10 per likusius tris .
Bet šaunu , tikrai daug kg atsikratėte
Na man kolkas 4 savaitė , tai -5kg ir jaučiuosi labai gerai dar tiek jei numesčiau tai oi b čiau laiminga labai , realiai užtektų net 3kg .
Na man kolkas 4 savaitė , tai -5kg ir jaučiuosi labai gerai dar tiek jei numesčiau tai oi b čiau laiminga labai , realiai užtektų net 3kg .
Kaip čia tylu , nejau niekas nevartoja ED ?