Man rodos, kad aš čia irgi pataikiau. Užsisakiau kelis koktelius skirtingų skonių, bandysiu savo kg patirpdyti. Svarstyklių namie neturiu, bet taip ir geriau, nes taip jaučiu kas dieną lipčiau ir nusilvilčiau. Reikia 10kg numesti, po gimdymo priaugtų.
Kaip Site, jums sekasi? Kaip savijauta? Vis dar laikotės dietos, geriate koktelius?
QUOTE(Fungu @ 2013 01 18, 17:27)
Man rodos, kad aš čia irgi pataikiau. Užsisakiau kelis koktelius skirtingų skonių, bandysiu savo kg patirpdyti. Svarstyklių namie neturiu, bet taip ir geriau, nes taip jaučiu kas dieną lipčiau ir nusilvilčiau. Reikia 10kg numesti, po gimdymo priaugtų.
Kaip Site, jums sekasi? Kaip savijauta? Vis dar laikotės dietos, geriate koktelius?
Aš vis kariauju su savom alergijom ir niekaip negaliu išsiaiškint nuo ko tiksliai man jos, todėl ED nevartoju (regis mane net nuo pieno išberia). O kaip jums sekasi?
Pirmas tris dienas vos iškentėjau, morkų vakarais valgydavau. O po to jau perėjau prie vieno karto per dieną, pamainant vieną valgį. Dažniausiai pusryčius Vakarais iš viso stengiuosi nieko nevalgyti, tik daržoves, vaisius ir vandenį. Kol kas nematau jokių pokyčių...
Lieknėjant... - morkos ir vaisiai , nu nu, juk tai cukrai, jų pradžioje reikia vengti ir valgyti daugiau žalias daržoves, o vaisių pradžioje iš viso pagal Energy Diet HD programą negalima valgyti. Toks įspūdis, kad žmonės pardavę jums Energy Diet HD visai nesupranta kaip naudotis produktu ir nepataria .
Beje kas dėl pokyčių - čia jau priklauso kiek kg norite atsikratyti, kuo jų mažiau, tuo ir rezultatas lėčiau ateina , ir dažnai ne kg mažėjimas matosi, o drabužių platėjimas jaučiamas, bet tikrai ne per 3 dienas ar net pirmą savaitę. Organizmas su savo sankaupom atsisveikinti niekados neskuba, jį reikia apgauti ir taip apgauti, kad jis to nepastebėtų.
Beje kas dėl pokyčių - čia jau priklauso kiek kg norite atsikratyti, kuo jų mažiau, tuo ir rezultatas lėčiau ateina , ir dažnai ne kg mažėjimas matosi, o drabužių platėjimas jaučiamas, bet tikrai ne per 3 dienas ar net pirmą savaitę. Organizmas su savo sankaupom atsisveikinti niekados neskuba, jį reikia apgauti ir taip apgauti, kad jis to nepastebėtų.
QUOTE(kitokstetis @ 2013 02 03, 21:03)
Lieknėjant... - morkos ir vaisiai , nu nu, juk tai cukrai, jų pradžioje reikia vengti ir valgyti daugiau žalias daržoves, o vaisių pradžioje iš viso pagal Energy Diet HD programą negalima valgyti. Toks įspūdis, kad žmonės pardavę jums Energy Diet HD visai nesupranta kaip naudotis produktu ir nepataria .
Žinau, kad morkose ir vaisiuose daug cukraus . Bet vis sveikiau nei čipsus ar saldainius kirsti. O niekas man nepardavė jų - pasiinformavau ir per amazon'ą užsisakiau Ir net ant pako užrašyta, kad galima tarpuose pirmas dienas daržoves ir vaisius valgyti
QUOTE(kitokstetis @ 2013 02 03, 23:03)
Lieknėjant... - morkos ir vaisiai , nu nu, juk tai cukrai, jų pradžioje reikia vengti ir valgyti daugiau žalias daržoves, o vaisių pradžioje iš viso pagal Energy Diet HD programą negalima valgyti.
tai gal dėl to valgo vaisius ir kitką nes tiksliai niekur nenurodyta ko negalima? Aš pvz. absoliučiai nežinojau kad morkose cukrai ir pan., nes visai nenusimanau kas kokiuose produktuose yra (ir manau ne viena aš) Žinau tik kad į makdonaldą eiti nereikia ir kad agurkuose daug vandens Iš tikrųjų visose lieknėjimo programose mano galva didžiausia problema yra tai, kad kiek lieknėjimo preparato reikia vartoto mes žinom, o ką kitu metu valgyti - ne. Daug daržovių ir pieno produktų neprivalgysi, nuo jų pučia pilvą, o tai reiškia gali taip maitintis tik savaitgaliais, nes darbe nesusikaupsi. Nėra pavyzdinių receptų, pvz. ryžiai (net nežinau ar galima) + salotos ir pomidorų, arba kokia vištiena virta + ridikelių salotos ir pan.
Man toks įspūdis, kad gerbiamosios kokį tai ne tokį Energy Diet valgote . Viskas yra surašyta, net gi rekomenduojamų daržovių ir kitų produktų sąrašas, tik žinoma ne ant skardinės kurioje yra birus Energy Diet HD produkto mišinys. Ant skardinės parašyta tik kokia proporcija mišinį su pienu sumaišyti. Energy Diet HD naudojimo programos labai suprantamai yra paskelbtos internete.
Gerbiama Fungu, gal galėtūmėte man nuorodėlę Amazone į Energy Diet? Ačiū
Gerbiama Fungu, gal galėtūmėte man nuorodėlę Amazone į Energy Diet? Ačiū
Matyt neturiu absoliučiai jokios fantazijos kad iš duodamų produkto sąrašo nemoku sudaryti "porcijos". Ir matau tik leistinus produktus bei žodžius "ir pan.". Neleistinų sąrašo nematau
Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti tai, kad pirmas 5 dienas valgan ED penkis kart dienoje, tie papildomi 200 g daržovių pietums ir vakarienei iš duodamų sarašų didelio vargo man nesudarė, aš valgiau kalafijorus, brokolius, šparagines pupeles, salotas, pomidorus, žalius žirnelius, gal kiek ir nuobodoka, bet juk ne žalius juos valgai - paskanini prieskoniais, aliejuku, be to juk yra šaldytų daržovių rinkiniai. Pvz pietums ar vakarienei ED omletas su 200 g šaldytų daržovių ir dar šiek tiek svogūniuko, tokia nemenka porcija, kad keista kaip nuo jos nesustorėsi, bet atvirkščiai - kalorijų mažai, sotumo užtenka plius visas racionas subalansuotų maistinių medžiagų.
QUOTE(kitokstetis @ 2013 02 03, 21:33)
Man toks įspūdis, kad gerbiamosios kokį tai ne tokį Energy Diet valgote .
Gali būti, kad ne tą patį.. Nors ta pradžia ar tai penkios, ar kiek dienų, surašyta ant pakio yra.
Aš geriu Layenberger kokteilius, jų daug skonių yra.
QUOTE(Fungu @ 2013 02 04, 00:40)
Gali būti, kad ne tą patį.. Nors ta pradžia ar tai penkios, ar kiek dienų, surašyta ant pakio yra.
ne ED čia kiek matau Bet vistiek rašykite rezultatus, įdomu
Rimtai? Galvojau, tas pats