Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Su didziuliu nusivylimu - prdedu nauja cikla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 25, 09:29)

kur iskrendi ? biggrin.gif biggrin.gif puikiai pakilai .
O as si ryta nematavau, nes velgi atsikeliau veali , kadangi miegoti tik 5 nuejau . pirmadieni sakau pamatuosiu , vistiek jin tokia pati manau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 25, 11:38)
Su didziuliu nusivylimu - prdedu nauja cikla  doh.gif

imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 25, 13:38)

ciupk uz tas nelabasias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 25, 12:38)

Nauja pradžia - nauja viltis thumbup.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 25, 11:45)
imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif ir neliudek  4u.gif

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 11:56)
ciupk uz tas nelabasias  4u.gif

QUOTE(Barbane @ 2012 08 25, 16:26)
Nauja pradžia - nauja viltis  thumbup.gif  console.gif

blush2.gif Taip ir bandysiu save raminti, kad nauja pradzia - naujos viltys ir gal viena diena tos viltys ir laukimas pasiteisins ir atlygins uz visas kancias. To ir jums visoms linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau taip tikejausi, kad stabilizuosis ta BT, bet kad vel tesiu pasivezinima kalneliais:

http://tevu-darzelis...217@120801f7ab3

Turbut ilgiau slenkancios dienos tai iki nelaukiamu mm, nes nei ramiai buti, nes nuobosu, nei kazka daryti, nes o vdruk:)

Siandien dar sudalyvavau velomaratone - gal nepakenks, jei kas ir yra, bet va nuo alucio reiketu susilaikyti.
Nors giliai sirdy jauciu, kad nieko nebus si cikla.

Viena viltis - tai sapnas, nes sianakt sappnavau, kad isgelbejom skestanti gandralizdi, ten atskrido du gandrai ir :padare" sesiolika gandriuku biggrin.gif Bet cia Jungas pasakytu, jog mano pasamones zaidimai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 25, 10:38)

neliudek,kitas ciklas tikrai bus geresnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 25, 18:18)
Sveikos,
jau taip tikejausi, kad stabilizuosis ta BT, bet kad vel tesiu pasivezinima kalneliais:

http://tevu-darzelis...217@120801f7ab3

Turbut ilgiau slenkancios dienos tai iki nelaukiamu mm, nes nei ramiai buti, nes nuobosu, nei kazka daryti, nes o vdruk:)

Siandien dar sudalyvavau velomaratone - gal nepakenks, jei kas ir yra, bet va nuo alucio reiketu susilaikyti.
Nors giliai sirdy jauciu, kad nieko nebus si cikla.

Viena viltis - tai sapnas, nes sianakt sappnavau, kad isgelbejom skestanti gandralizdi, ten atskrido du gandrai ir :padare" sesiolika gandriuku biggrin.gif Bet cia Jungas pasakytu, jog mano pasamones zaidimai..smile.gif

sapnai pranasai smile.gif as viena nakty susapnavau kad gaudau seklioj upej zuvytes .. o tas reiskia nestuma .. cia taip bobutes kalba , ka tu galvoji kita diena testa pasidariau ir teigiamas biggrin.gif tik deja baigesi nekaip verysad.gif
pas mane zinok bt irgi nieko gero ... kalnai kalniukai
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d doh.gif kita savaitgali laukiu nelemtuju doh.gif
Atsakyti
Na jo, pas tave Irena, irgi kalniukai...

Tai jei sulauksim abi, sulauksim tuo pat metu:) Nes ziurint koks ciklas, pas mane bus arba 4ieni ar 5ieni..
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 25, 19:43)
Na jo, pas tave Irena, irgi kalniukai...

Tai jei sulauksim abi, sulauksim tuo pat metu:) Nes ziurint koks ciklas, pas mane bus arba 4ieni ar 5ieni..

tikekimes nesulaukti biggrin.gif kaip sakant viltis durniu motina biggrin.gif as nieko per daugiausiai nesitikiu . Nors ND uztaikem , bet vien tik to neuztenka g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sudužo termometras, galvojau šį ciklą jau nebmatuosiu BT, tai iškenčiau 2 rytus, šiandien lekiu pirkti naujo termometro lotuliukas.gif . Kažko labai trūksta, kai nereikia ryte atsikėlus pildyti tų grafikėlių blush2.gif , ne taip rytas prasideda rodos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pssirodau ir lekiu darbuotis ax.gif
Atsakyti