Labas rytas
QUOTE(Ragany @ 2012 08 24, 18:41)
Mamytee21, o BT nukritus ar laikosi pakilus? Si cikla idomiai taip, pramuse ant lengvo kraujavimo iskart, be jokiu teplioniu beveik.
BT kasdiena kreta po 0.1 taip kad nieko gero cia jau nebebus. Tik va man keista kad mmm kazkur uzsilaike, mano ciklai kaip laikrodukas budavo taip kaip rodydavo grafikas kada turi buti tada ir budavo. O si cikla jau antra diena veluoja, idomu kas cia itakoja ta velavima. Gal kad atostogose buvom savaite
Greiciau pramustu greiciau vel pradedutme planuoti.
NT visiskai neigiamas
QUOTE(Ragany @ 2012 08 25, 05:27)
Kad nelabai..
O aš galiu pasakyt, į atsipalaidavimo temos daržą, kad įtampa ir stresai kyla ne nuo matavimų, skaičiavimų ir pan., o nuo nepavykusių ciklų, nuo nelaukto rezultato. Net mano vyras vakar sako, o tokio rezultato nelaukiau, ir nesitikėjau.. Aišku, tų ciklų nedaug po gydymo, bet įtampa didėja.
BT nėr ką rodyt. Pakrito per 0,1 dar.
MB tai vis dar netiki kad as ne
. Sako jeigu jau si menesi neisejo tai jau kita cikla sako - pasiruose ND busiu visada kada reikes ir kada jau nebe
nes mato kaip as stresuoju. Jau is pacio ryto skambina klausia nu kaip BT. Bet as pamastau, BT dabar ties 36.9, pilvo neskauda kaip turetu buti pries mmm. Paskutini karta mmm velavo tik kai laukiausi, bet NT neigiamas. Tai kaip cia yra nebezinau
Kvailai atrodau gal bet jau nebezinau nei ka galvoti. Arba pramus arba ne
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 07:50)
tai kaip ir abi ryt viesniu laukiam..... as tai vakar dar is smalsumo NT sugadinau, bet kaip visada spyga gavau...
As jau si cikla gavau kokias 10 spygu
o viena labai aiskia siandien ryta
QUOTE(Deimante27 @ 2012 08 25, 09:34)
Grazia kyli ir jau manau gali ramiai laukti kada galesi NT gadinti
Visoms pakritusioms siunciu daug
, kad lengviau butu laikytis
Einu namus kuoptis, pietus gaminti ir lauksiu sveciu
*Viva* ir grafikiukas ir ND
Papildyta:
Dar pasirodysiu savo BT grafikiuka
http://tevu-darzelis...970@12072691439