Mamytee21, o BT nukritus ar laikosi pakilus? Si cikla idomiai taip, pramuse ant lengvo kraujavimo iskart, be jokiu teplioniu beveik.
QUOTE(Ragany @ 2012 08 24, 20:41)
Si cikla idomiai taip, pramuse ant lengvo kraujavimo iskart, be jokiu teplioniu beveik.
Yra tokia patarlė, kad su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi Tai ji čia galioja manau manau supratai apie ką aš čia
Labas rytas
Kad nelabai..
O aš galiu pasakyt, į atsipalaidavimo temos daržą, kad įtampa ir stresai kyla ne nuo matavimų, skaičiavimų ir pan., o nuo nepavykusių ciklų, nuo nelaukto rezultato. Net mano vyras vakar sako, o tokio rezultato nelaukiau, ir nesitikėjau.. Aišku, tų ciklų nedaug po gydymo, bet įtampa didėja.
BT nėr ką rodyt. Pakrito per 0,1 dar.
O aš galiu pasakyt, į atsipalaidavimo temos daržą, kad įtampa ir stresai kyla ne nuo matavimų, skaičiavimų ir pan., o nuo nepavykusių ciklų, nuo nelaukto rezultato. Net mano vyras vakar sako, o tokio rezultato nelaukiau, ir nesitikėjau.. Aišku, tų ciklų nedaug po gydymo, bet įtampa didėja.
BT nėr ką rodyt. Pakrito per 0,1 dar.
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 09:20)
Labas rytas nu ka pasirodau su savuoju grazuoliu, bet kad nieko gero jau nebesitikiu, ryt jauciu mmm parkeliaus, visdelto FF buvo teisesnis, kad man O vyko 29CD
Niu va..
O as atostogauju pas tevus tai nera sansu man BT matuoti, keliosi beliakaip. Nuo vakar jau pilva maudzia, tai manau irgi siandien ritoj atkeliaus mm. Rytoj diena X. Taigi viskas pagal grafika.
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 25, 09:40)
Niu va..
O as atostogauju pas tevus tai nera sansu man BT matuoti, keliosi beliakaip. Nuo vakar jau pilva maudzia, tai manau irgi siandien ritoj atkeliaus mm. Rytoj diena X. Taigi viskas pagal grafika.
tai kaip ir abi ryt viesniu laukiam..... as tai vakar dar is smalsumo NT sugadinau, bet kaip visada spyga gavau...
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 09:50)
tai kaip ir abi ryt viesniu laukiam..... as tai vakar dar is smalsumo NT sugadinau, bet kaip visada spyga gavau...
As irgi dariau, kazka maciau AS, o mama tik pasijuoke Galvuojau dar siandiena pasidaryt, bet nusprendziau nesvaistit pinigu. Taigi ramiai laukiu savo mm ir nebesvajuoju apie || .
Ir dar juokinga situacija buvo. Mama sako as matau kad esi nenescia, nes praeita karta as dar nezinuojau ji man nupirko testa ir pasake padaryt. Geros tos musu mamos, geriau uz visuokius testus viska zino.
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 25, 09:54)
As irgi dariau, kazka maciau AS, o mama tik pasijuoke Galvuojau dar siandiena pasidaryt, bet nusprendziau nesvaistit pinigu. Taigi ramiai laukiu savo mm ir nebesvajuoju apie || .
va va, ass ir taa pati galiu pasakyti, noredama kazka izabaliociau, o siaip plynas laukas toj vietoj kur turi buti antra juostele turiu "viola" namie, bet ta pasiliksiu velesniam kartui kai reiks, nebent tuo atveju panaudosiu jei mmm veluos (kas butu didele nesmone)
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 09:56)
va va, ass ir taa pati galiu pasakyti, noredama kazka izabaliociau, o siaip plynas laukas toj vietoj kur turi buti antra juostele turiu "viola" namie, bet ta pasiliksiu velesniam kartui kai reiks, nebent tuo atveju panaudosiu jei mmm veluos (kas butu didele nesmone)
Niu nieko, kadanors ateis ir musu laminga diena, brangute
labas rytas,
sulaukusioms raudonuju
(ne)laukiancioms, linkiu nesulaukti
sulaukusioms raudonuju
(ne)laukiancioms, linkiu nesulaukti
labas rytas
rodausi
kam reikia
rodausi
kam reikia