Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Mamytee21, o BT nukritus ar laikosi pakilus? Si cikla idomiai taip, pramuse ant lengvo kraujavimo iskart, be jokiu teplioniu beveik.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 24, 20:41)
Si cikla idomiai taip, pramuse ant lengvo kraujavimo iskart, be jokiu teplioniu beveik.

Yra tokia patarlė, kad su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi lotuliukas.gif Tai ji čia galioja manau lotuliukas.gif manau supratai apie ką aš čia mirksiukas.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad nelabai.. unsure.gif
O aš galiu pasakyt, į atsipalaidavimo temos daržą, kad įtampa ir stresai kyla ne nuo matavimų, skaičiavimų ir pan., o nuo nepavykusių ciklų, nuo nelaukto rezultato. Net mano vyras vakar sako, o tokio rezultato nelaukiau, ir nesitikėjau.. Aišku, tų ciklų nedaug po gydymo, bet įtampa didėja.
BT nėr ką rodyt. Pakrito per 0,1 dar.
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif nu ka pasirodau su savuoju grazuoliu, bet kad nieko gero jau nebesitikiu, ryt jauciu mmm parkeliaus, visdelto FF buvo teisesnis, kad man O vyko 29CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 09:20)
Labas rytas  mirksiukas.gif nu ka pasirodau su savuoju grazuoliu, bet kad nieko gero jau nebesitikiu, ryt jauciu mmm parkeliaus, visdelto FF buvo teisesnis, kad man O vyko 29CD  mirksiukas.gif

Niu va.. 4u.gif
O as atostogauju pas tevus tai nera sansu man BT matuoti, keliosi beliakaip. biggrin.gif Nuo vakar jau pilva maudzia, tai manau irgi siandien ritoj atkeliaus mm. Rytoj diena X. Taigi viskas pagal grafika. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 25, 09:40)
Niu va..  4u.gif
O as atostogauju pas tevus tai nera sansu man BT matuoti, keliosi beliakaip.  biggrin.gif Nuo vakar jau pilva maudzia, tai manau irgi siandien ritoj atkeliaus mm. Rytoj diena X. Taigi viskas pagal grafika.  doh.gif

tai kaip ir abi ryt viesniu laukiam..... as tai vakar dar is smalsumo NT sugadinau, bet kaip visada spyga gavau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 09:50)
tai kaip ir abi ryt viesniu laukiam..... as tai vakar dar is smalsumo NT sugadinau, bet kaip visada spyga gavau...  lotuliukas.gif

As irgi dariau, kazka maciau AS, o mama tik pasijuoke biggrin.gif Galvuojau dar siandiena pasidaryt, bet nusprendziau nesvaistit pinigu. ax.gif Taigi ramiai laukiu savo mm ir nebesvajuoju apie || . cool.gif
Ir dar juokinga situacija buvo. Mama sako as matau kad esi nenescia, nes praeita karta as dar nezinuojau ji man nupirko testa ir pasake padaryt. Geros tos musu mamos, geriau uz visuokius testus viska zino. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 25 rugpjūčio 2012 - 08:58
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 25, 09:54)
As irgi dariau, kazka maciau AS, o mama tik pasijuoke biggrin.gif Galvuojau dar siandiena pasidaryt, bet nusprendziau nesvaistit pinigu.  ax.gif Taigi ramiai laukiu savo mm ir nebesvajuoju apie || .  cool.gif

va va, ass ir taa pati galiu pasakyti, noredama kazka izabaliociau, o siaip plynas laukas toj vietoj kur turi buti antra juostele mirksiukas.gif turiu "viola" namie, bet ta pasiliksiu velesniam kartui kai reiks, nebent tuo atveju panaudosiu jei mmm veluos (kas butu didele nesmone) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 25, 09:56)
va va, ass ir taa pati galiu pasakyti, noredama kazka izabaliociau, o siaip plynas laukas toj vietoj kur turi buti antra juostele  mirksiukas.gif turiu "viola" namie, bet ta pasiliksiu velesniam kartui kai reiks, nebent tuo atveju panaudosiu jei mmm veluos (kas butu didele nesmone)  lotuliukas.gif

Niu nieko, kadanors ateis ir musu laminga diena, brangute friends.gif
Atsakyti
labas rytas,

sulaukusioms raudonuju 4u.gif

(ne)laukiancioms, linkiu nesulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 25, 10:00)
Niu nieko, kadanors ateis ir musu laminga diena, brangute  friends.gif

tai man tas geris nusimato lapkridzio gruodzio men jei viskas gerai, o jei ne tai ir i kitus metus iroposiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
rodausi ax.gif
kam reikia 4u.gif
Atsakyti