Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 06, 07:30)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Nepakilau taip kaip norėjau pakilt  unsure.gif 
O krūtinę ir man skauda. Vakar mažiau , o šiandien kaip priklauso. Ir skauda irgi maždaug iki 3 mm dienos.

Gal palengva šį kartą kilsi? Šiaip panašu, kad rytoj šausi jau į padebesius mirksiukas.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 09 06, 08:01)
Labas rytas, rodausi ir aš. Nors matyt nieko nebu ir šį menesį, nes MB turi bedelių

Na grafikėlis kol kas dar tikrai gražus thumbup.gif

Beje, labas rytas visoms bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 06 rugsėjo 2012 - 07:13
QUOTE(Iveina @ 2012 09 06, 08:10)
Gal palengva šį kartą kilsi? Šiaip panašu, kad rytoj šausi jau į padebesius  mirksiukas.gif

Beje, labas rytas visoms  bye1.gif

Norėčiau šaut blush2.gif

Jatau, mergyt pupyt, NT neapsisiojai dar? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 06, 08:15)
Jatau, mergyt pupyt,  NT neapsisiojai  dar?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif nusprendėm su vyru, kad bandysim savaitgalį, bet spėju kad neištversiu ir apsisiosiu rytoj blush2.gif bijom nusivilti
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 06, 08:22)
lotuliukas.gif  nusprendėm su vyru, kad bandysim savaitgalį, bet spėju kad neištversiu ir apsisiosiu rytoj  blush2.gif bijom nusivilti

Tai jau rytoj savaitgalis prasideda topsecret.gif
Sutariam taip lotuliukas.gif Dėl savęs ir mūsų visų apsisioji rytoj ryte, o dėl vyro savaitgalį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 06, 08:25)
Tai jau rytoj savaitgalis  prasideda topsecret.gif
Sutariam taip  lotuliukas.gif  Dėl savęs ir mūsų visų apsisioji rytoj ryte, o dėl vyro savaitgalį  lotuliukas.gif

Na tada dėl jūsų visų – tiek dėl vyro, tiek dėl savęs, tiek dėl jūsų - apsisosiu rytoj drinks_cheers.gif bet laikykit kumštukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 06, 07:29)
Na tada dėl jūsų visų – tiek dėl vyro, tiek dėl savęs, tiek dėl jūsų - apsisosiu rytoj  drinks_cheers.gif bet laikykit kumštukus  ax.gif

labas rytas... as taipat turtut rytoj darysiu, bet vyras aisku dar sako palaukkti, nes taip bijom:(
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 06, 07:09)
Man jinai pvz pradeda skaudet 1-2d. po O ir skauda iki mazdaug 3-cios mm dienos

Nu bet gaunas, kad normali krūtinė per ciklą pabūna savaitę.. Ir dar, kai ima skaudet 2 dienos po O, tai galima ciklą nurašyt, kaip nieko nepavykusį ir ramiai sau laukt mm? Nu aš taip manau..

QUOTE(rutguda @ 2012 09 06, 08:01)
Tai gal tas pakilimas bus po truputuka g.gif
Labas rytas, rodausi ir aš. Nors matyt nieko nebu ir šį menesį, nes MB turi bedelių

Mes irgi turim tų bėdelių...Bet vistiek bandom, ir ne visai dėl bandymų, kiek dažnint ND kokybės gerinimui. Tas labai turi įtakos irgi...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 06, 09:27)
Nu bet gaunas, kad normali krūtinė per ciklą pabūna savaitę.. Ir dar, kai ima skaudet 2 dienos po O, tai galima ciklą nurašyt, kaip nieko nepavykusį ir ramiai sau laukt mm? Nu aš taip manau..

O kodėl taip manai kad ciklas nurašomas? g.gif Tikrai ne. Jei jau po O pradeda maust krūtinę, ir jei užkimba nestuke.gif tai ir toliau maudžia, o jei ne, tai po MM atleidžia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 06, 09:27)
Mes irgi turim tų bėdelių...Bet vistiek bandom, ir ne visai dėl bandymų, kiek dažnint ND kokybės gerinimui. Tas labai turi įtakos irgi...

Tai me ranku nenuleidziam, jokiais budais. schmoll.gif As tik realiai ziuriu i situacija smile.gif Na jei ir bus kas uzkibes si menesi, tai vadinasi mums laaabai pasiseke biggrin.gif O ND mes visada bent 2-3kart per savaite atliekam, tik va pries tytima reikejo susilaikyti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 09 06, 07:10)

Iveina, koks gražus grafikėlis thumbup.gif
LAbai lauksim apsisiojimo rezultato hihihi.gif

Aš po mm, vėl kimbu į matavimus, bet dar neturiu ko parodyt, dar tik pirmas rytas kaip matavau ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti