Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikutes 4u.gif .
savo BT pradejau matuoti tik pirma cikla ir dar nelb gaudaus kaip kada turetu kilti ar leistis temperatura,todel noreciau pasidometi ar normali tokia mano temperatura kad kelias dienas is eiles mano temperatura buvo 36,4 poto nukrito vienu laipsniu iki 36,3,o db laikos 36,2 g.gif schmoll.gif .pas mane mmm nereguliarios,matuoju kiekviena ryta su paprastu termometru 7min.ar cia viskas pas mane gerai ar reiktu susirupinti blush2.gif blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 05, 18:17)
Mazai beliko jau 13DPO? tai ryt tempereture turi pakristi, arba ne  smile.gif Linkiu,kad butu antras variantas, tada gal jau ir NT galetum pagadint ax.gif

jo jau 13dpo ziuresim ka rytojus mums parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 09 05, 18:33)
sveikutes 4u.gif .
  savo BT pradejau matuoti tik pirma cikla ir dar nelb gaudaus kaip kada turetu kilti ar leistis temperatura,todel noreciau pasidometi ar normali tokia mano temperatura kad kelias dienas is eiles mano temperatura buvo 36,4 poto nukrito vienu laipsniu iki 36,3,o db laikos 36,2 g.gif  schmoll.gif .pas mane mmm nereguliarios,matuoju kiekviena ryta su paprastu termometru 7min.ar cia viskas pas mane gerai ar reiktu susirupinti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ?

Jei tai temperatura iki ovuliacijos, tada viskas ok, reiketu zymetis kur nors pvz babyplan arba kitam kokiam psl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 05, 19:17)
Jei tai temperatura iki ovuliacijos, tada viskas ok, reiketu zymetis kur nors pvz babyplan arba kitam kokiam psl. smile.gif

aha,ovuliacija gaudau su OT,bet jie tik vaiduoklius rodo g.gif .na reikia pabandyt uzsiregistruoti,o db tik tel.zymiuosi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 09 05, 19:31)
aha,ovuliacija gaudau su OT,bet jie tik vaiduoklius rodo g.gif .na reikia pabandyt uzsiregistruoti,o db tik tel.zymiuosi doh.gif .

o tai kokio jautrumo pas tave,gal per jautrus jie tau
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 05, 20:01)
o tai kokio jautrumo pas tave,gal per jautrus jie tau

10mIu g.gif .uzsisakiau db 30mIu ziuresim ka jie rodys ax.gif .
Atsakyti
Deimante27 daryk NT ir atnesk mums geru naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
Kol dar matuoju, įkeliu.
http://www.babyplan....mp;t=1346873293
OT nebedarau.
Merginos, rašiau jau praeitą ciklą apie krūtinę, kad ėmė skaudėt iškart po O.. Atleido man ją kažkur 5CD. Šiandien 13CD, jau pradeda vėl sunkėt... Nesuprantu, kažin ar čia normalu unsure.gif
Atsakyti
Man jinai pvz pradeda skaudet 1-2d. po O ir skauda iki mazdaug 3-cios mm dienos
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mano vadovėlinis grafikėlis pradeda laiptuoti žemyn.. jau šiandien pastebėjau kad teplioja, tad nebedaug liko - vėl liūdesys širdutėj.. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Nepakilau taip kaip norėjau pakilt unsure.gif
O krūtinę ir man skauda. Vakar mažiau , o šiandien kaip priklauso. Ir skauda irgi maždaug iki 3 mm dienos.
Tai va, esu pikta nuo ryto, nebežinau ar ta mano O buvo ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute @ 2012 09 06, 07:28)
sveikos 4u.gif

mano vadovėlinis grafikėlis pradeda laiptuoti žemyn.. jau šiandien pastebėjau kad teplioja, tad nebedaug liko - vėl liūdesys širdutėj.. verysad.gif

Nu bet toks gražus grafikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 06, 07:30)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Nepakilau taip kaip norėjau pakilt  unsure.gif 

Tai gal tas pakilimas bus po truputuka g.gif
Labas rytas, rodausi ir aš. Nors matyt nieko nebu ir šį menesį, nes MB turi bedelių
Atsakyti