Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos mergaites,
pirmas ciklas kai nuo pradziu matuoju BT ir dabar esu gerokai pasimetus.MAno ciklas buna ne trumpesnis nei 32 dienos, o si menesi pagal BT iseitu, kad O buvo 11CD. Ar gali buti, kad mm ateitu tik po daugiau nei 20d po O g.gif ? BT
O gal cia galejo ta temperatura pakelti Lomexin, nes kaip tik naudojau kai temperatura soktelejo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 09 05, 13:23)
Sveikos mergaites,
pirmas ciklas kai nuo pradziu matuoju BT ir dabar esu gerokai pasimetus.MAno ciklas buna ne trumpesnis nei 32 dienos, o si menesi pagal BT iseitu, kad O buvo 11CD. Ar gali buti, kad mm ateitu tik po daugiau nei 20d po O g.gifBT
O gal cia galejo ta temperatura pakelti Lomexin, nes kaip tik naudojau kai temperatura soktelejo? blush2.gif

Teisybę pasakius, tokį grafiką matau pirmą kartą. Visai galimas variantas, kad praėjęs ciklas buvo anovuliacinis ir šiame O buvo ankstyva (tokie atvejai gana dažni). Tokiu atveju šis ciklas tikrai būtų trumpesnis smile.gif
dėl vaistų vartojimo negaliu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 05, 12:23)
Šiandien 14 DPO, tai gal dar pasirodys, arba rytoj  mirksiukas.gif

Na o aš susimėčiau dabar  g.gif Pasidariau OT, o jis teigimas, o KB dar ryte biškiuką buvo, o dabar tik K . Pilvo skausmus jutau vakar, BT eina pagal praeitą ciklą, tai jei rytoj kilsiu, tai pagal BT šiandien O. Tai jei šiandien O, tai kodėl OT teigiamas, ryškus? Nes gi jis rodo LH bangą iki O  g.gif

O čia pirmas OT teigiamas ar ir vakar buvo teigiamas.
Atsakyti
kada geriau daryti NT ? g.gif bijau pamatyti I... unsure.gif atrodo taip norisi,bet tuo pačiu galvoju geriau nereikia... schmoll.gif pastebėjau kad vienom jau 9 dpo rodo kitom tik 15 dpo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2012 09 05, 13:52)
kada geriau daryti NT ? g.gif bijau pamatyti I...  unsure.gif atrodo taip norisi,bet tuo pačiu galvoju geriau nereikia... schmoll.gif pastebėjau kad vienom jau 9 dpo rodo kitom tik 15 dpo unsure.gif

bob218, mes panašiai judam. Aš dar nedrįstu ir lauksiu savaitgalio, kai artės mm ax.gif nes taip pat nesinori pamatyti I.
O FF radau teigiamų NT ir 5 DPO blink.gif bet juk viskas priklauso nuo implantacijos laiko smile.gif bet kiek teko pastebėti, po implantacijos praėjus 2–3 dienom NT jau vaiduokliuoja smile.gif o gal jauti kokius nors požymius? pas mane tai gal nuo 5 DPO krūtinė išdidėjusi, einu ir jaučiu kad nešu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 05 rugsėjo 2012 - 13:04
QUOTE(rutguda @ 2012 09 05, 13:45)
O čia pirmas OT teigiamas ar ir vakar buvo teigiamas.

pirmas, vakar vaiduokliavo tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 05, 14:12)
pirmas, vakar vaiduokliavo tik  g.gif

Na tada gana keista.. Nors šiaip šį ciklą man panašūs į ovuliacinius skausmus tęsėsi kokias 5 dienas, bet jeigu jau jautėsi vieną dieną, ir dar dieną prieš LH piką, tai jau nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 05 rugsėjo 2012 - 14:01
QUOTE(Iveina @ 2012 09 05, 13:01)
bob218, mes panašiai judam. Aš dar nedrįstu ir lauksiu savaitgalio, kai artės mm  ax.gif  nes taip pat nesinori pamatyti I.
O FF radau teigiamų NT ir 5 DPO  blink.gif bet juk viskas priklauso nuo implantacijos laiko  smile.gif  bet kiek teko pastebėti, po implantacijos praėjus 2–3 dienom NT jau vaiduokliuoja  smile.gif o gal jauti kokius nors požymius? pas mane tai gal nuo 5 DPO krūtinė išdidėjusi, einu ir jaučiu kad nešu lotuliukas.gif

na su požymiais sunkiau,ne kartą buvo kad galvoji, kad nestuke.gif tai ir ta skauda ir tas bigsmile.gif ax.gif dabar tai su krutine visai nieko,gal truputi galva skauda ar svaigsta net nesuprasi g.gif ax.gif ir pilvas kniaukia doh.gif tikiuosi cia tik į gerą wub.gif blush2.gif šeip pasidariusi tokia tinginiuke,miego noriu visa diena unsure.gif bet čia gal tik nuo daug darbo schmoll.gif
Beto esu su PKS tai man nezinau nei ko laukti... mm dienos nezinau nes ju beįvaistu ir neturiu... jai ir vėl eilinį kartą nepasiseks teks eiti pas gin. vaistuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bob218: 05 rugsėjo 2012 - 14:08
Sveikos 4u.gif
Atėjau Jūsų nuomonės dėl mano BT (yra paraše).

Esmė tame, kad darausi OT, kas mėnesį jie pas mane vienodi - 14-15CD OT yra teigiami, po to blanksta, tad turiu prielaidų, kad tuo pačiu laiku ir vyksta O.
Šį ciklą papildomai nusprendžiau pasimatuoti ir BT, bet kas mane nustebino - nėr jokio BT šoktelėjimo unsure.gif g.gif

Tai galėtų reikšti, kad O nevyksta ir tik šiaip sukyla hormonai?

P.S. Matuoju su elektriniu, man jis toks įtartinas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 05, 14:12)
pirmas, vakar vaiduokliavo tik  g.gif

Niu tai matyt dar tik bus O pas tave, O KB gali buti kelias dienas - man pvz si cikla is vis jos buvo ta diena, kai turejo buti O, bet jos nebuvo dar savaite, ir tik po teigiamo OT atejo ir O biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Licca @ 2012 09 05, 15:47)
Sveikos  4u.gif
Atėjau Jūsų nuomonės dėl mano BT (yra paraše).

Esmė tame, kad darausi OT, kas mėnesį jie pas mane vienodi - 14-15CD OT yra teigiami, po to blanksta, tad turiu prielaidų, kad tuo pačiu laiku ir vyksta O.
Šį ciklą papildomai nusprendžiau pasimatuoti ir BT, bet kas mane nustebino - nėr jokio BT šoktelėjimo  unsure.gif  g.gif

Tai galėtų reikšti, kad O nevyksta ir tik šiaip sukyla hormonai?

P.S. Matuoju su elektriniu, man jis toks įtartinas... g.gif

Na keista,bet ar tikrai oT teigiamas - ar tik vaiduokliauja? tetine juostele turi buti lygiai tokia pat ryski kaip ir controline arba ryskesne,nes jei ciut ciut viesesne - LH bangos dar nebuvo...
Atsakyti
laba diena,pasirodau ir as,glvoju ar nebus tik sslogos man ta bt pakele nes kazko nesitikiu kitko nes kaip keista pirma karta nei papuliai skauda,tik gal kartais pilva pamaudzia:)

http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 05, 18:03)
laba diena,pasirodau  ir as,glvoju ar nebus tik sslogos man ta bt pakele nes kazko nesitikiu kitko nes kaip keista pirma karta nei papuliai skauda,tik gal kartais pilva pamaudzia:)

http://www.fertility...com/home/3a84bb

Mazai beliko jau 13DPO? tai ryt tempereture turi pakristi, arba ne smile.gif Linkiu,kad butu antras variantas, tada gal jau ir NT galetum pagadint ax.gif
Atsakyti