Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 14:56)
oligoastenospermija pas manaji.
diena ar dvi pries tau pasirodant toj temoj as irgi ikeliau rezultatus.

Maciau, bet turbut vardo neziurejau, ieskojau tik tyrimu su musu diagnoze, tai variau per visus lapus smile.gif namie dar apziuresiu smile.gif ka ketinat pirkti gert? Ar konsultacijoj buvot? Ikalbejau vyra poryt paseli pasidaryt..
Atsakyti
gausim uz poster_offtopic.gif tongue.gif
buvom pas Zilaitiene. Paskyre zarazu tyrimus, tada jei jie neigiami, tai is naujo spermograma+ dar ir paseli ir hormonus bet kuriuo atveju. Girdau smile.gif wellman ir prisakiau is iherb visko. atskirai elementus, kuriu reikia. dabar pirksiu vel, nes mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 15:37)
gausim uz  poster_offtopic.gif  tongue.gif
buvom pas Zilaitiene. Paskyre zarazu tyrimus, tada jei jie neigiami, tai is naujo spermograma+ dar ir paseli ir hormonus bet kuriuo atveju. Girdau smile.gif wellman ir prisakiau is iherb visko. atskirai elementus, kuriu reikia. dabar pirksiu vel, nes mazai smile.gif

Pas manaji irgi tas pats blink.gif pirmadieni uzsirasem konsultacijai. g.gif Tai dabar laukiam...pirmadienio smile.gif
Atsakyti
labas,na ka pasirodau : dariau nt,bet aiskus baltumas dar anksti buvo ir pakritau siandien
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 04, 18:31)
labas,na ka pasirodau : dariau nt,bet aiskus baltumas dar anksti buvo ir pakritau siandien
http://www.fertility...com/home/3a84bb

Na jei gali tai pakritimu pavadinti biggrin.gif Kol kas dar puikiai laikaisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2012 09 04, 07:40)
labas rytas 4u.gif

šį mėnesį turbūt labiausiai per 5 metus bijau kristi..  verysad.gif

Dar kelis laiptelius aukstyn, Evelinute, ir nesileisk daugiau!!! thumbup.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 04, 07:47)
O KB kiek, pati pirmą kartą jų tiek matau  rolleyes.gif

Pats geriausias laikas ND smile.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 08:00)
Labas rytas visoms hi.gif
kiek čia daug mūsų belipančių į viršų, arba jau įkopusių! Linkiu, kad visos pakiltume iki tiek  kiek reikia ir nebenusileistume  thumbup.gif  Nors savaime suprantama, kad visos to laukiame ir tikimės kiekvieną sykį smile.gif
pasirodau ir aš su savo rekordinėm BT  ax.gif

Grazu grazu wub.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 04, 12:33)
Sveikos mergaites:
Radau info apie O, tik rusu kalba:
~Ovuliacija gali ivikti 2-3 kartaus per cikla~
Tik ten rusu kalba.
Kas rusiskai neskaito, tai trumpai:
Kanadeciai, mokslininkai, su ultrogarso pagalba, tire visa menesi 63 moteris. 50 is ju turejo vadoveline O, o kitos 13 turejo kelios O per cikla. Hormonalinis aktivumas to neatspindejo (T.y. mes negalim su BT pagalba sito pamatyti).
Del to kai kurios moteris pastoja per mmm, o pries jas.
Taigi ND turi nenutrukti po O, gal musu problema ir yra tame, kad aktiviai planuojame tik per hormonu bangos... Nezinau ar kam bus naudinga sita info. Bet as si menesi iki pabaigos vyra spausiu.  biggrin.gif

Aciu uz pasidalinta informacija drinks_cheers.gif naudinga!

QUOTE(Ragany @ 2012 09 04, 13:56)
Merginos, kurios daret spermograma, kokios diagnozes? Pas mus astenozoospermija. Mazas judrumas, mazai gyvu, daug defektuotu. Del paselio, ar yra leukocitu? Pas mus parasyta 2-3 negyvi lauke. Bet pasiuliau poryt pasidaryt paseli, laukiu atsakymo, ar pasirasys brangusis.
Siaip, nors kitoj temoj merginos sako, kad pataisoma, pagerint imanoma... Bet, daug visur skaiciau, ir spermai gerinti vaistu nera. Vitaminai vieniem bisk pagerina, kitiem dar ir pablogeja. Loterija vos ne.. Mums gydytojas siule ir IUI.
Del folio ir as susimasciau, man buvo pora durnu ciklu, dabar kazkaip nebegeriu, anas ciklas jau buvo i norma.. Nors pavasari geriau irgi, niekas nebludijo, bet geriau kazkoki lietuviska 200mg, o daba kazkoki roziniam buteliuke, 400mg.. Ir bisk durniavo. Si cikla irgi negeriu, matysim, kas bus..

Mano vyro buvo oligoleukospermija, pakartojus, po visu vitaminu ir pan. vartojimo - normospermija, bet realiai niekas nepasikeite - visi rezultatai kaip buve, tik kad reikalavimai / normos sumazejo doh.gif leukocitu ir si karta rado, sako gal tiesiog toks organizmas vyro, kitaip ir nebus, nes padarius paseli nieko blogo nerado. Cia aisku nieko gero, nes nepasakysiu tiksliai kaip ten is tikro yra, bet lyg jei yra spermoj leukocitu, jie zudo spermiukus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 04 rugsėjo 2012 - 18:00
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 17:38)
Pas manaji irgi tas pats blink.gif  pirmadieni uzsirasem konsultacijai. g.gif Tai dabar laukiam...pirmadienio smile.gif

pas ka konsultuosites? kur tyrima daretes?
nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Nauji namukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos tiek naujokiu 4u.gif
pasirodau ir as
user posted image
keistas grafikelis mano, buvau pas gyd. tai pasake viskas tvarkoj. MB pradejo gerti vitaminus is W raides.
siandien nukritau, tai rytoj jau laukiu mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 20:14)
pas ka konsultuosites? kur tyrima daretes?
nenusimink  4u.gif

Mes Vilniuje Vaisingumo klinikoj. Ten ir tyrima darem. unsure.gif
As nenusimenu, priesingai - dabar zinosim,ka reikia keisti ir "tvarkyti", nes mane i nevilti labiau varo nezinia ax.gif

Labas rytas.
Palipau dar puse laipsniuko aukstyn. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 05 rugsėjo 2012 - 07:00
Labas rytas,

Aš taip pat pakritau. Su MB nusprendėm, kad NT darymui dar kiek ankstoka, nes nesinori nusivilti ax.gif nors kiek žiūrėjau FF galerijoje, teigiamų testų yra ir 6–7 DPO blink.gif Palauksim savaitgalio blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 09 05, 08:00)
Labas rytas.

Taip ir toliau, rutguda!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 05 rugsėjo 2012 - 07:03
QUOTE(rutguda @ 2012 09 05, 08:00)

Labas rytas.

Nu bet visai fainiai 4u.gif

Labas rytas, o aš pagal grafiką varau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 09 05, 08:02)
Labas rytas,

Aš taip pat pakritau.

Nu tai jau dabar ten ir laikykis, kišk termometrą kaip nori ir kur nori, bet kad tokia BT būtų visada bigsmile.gif
Atsakyti