Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 04, 12:33)
Sveikos mergaites:
Radau info apie O, tik rusu kalba:
~Ovuliacija gali ivikti 2-3 kartaus per cikla~

matyt todėl ir pradeda nėštuma skaičiuot tik pasibaigus mmm, o ne nuo O datos.. na idomu, mes su B stengiamės visa cikla nemiegot, ne tik per O.. dabar jau tik apsnūdau, nes iki vakar baisiai šona spaudė, nei to noro nebuvo.. unsure.gif nesuprantu kodėl linijos nebrėžia, kaip manot anovuliacinis? šiandien atsikėliau pusvalandžiu vėliau o temp. vienu laipsniu žemesnė tai isivaizduoju jei būt 37. būčiau jau gavus.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 04, 13:14)
As isvis nebegaliu jos gerti, nes mane baisiai pykina jau po pirmos isgertos tabletes, nes dariau bandyma  doh.gif

Visai galimas atvejis, jog per maistą gaunate pakankamą folio rūgšites kiekį, arba esate alergiška kuriai nors tablečių sudedamajai daliai, nes kai paskaičiau, tai ten folis tik nedidelę dalį sudaro...
Atsakyti
Merginos, kurios daret spermograma, kokios diagnozes? Pas mus astenozoospermija. Mazas judrumas, mazai gyvu, daug defektuotu. Del paselio, ar yra leukocitu? Pas mus parasyta 2-3 negyvi lauke. Bet pasiuliau poryt pasidaryt paseli, laukiu atsakymo, ar pasirasys brangusis.
Siaip, nors kitoj temoj merginos sako, kad pataisoma, pagerint imanoma... Bet, daug visur skaiciau, ir spermai gerinti vaistu nera. Vitaminai vieniem bisk pagerina, kitiem dar ir pablogeja. Loterija vos ne.. Mums gydytojas siule ir IUI.
Del folio ir as susimasciau, man buvo pora durnu ciklu, dabar kazkaip nebegeriu, anas ciklas jau buvo i norma.. Nors pavasari geriau irgi, niekas nebludijo, bet geriau kazkoki lietuviska 200mg, o daba kazkoki roziniam buteliuke, 400mg.. Ir bisk durniavo. Si cikla irgi negeriu, matysim, kas bus..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 04, 13:56)

Galiu atsakyti tik dėl folio. Taip pat geriu tokias rožiniam buteliuke, 400 mg. Pavadinimo nepamenu. Bet iki gėrimo ciklas kelis metus buvo lygiai 28 dienos, o dabar tai 35, tai 30.
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 09 04, 13:30)
matyt todėl ir pradeda nėštuma skaičiuot tik pasibaigus mmm, o ne nuo O datos.. na idomu, mes su B stengiamės visa cikla nemiegot, ne tik per O.. dabar jau tik apsnūdau, nes iki vakar baisiai šona spaudė, nei to noro nebuvo..  unsure.gif  nesuprantu kodėl linijos nebrėžia, kaip manot anovuliacinis? šiandien atsikėliau pusvalandžiu vėliau o temp. vienu laipsniu žemesnė tai isivaizduoju jei būt 37. būčiau jau gavus..  unsure.gif

user posted image

Sunku pasakyti, gal pavelavus O bus, kaip kad pas mane - visas 7dienas velavo, bet as dariau OT testukus ir laukiau,kada jis teigiamas bus. g.gif Bet manau, jei neapleisti ND - tai kada ta O bebutu, vis tiek uztaikysit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 13:03)

Galiu atsakyti tik dėl folio. Taip pat geriu tokias rožiniam buteliuke, 400 mg. Pavadinimo nepamenu. Bet iki gėrimo ciklas kelis metus buvo lygiai 28 dienos, o dabar tai 35, tai 30.

mano ir rozinis buteliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 14:07)
Sunku pasakyti, gal pavelavus O bus, kaip kad pas mane - visas 7dienas velavo, bet as dariau OT testukus ir laukiau,kada jis teigiamas bus.  g.gif Bet manau, jei neapleisti ND - tai kada ta O bebutu, vis tiek uztaikysit. mirksiukas.gif

ačiū, kad pakomentavot 4u.gif mano praeitas ciklas užvelavo dviem dienom, tai sakau gal todėl ir O blūdija unsure.gif jei buvo, tai mastau gal galėjo būt 17d.
na ryt labai tikiuosi, kad gausiu brūkšniukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 04 rugsėjo 2012 - 13:23
QUOTE(Amūra @ 2012 09 04, 14:21)
ačiū, kad pakomentavot  4u.gif mano praeitas ciklas užvelavo dviem dienom, tai sakau gal todėl ir O blūdija  unsure.gif  jei buvo, tai mastau gal galėjo būt 17d.
na ryt labai tikiuosi, kad gausiu brūkšniukus  smile.gif

O pabandyk pazaisti, jei siandien temp. parasytum 37 - ar duoda O linija BP? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 14:03)

Pas mane identiski nugrybavimai doh.gif irgi ciklas buves 28 dienos, o tie du buvo 35 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 14:22)
O pabandyk pazaisti, jei siandien temp. parasytum 37 - ar duoda O linija BP? g.gif

neduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 09 04, 14:24)

Matyt dar neuztenka duomenu tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 04, 14:56)
Merginos, kurios daret spermograma, kokios diagnozes?

oligoastenospermija pas manaji.
diena ar dvi pries tau pasirodant toj temoj as irgi ikeliau rezultatus.
Atsakyti