Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikos 4u.gif
pasidare vyras spermograma, tai kaip jau ir aisku, kad nei sis, nei turbut artimiausi menesiai nieko gero neatnes. bet matuoju smile.gif
http://www.fertility...com/home/3eb782
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 11:30)
sveikos  4u.gif
pasidare vyras spermograma, tai kaip jau ir aisku, kad nei sis, nei turbut artimiausi menesiai nieko gero neatnes. bet matuoju smile.gif
http://www.fertility...com/home/3eb782

O kokie rezultatai?
blink.gif Maniskis siandien irgi pridave ax.gif tai labai laukiu rezultatu.
Papildyta:
QUOTE(Perluotė @ 2012 09 04, 09:51)
sveikos merginos, noriu labai skubaus patarimo. žodziu taip. geriu JAZ KT, šeštadienį pamiršau išgerti 4 tablete (1 savaitė), išgėriau sekmadienį ryte. sekmadienį vakare brangusis neperspejo ir viskas liko manyje...  pirmadienį puoliau daryti ovuliacijos testą, buvo neigiamas, šiandien ryte padariau - teigiamas. kada tikėtina bus ta ovuliacija? ar begti man extra kontracepcijos? ar ovuliacija bus tik ryt - poryt ir tikėtina spermiukai neišgyvens?

O ant OT instrukcijos yra parašyta,kad jei vartoji kontraceptines priemones, OT rezultatai gali buti netikslus. g.gif
Atsakyti
rutguda, per mazai ir per leti smile.gif paskyre visokiu tyrimu, laukiam atsakymu ir tada jau ziuresim, gal paaiskes kazkas... buvo sokas abiems realiai.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 09:49)
Bet žiūriu antroji fazė irgi ne visada tiek pat trunka? (apie tai sprendžiu iš raudonos linijos rugsėjo 1 dieną)

si karta ciklas uztruko, visada budavo 12 dpo, o 13 mmm diena ax.gif nzn, gal sutapimas, gal ne, bet foli pradejau si men gerti smile.gif bet jauciu siaip uzsivelinau ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 11:44)
rutguda, per mazai ir per leti smile.gif paskyre visokiu tyrimu, laukiam atsakymu ir tada jau ziuresim, gal paaiskes kazkas... buvo sokas abiems realiai.

Na bet ziurekim is pozityvios puses. Zinote kokia priezasti - o ja lengvai galima pataisyti, viokiu vaitu, vitaminu yra. Tai valio - issispres bedeles thumbup.gif Vat kai nezinai,kame reikalas, tai tada sunkaiu, vis tikiesi ir nesulauki. Laikykis, viaks bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 04, 11:48)
si karta ciklas uztruko, visada budavo 12 dpo, o 13 mmm diena  ax.gif  nzn, gal sutapimas, gal ne, bet foli pradejau si men gerti  smile.gif  bet jauciu siaip uzsivelinau ir viskas  ax.gif

Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad neliudetum.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 12:48)
Na bet ziurekim is pozityvios puses. Zinote kokia priezasti - o ja lengvai galima pataisyti, viokiu vaitu, vitaminu yra. Tai valio - issispres bedeles thumbup.gif  Vat kai nezinai,kame reikalas, tai tada sunkaiu, vis tikiesi ir nesulauki. Laikykis, viaks bus gerai.

tikiuos, issiaiskinsim is paseliu ir kitu tyrimu priezastis ir rasim, kaip reik sprest beda.
dabar rezultatai tikrai blogi, o va pries 3metus viskas buvo gerai... neitiketina man.
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 04, 11:48)
si karta ciklas uztruko, visada budavo 12 dpo, o 13 mmm diena  ax.gif  nzn, gal sutapimas, gal ne, bet foli pradejau si men gerti  smile.gif  bet jauciu siaip uzsivelinau ir viskas  ax.gif

Dar viena, kuri pradėjo gerti folį ir ciklas susijaukė g.gif nors kažkuriai iš mūsų ginekologė sakė, kad jokio poveikio neturėtų turėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 11:54)
Dar viena, kuri pradėjo gerti folį ir ciklas susijaukė  g.gif  nors kažkuriai iš mūsų ginekologė sakė, kad jokio poveikio neturėtų turėti  smile.gif

Man sakė 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

As kaip visada pricituoju o kol viska perskaitau pamirstu kurios kuris grafikelis blush2.gif doh.gif

QUOTE(Vilma_M @ 2012 09 04, 04:34)
Labas rytas visoms smile.gif seku Jus kantriai ir visas palaikau,tik parašyti ne visada turiu galimybių  ax.gif  šį ryt pasirodau ir aš su savo kalneliais  lotuliukas.gif
http://tevu-darzelis...518@12081002829

Pas mane si cikla irgi banguoja doh.gif gal kas atbanguos kartu su tais kalneliais, nereikia nusiminti 4u.gif

QUOTE(evelinute @ 2012 09 04, 05:40)
labas rytas 4u.gif

šį mėnesį turbūt labiausiai per 5 metus bijau kristi..  verysad.gif

Tai ir nekrisi nereikia nusiteikti is anksto 4u.gif O ir mes tave palaikysim 4u.gif

QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 09:50)
tikiuos, issiaiskinsim is paseliu ir kitu tyrimu priezastis ir rasim, kaip reik sprest beda.
dabar rezultatai tikrai blogi, o va pries 3metus viskas buvo gerai... neitiketina man.

Linkiu kad guo greiciau susitvarkytu bedeles ir vel galestumet kibti i darbus 4u.gif

Ir tradiciskai - visoms mergaites po 4u.gif mirksiukas.gif

Mano BT http://tevu-darzelis...970@1208253175e
Atsakyti
Folio rugsti geriu 3 men, pirmi du ciklai buvo ilgesni 5 dienomis,o dabar vat trecias jau ir 6 dienas ilgesnis mirksiukas.gif Taigi,folio rugstis ,kad ir besakytu daktarai,tikrai isderino mano cikla unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites:
Radau info apie O, tik rusu kalba:
~Ovuliacija gali ivikti 2-3 kartaus per cikla~
Tik ten rusu kalba.
Kas rusiskai neskaito, tai trumpai:
Kanadeciai, mokslininkai, su ultrogarso pagalba, tire visa menesi 63 moteris. 50 is ju turejo vadoveline O, o kitos 13 turejo kelios O per cikla. Hormonalinis aktivumas to neatspindejo (T.y. mes negalim su BT pagalba sito pamatyti).
Del to kai kurios moteris pastoja per mmm, o pries jas.
Taigi ND turi nenutrukti po O, gal musu problema ir yra tame, kad aktiviai planuojame tik per hormonu bangos... Nezinau ar kam bus naudinga sita info. Bet as si menesi iki pabaigos vyra spausiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 04, 10:33)
Sveikos mergaites:
Taigi ND turi nenutrukti po O, gal musu problema ir yra tame, kad aktiviai planuojame tik per hormonu bangos... Nezinau ar kam bus naudinga sita info. Bet as si menesi iki pabaigos vyra spausiu.  biggrin.gif

Visai su tavim sutinku. Nes dazniausiai mes visos darbuojames tik per LH banga o veliau ND apleidziame gal todel ir nepavyksta ax.gif

Mano MB si menesi irgi labai atkaklus,sake visa menesi dirbsim be pertrauku, as maniau kad cia tik kalbos, bet... thumbup.gif Vakar kad ir kaip norejau miego buvau maloniai ispausta i kampa tad nebeturejau kur detis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(* viva* @ 2012 09 04, 10:04)
Folio rugsti geriu 3 men, pirmi du ciklai buvo ilgesni 5 dienomis,o dabar vat trecias jau ir 6 dienas ilgesnis mirksiukas.gif Taigi,folio rugstis ,kad ir besakytu daktarai,tikrai isderino mano cikla unsure.gif

Turiu ir as itarima, kad ta foline rugstis isderina cikla, nes jau nemanau kad tai yra tasitiktinumas del isderintu ciklu g.gif As isvis nebegaliu jos gerti, nes mane baisiai pykina jau po pirmos isgertos tabletes, nes dariau bandyma doh.gif
Atsakyti