sveikos
pasidare vyras spermograma, tai kaip jau ir aisku, kad nei sis, nei turbut artimiausi menesiai nieko gero neatnes. bet matuoju
http://www.fertility...com/home/3eb782
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 11:30)
sveikos
pasidare vyras spermograma, tai kaip jau ir aisku, kad nei sis, nei turbut artimiausi menesiai nieko gero neatnes. bet matuoju
O kokie rezultatai?
Maniskis siandien irgi pridave tai labai laukiu rezultatu.
Papildyta:
QUOTE(Perluotė @ 2012 09 04, 09:51)
sveikos merginos, noriu labai skubaus patarimo. žodziu taip. geriu JAZ KT, šeštadienį pamiršau išgerti 4 tablete (1 savaitė), išgėriau sekmadienį ryte. sekmadienį vakare brangusis neperspejo ir viskas liko manyje... pirmadienį puoliau daryti ovuliacijos testą, buvo neigiamas, šiandien ryte padariau - teigiamas. kada tikėtina bus ta ovuliacija? ar begti man extra kontracepcijos? ar ovuliacija bus tik ryt - poryt ir tikėtina spermiukai neišgyvens?
O ant OT instrukcijos yra parašyta,kad jei vartoji kontraceptines priemones, OT rezultatai gali buti netikslus.
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 09:49)
Bet žiūriu antroji fazė irgi ne visada tiek pat trunka? (apie tai sprendžiu iš raudonos linijos rugsėjo 1 dieną)
si karta ciklas uztruko, visada budavo 12 dpo, o 13 mmm diena nzn, gal sutapimas, gal ne, bet foli pradejau si men gerti bet jauciu siaip uzsivelinau ir viskas
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 11:44)
rutguda, per mazai ir per leti paskyre visokiu tyrimu, laukiam atsakymu ir tada jau ziuresim, gal paaiskes kazkas... buvo sokas abiems realiai.
Na bet ziurekim is pozityvios puses. Zinote kokia priezasti - o ja lengvai galima pataisyti, viokiu vaitu, vitaminu yra. Tai valio - issispres bedeles Vat kai nezinai,kame reikalas, tai tada sunkaiu, vis tikiesi ir nesulauki. Laikykis, viaks bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 04, 11:48)
si karta ciklas uztruko, visada budavo 12 dpo, o 13 mmm diena nzn, gal sutapimas, gal ne, bet foli pradejau si men gerti bet jauciu siaip uzsivelinau ir viskas
Imk , kad neliudetum.
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 12:48)
Na bet ziurekim is pozityvios puses. Zinote kokia priezasti - o ja lengvai galima pataisyti, viokiu vaitu, vitaminu yra. Tai valio - issispres bedeles Vat kai nezinai,kame reikalas, tai tada sunkaiu, vis tikiesi ir nesulauki. Laikykis, viaks bus gerai.
tikiuos, issiaiskinsim is paseliu ir kitu tyrimu priezastis ir rasim, kaip reik sprest beda.
dabar rezultatai tikrai blogi, o va pries 3metus viskas buvo gerai... neitiketina man.
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 04, 11:48)
Dar viena, kuri pradėjo gerti folį ir ciklas susijaukė nors kažkuriai iš mūsų ginekologė sakė, kad jokio poveikio neturėtų turėti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 11:54)
Dar viena, kuri pradėjo gerti folį ir ciklas susijaukė nors kažkuriai iš mūsų ginekologė sakė, kad jokio poveikio neturėtų turėti
Man sakė
Labas rytas.
As kaip visada pricituoju o kol viska perskaitau pamirstu kurios kuris grafikelis
Pas mane si cikla irgi banguoja gal kas atbanguos kartu su tais kalneliais, nereikia nusiminti
Tai ir nekrisi nereikia nusiteikti is anksto O ir mes tave palaikysim
Linkiu kad guo greiciau susitvarkytu bedeles ir vel galestumet kibti i darbus
Ir tradiciskai - visoms mergaites po
Mano BT http://tevu-darzelis...970@1208253175e
As kaip visada pricituoju o kol viska perskaitau pamirstu kurios kuris grafikelis
QUOTE(Vilma_M @ 2012 09 04, 04:34)
Labas rytas visoms seku Jus kantriai ir visas palaikau,tik parašyti ne visada turiu galimybių šį ryt pasirodau ir aš su savo kalneliais
http://tevu-darzelis...518@12081002829
http://tevu-darzelis...518@12081002829
Pas mane si cikla irgi banguoja gal kas atbanguos kartu su tais kalneliais, nereikia nusiminti
QUOTE(evelinute @ 2012 09 04, 05:40)
Tai ir nekrisi nereikia nusiteikti is anksto O ir mes tave palaikysim
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 04, 09:50)
tikiuos, issiaiskinsim is paseliu ir kitu tyrimu priezastis ir rasim, kaip reik sprest beda.
dabar rezultatai tikrai blogi, o va pries 3metus viskas buvo gerai... neitiketina man.
Linkiu kad guo greiciau susitvarkytu bedeles ir vel galestumet kibti i darbus
Ir tradiciskai - visoms mergaites po
Mano BT http://tevu-darzelis...970@1208253175e
Folio rugsti geriu 3 men, pirmi du ciklai buvo ilgesni 5 dienomis,o dabar vat trecias jau ir 6 dienas ilgesnis Taigi,folio rugstis ,kad ir besakytu daktarai,tikrai isderino mano cikla
Sveikos mergaites:
Radau info apie O, tik rusu kalba:
~Ovuliacija gali ivikti 2-3 kartaus per cikla~
Tik ten rusu kalba.
Kas rusiskai neskaito, tai trumpai:
Kanadeciai, mokslininkai, su ultrogarso pagalba, tire visa menesi 63 moteris. 50 is ju turejo vadoveline O, o kitos 13 turejo kelios O per cikla. Hormonalinis aktivumas to neatspindejo (T.y. mes negalim su BT pagalba sito pamatyti).
Del to kai kurios moteris pastoja per mmm, o pries jas.
Taigi ND turi nenutrukti po O, gal musu problema ir yra tame, kad aktiviai planuojame tik per hormonu bangos... Nezinau ar kam bus naudinga sita info. Bet as si menesi iki pabaigos vyra spausiu.
Radau info apie O, tik rusu kalba:
~Ovuliacija gali ivikti 2-3 kartaus per cikla~
Tik ten rusu kalba.
Kas rusiskai neskaito, tai trumpai:
Kanadeciai, mokslininkai, su ultrogarso pagalba, tire visa menesi 63 moteris. 50 is ju turejo vadoveline O, o kitos 13 turejo kelios O per cikla. Hormonalinis aktivumas to neatspindejo (T.y. mes negalim su BT pagalba sito pamatyti).
Del to kai kurios moteris pastoja per mmm, o pries jas.
Taigi ND turi nenutrukti po O, gal musu problema ir yra tame, kad aktiviai planuojame tik per hormonu bangos... Nezinau ar kam bus naudinga sita info. Bet as si menesi iki pabaigos vyra spausiu.
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 04, 10:33)
Sveikos mergaites:
Visai su tavim sutinku. Nes dazniausiai mes visos darbuojames tik per LH banga o veliau ND apleidziame gal todel ir nepavyksta
Mano MB si menesi irgi labai atkaklus,sake visa menesi dirbsim be pertrauku, as maniau kad cia tik kalbos, bet... Vakar kad ir kaip norejau miego buvau maloniai ispausta i kampa tad nebeturejau kur detis
Papildyta:
QUOTE(* viva* @ 2012 09 04, 10:04)
Folio rugsti geriu 3 men, pirmi du ciklai buvo ilgesni 5 dienomis,o dabar vat trecias jau ir 6 dienas ilgesnis Taigi,folio rugstis ,kad ir besakytu daktarai,tikrai isderino mano cikla
Turiu ir as itarima, kad ta foline rugstis isderina cikla, nes jau nemanau kad tai yra tasitiktinumas del isderintu ciklu As isvis nebegaliu jos gerti, nes mane baisiai pykina jau po pirmos isgertos tabletes, nes dariau bandyma