Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Tai rytoj kažkas NT gadins bigsmile.gif Lauksim lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 08:07)
Neprieštaraučiau, bet dar reikia palaukti  ax.gif  kiek žiūrėjau FF tai II parodo ir 8–9 DPO, tai gal rytoj ryte pabandysiu  blush2.gif nes MB jau šiandien kalbino  blush2.gif

O gal tu dar palauk pora dienelių - juk ne tiek daug ir liko - neparodys testukas, paskui pergyvensi, juk ne visoms rodo taip anksti 4u.gif O tavo grafikelis tikrai labai daug zadantis bigsmile.gif

Labas rytas, as stoviu vietoj. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 04, 07:47)
O ciklai visad ilgi? Jie reguliarūs? Pirmą ciklą matuoji?  ax.gif

rolleyes.gif

taip, ciklai visuomet ilgi 38 dienelės, ir taip, matuoju pirmą kartą ir neįsivaizduoju ar išvis ta O pas mane vyksta blush2.gif bet kaip ir visos čia, tikiu geriausia scenarijaus pabaiga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 08:11)
Labas rytas, as stoviu vietoj.  ax.gif

Kad ir stovi vietoje, tačiau panašu kad po laiptelį, po laiptelį ir kilsi į viršų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 08:11)

Labas rytas, as stoviu vietoj.  ax.gif

bet kiek gražių grafikiukų bigsmile.gif
QUOTE(Vilma_M @ 2012 09 04, 08:12)
taip, ciklai visuomet ilgi 38 dienelės, ir taip, matuoju pirmą kartą ir neįsivaizduoju ar išvis ta O pas mane vyksta  blush2.gif  bet kaip ir visos čia, tikiu geriausia scenarijaus pabaiga  nestuke.gif

Na taip, visos čia laukiam to paties nestuke.gif Vienoms greičiau pasiseka, kitoms reikia ilgiau pasidarbuot, bet visos mes būsim nestuke.gif
Na laukiam rytojaus BT , gal pakilsi ir tada būsi po O manyčiau rolleyes.gif O šiaip iš vieno matuojamo ciklo nelabai gali spręsti ar vyksta O ar ne, nes tas ciklas kaip tyčia gali būti pvz anovuliacinis unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu labai skubaus patarimo. žodziu taip. geriu JAZ KT, šeštadienį pamiršau išgerti 4 tablete (1 savaitė), išgėriau sekmadienį ryte. sekmadienį vakare brangusis neperspejo ir viskas liko manyje... pirmadienį puoliau daryti ovuliacijos testą, buvo neigiamas, šiandien ryte padariau - teigiamas. kada tikėtina bus ta ovuliacija? ar begti man extra kontracepcijos? ar ovuliacija bus tik ryt - poryt ir tikėtina spermiukai neišgyvens?
Atsakyti
Tai šeštadienį pamiršai išgert, o šiandien jau antradienis. O kt toliau geri, tai kam ta panika? g.gif O po LH bangos O būna tik už 24 - 36 valandų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 04 rugsėjo 2012 - 08:59
rašo, kad nuo pamirštos tabletės, savaitę reikia saugotis papildomai, o aš jau sekančia diena nepasisugojau doh.gif toliau aisku geriu, ir jokiu ten smileysex.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perluotė: 04 rugsėjo 2012 - 09:02
scare.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
laukiu mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 04, 10:42)
Labas rytas 4u.gif
laukiu mmm  4u.gif

Bet žiūriu antroji fazė irgi ne visada tiek pat trunka? (apie tai sprendžiu iš raudonos linijos rugsėjo 1 dieną)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 04 rugsėjo 2012 - 09:49
Sveikutes 4u.gif
po biskiuka krentu verysad.gif
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti