Tai rytoj kažkas NT gadins Lauksim lauksim
QUOTE(Iveina @ 2012 09 04, 08:07)
Neprieštaraučiau, bet dar reikia palaukti kiek žiūrėjau FF tai II parodo ir 89 DPO, tai gal rytoj ryte pabandysiu nes MB jau šiandien kalbino
O gal tu dar palauk pora dienelių - juk ne tiek daug ir liko - neparodys testukas, paskui pergyvensi, juk ne visoms rodo taip anksti O tavo grafikelis tikrai labai daug zadantis
Labas rytas, as stoviu vietoj.
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 04, 07:47)
taip, ciklai visuomet ilgi 38 dienelės, ir taip, matuoju pirmą kartą ir neįsivaizduoju ar išvis ta O pas mane vyksta bet kaip ir visos čia, tikiu geriausia scenarijaus pabaiga
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 08:11)
Kad ir stovi vietoje, tačiau panašu kad po laiptelį, po laiptelį ir kilsi į viršų
QUOTE(rutguda @ 2012 09 04, 08:11)
bet kiek gražių grafikiukų
QUOTE(Vilma_M @ 2012 09 04, 08:12)
taip, ciklai visuomet ilgi 38 dienelės, ir taip, matuoju pirmą kartą ir neįsivaizduoju ar išvis ta O pas mane vyksta bet kaip ir visos čia, tikiu geriausia scenarijaus pabaiga
Na taip, visos čia laukiam to paties Vienoms greičiau pasiseka, kitoms reikia ilgiau pasidarbuot, bet visos mes būsim
Na laukiam rytojaus BT , gal pakilsi ir tada būsi po O manyčiau O šiaip iš vieno matuojamo ciklo nelabai gali spręsti ar vyksta O ar ne, nes tas ciklas kaip tyčia gali būti pvz anovuliacinis
sveikos merginos, noriu labai skubaus patarimo. žodziu taip. geriu JAZ KT, šeštadienį pamiršau išgerti 4 tablete (1 savaitė), išgėriau sekmadienį ryte. sekmadienį vakare brangusis neperspejo ir viskas liko manyje... pirmadienį puoliau daryti ovuliacijos testą, buvo neigiamas, šiandien ryte padariau - teigiamas. kada tikėtina bus ta ovuliacija? ar begti man extra kontracepcijos? ar ovuliacija bus tik ryt - poryt ir tikėtina spermiukai neišgyvens?
Tai šeštadienį pamiršai išgert, o šiandien jau antradienis. O kt toliau geri, tai kam ta panika? O po LH bangos O būna tik už 24 - 36 valandų.
Labas rytas
laukiu mmm
laukiu mmm
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 04, 10:42)
Bet žiūriu antroji fazė irgi ne visada tiek pat trunka? (apie tai sprendžiu iš raudonos linijos rugsėjo 1 dieną)