Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas 4u.gif
Nieko nesitikime, si cikla siaip matuoju BT, nuo kito ciklo laukia stimuliacija bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif pas mane jau drauges atejo biggrin.gif pradedu nauja cikla , bet su kiekvienom mmm , atrodo kad reik mest ta bt matavima ir nebesekti organizmo , gal tikrai kai nesitikesi ir uzkibs . bet taip neiseina , iki O taip galvoji , o paskui jau azartas lauki tu mmm, jos ateis ar ne . doh.gif
Atsakyti
labutis,pasirodau:
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 09 02, 09:30)
Labas rytas 4u.gif
rodausi  ax.gif

reik vistiek laukt mmm, nes NT nieko gero nerodo ax.gif

Bet kad laikaisi dar graziai, todel tikim ir laukiam tik geriausio wub.gif

QUOTE(evelinute @ 2012 09 02, 09:49)
labas rytas 4u.gif

laikausi tiesiosios kolkas cool.gif

Taip zingsnelis po zingsnelio ir vrsune pasieksi rolleyes.gif

Beje, tavo mmm visada tik 1 d.?

QUOTE(irena1987 @ 2012 09 02, 11:51)
labas rytas smile.gif pas mane jau drauges atejo  biggrin.gif pradedu nauja cikla , bet su kiekvienom mmm , atrodo kad reik mest ta bt matavima ir nebesekti organizmo , gal tikrai kai nesitikesi ir uzkibs . bet taip neiseina , iki O taip galvoji , o paskui jau azartas lauki tu mmm, jos ateis ar ne . doh.gif

Kiek pas mane buvo tokiu ciklu, kai i viska nusispjoviau, tyliai vyliausi kad gal netiketai uzkibs, o kaip nieko taip nieko, todel dabar nurimau ir matuoju BT toliau mirksiukas.gif

QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 02, 15:59)

Grazu wub.gif
Atsakyti
Pasirodau savo grafikeli
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti
Sveikos, as jau vakar vakare sulaukiau linksmuju skausmu ir nedraugiu biggrin.gif

Ka padarysi...zinojau, kad ateis, bet vis tiek buvo liudna, tai paverkiau ir is skausmo, ir is liudesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 02, 18:47)

Labai jau grazus grafikelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 02, 17:12)
Sveikos, as jau vakar vakare sulaukiau linksmuju skausmu ir nedraugiu biggrin.gif

Ka padarysi...zinojau, kad ateis, bet vis tiek buvo liudna, tai paverkiau ir is skausmo, ir is liudesio smile.gif

as sy menesi ramiai , be asaru .. Tad ir tu daugiau nebeverk console.gif
Atsakyti
ai tas verkimas daugiua PMSinis biggrin.gif
Nes siuo metu man ir filmai visi graudus labai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 02, 19:53)
ai tas verkimas daugiua PMSinis biggrin.gif
Nes siuo metu man ir filmai visi graudus labai buvo biggrin.gif

o kiek laiko planuojat jau?
Atsakyti
Mergaites,neverkit del tu mmm,gal kita menesiuka pavyks,imkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As tai beveik praradau vilti,nes 10 MIU testukas baltas,baltas....juk jis jautrus,ir jeigu kas butu,tai jau tikrai butu parodes unsure.gif taigi,laukiu mmm...
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 02, 20:58)
o kiek laiko planuojat jau?

Neilgai dar net geda, ner ko cia verkti biggrin.gif
3men wink.gif
Atsakyti