Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

O ne, o ne biggrin.gif

nebutu SM tai netampytu abejones doh.gif

mm man dar nepasirode, bet va butent tas lengvesnis pilvo maudimas protarpiais ir labai trumpai teikia vilties biggrin.gif

Nors BT sian pakritus netgi per 0,2 sad.gif bet iki praeito ciklo mm BT liko dar 0,1... Tokio maudimo kaip buna pries mm ir buna tik paskutini momenta vis nesulaukiu, o tie protarpiais padurimai, paskaudenimai jau 3-4 dienas, bet kad NT kaip niekad balti net kai nebudavau nestuke.gif , jie budavo ne tokie balti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 01, 19:00)
NT kaip niekad balti net kai nebudavau  nestuke.gif , jie budavo ne tokie balti biggrin.gif

pas mane tas pats doh.gif balciau uz balta schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 01, 17:42)
Sveikutes 4u.gif
Daba tik gryzau darbo,tai prisiduodu
http://tevu-darzelis...597@1207240af30

QUOTE(seemle @ 2012 09 01, 20:00)
O ne, o ne biggrin.gif

mm man dar nepasirode, bet va butent tas lengvesnis pilvo maudimas protarpiais ir labai trumpai teikia vilties biggrin.gif

Nors BT sian pakritus netgi per 0,2 sad.gif bet iki praeito ciklo mm BT liko dar 0,1... Tokio maudimo kaip buna pries mm ir buna tik paskutini momenta vis nesulaukiu, o tie protarpiais padurimai, paskaudenimai jau 3-4 dienas, bet kad NT kaip niekad balti net kai nebudavau  nestuke.gif , jie budavo ne tokie balti biggrin.gif

Laikau uz jus kumstukus, kad nesulauktumet mmm visus 9 menesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 01, 20:00)
O ne, o ne biggrin.gif

Nors BT sian pakritus netgi per 0,2 sad.gif bet iki praeito ciklo mm BT liko dar 0,1... Tokio maudimo kaip buna pries mm ir buna tik paskutini momenta vis nesulaukiu, o tie protarpiais padurimai, paskaudenimai jau 3-4 dienas, bet kad NT kaip niekad balti net kai nebudavau  nestuke.gif , jie budavo ne tokie balti biggrin.gif

pas mane irgi jos dar neatejo , jau ryt bus 15dpo , bet is ryto ir pasirodys . nes mano bt jau nukrito zemai . smile.gif tad jau ir vilties nebera . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 09 02, 01:20)
pas mane irgi jos dar neatejo , jau ryt bus 15dpo , bet is ryto ir pasirodys . nes mano bt jau nukrito zemai . smile.gif tad jau ir vilties nebera .  smile.gif

Bent jau įspėjo, zarazos, kad ateina... Pasibeldė, mandagios... Lengvos naujojo ciklo pradžios tau! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif grafikėlį įkesiu vakare,nes rašau su tablet ir nemoku įkelt . Temperatūra laikosi 37.1, testukas nerodo nieko. Žiūrim kas cia bus toliau g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mergaites, o kur Pakst* dingo? unsure.gif
usileidau jau gan zemai, gal O anksciau bus? g.gif
Mano BT
Papildyta:
QUOTE(* viva* @ 2012 09 02, 08:08)
Labas rytas 4u.gif grafikėlį įkesiu vakare,nes rašau  su tablet ir nemoku įkelt . Temperatūra laikosi 37.1, testukas nerodo  nieko. Žiūrim  kas cia bus toliau g.gif

Laikikis mergit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 01, 19:42)
Sveikutes 4u.gif
Daba tik gryzau darbo,tai prisiduodu
http://tevu-darzelis...597@1207240af30

Labai grazu wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
rodausi ax.gif

manau reik vistiek laukt mmm, nes NT nieko gero nerodo ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

laikausi tiesiosios kolkas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 02, 08:46)

Mergaites, o kur Pakst* dingo?  unsure.gif

Va Pakšt* ir aš kurią čia dieną pasigedau unsure.gif g.gif

Labas rytas 4u.gif Oi kaip visos gražiai laikotės bigsmile.gif nekriskit mergytės pupytės 4u.gif Kumštukai suspausti wub.gif
Atsakyti
Pakšt turėtų LP darytis, bet man rods, dar savaitikė iki jos, nors gal jau ir nebe.. Pasigedau ir aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 02 rugsėjo 2012 - 10:06