Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas, mano grafikėlis.. user posted image
nelabai suprantu kodėl pirmoj fazėj tokia aukšta temp. g.gif danti skaudėjo, tai gyd. 4d. išrašė antibjotikų šiandien baigiau gert, tai sakau gal buvo pasislėpęs koks uždegimas.. g.gif man rodos man 15d. buvo O, nes labai tampė kairi šona, bet kaip tyčia ND nepavyko suorganizuot, o vakar išskyros jau labai tasios buvo ir dabar nesuprantu kada buvo O.. o gal dar bus, nes paeitas grafikas užsitęsė dviem dienom tai gal ir O suveluos, o gal abskritai anovuliacinis, nes grafikas labai neaiškus.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 01 rugsėjo 2012 - 12:26
QUOTE(Amūra @ 2012 09 01, 13:21)
Labas rytas, mano grafikėlis..
nelabai suprantu kodėl pirmoj fazėj tokia aukšta temp.  g.gif danti skaudėjo, tai gyd. 4d. išrašė antibjotikų šiandien baigiau gert, tai sakau gal buvo pasislėpęs koks uždegimas..  g.gif man rodos man 15d. buvo O, nes labai tampė kairi šona, bet kaip tyčia ND nepavyko suorganizuot, o vakar išskyros jau labai tasios buvo ir dabar nesuprantu kada buvo O..  o gal dar bus, nes paeitas grafikas užsitęsė dviem dienom tai gal ir O suveluos, o gal abskritai anovuliacinis, nes grafikas labai neaiškus.. unsure.gif

Pas mane taip pat aukšta tempa pirmoj fazėj. Ir vakar vakare paskutinius antibijotikus naudojau g.gif O praeitą ciklą, buvo tik truputuką žemesnė. Taip pat sakau gal ir man bus anovuliacinis? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 01 rugsėjo 2012 - 12:31
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 09 01, 10:00)
Labas rytas smile.gif
Dariau jau ir ne viena, bet nieko nematau, net vaiduoklio  doh.gif
Kuno temperatura irgi laikosi arciau 37. Savaite po O buvo net iki 37,5, o dabar daugiausiai buna 37,2 popiet. Gana smarkiai maudzia strenas, pilva pamaudalioja ir speneliai jautrus kazkokie, bet nesmarkiai. Nesuprantu, kas cia vyksta smile.gif

O tai jus matuojat bazaline kuno temp? Ar cia pazasty?
O kokia jusu BT? imeskite grafika
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 09 01, 16:28)
O tai jus matuojat bazaline kuno temp? Ar cia pazasty?
O kokia jusu BT? imeskite grafika

Matuoju BT normaliai, bet kadangi keistai jauciuosi, tai ir pazasty, kur laikosi 36.9-37.2.
Mano praeito ciklo grafikas
user posted image

Ir naujasis

user posted image

Dar kazkas klause del mmm, tai jos nebuvo labai gausios, panasiai kaip visada. Tik tiek, kad atejo labai ramiai, be jokio pilvo skausmo (visad tenka gerti vaistus nuo to ).
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 09 01, 15:38)
Matuoju BT normaliai, bet kadangi keistai jauciuosi, tai ir pazasty, kur laikosi 36.9-37.2.
Mano praeito ciklo grafikas
user posted image

Ir naujasis

user posted image

Dar kazkas klause del mmm, tai jos nebuvo labai gausios, panasiai kaip visada. Tik tiek, kad atejo labai ramiai, be jokio pilvo skausmo (visad tenka gerti vaistus nuo to ).

tai gal matavimo laikas netikslus . Nes reikia matuoti tik atsibudus ir neislipus is lovos , kuo maziau judesiu padaryti .
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 09 01, 17:38)

Pikčiurna, jūsų apskritai viso kūno temperatūra pakilusi - matyt, kokia nors infekcija. Pasiguoskite terapeutui. 4u.gif Gali būti ūminė liga kokia nors su neryškiais simptomais.
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 09 01, 17:41)
tai gal matavimo laikas netikslus . Nes reikia matuoti tik atsibudus ir neislipus is lovos , kuo maziau judesiu padaryti .

Del to, tai as atsibudus tik ranka pakeliu iki termometro rolleyes.gif visada matuoju laiku ir pagal taisykles mirksiukas.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 09 01, 17:48)
Pikčiurna, jūsų apskritai viso kūno temperatūra pakilusi - matyt, kokia nors infekcija. Pasiguoskite terapeutui.  4u.gif  Gali būti ūminė liga kokia nors su neryškiais simptomais.

Neisivaizduoju,kas cia darosi ir del ko, bet jei dar ilgiau taip bus, tai teks apsilankyti ir pas gydytoja, tik nemanau, kad jis ka ras smile.gifO ir temperatura kuno paskutinem dienom pakyla tik iki 37 - 37,2. Tai daktarai nelabai dar ja laiko temperatura g.gif ziuresim toliau, kaip viskas vyks smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 09 01, 17:54)
Del to, tai as atsibudus tik ranka pakeliu iki termometro  rolleyes.gif visada matuoju laiku ir pagal taisykles  mirksiukas.gif
Neisivaizduoju,kas cia darosi ir del ko, bet jei dar ilgiau taip bus, tai teks apsilankyti ir pas gydytoja, tik nemanau, kad jis ka ras smile.gifO ir temperatura kuno paskutinem dienom pakyla tik iki 37 - 37,2. Tai daktarai nelabai dar ja laiko temperatura  g.gif ziuresim toliau, kaip viskas vyks smile.gif 4u.gif

Atrodo, minėjote antibiotikus kažkokius? Dėl jų galėjo pakilti. Šiaip, jeigu po pažastim 37 - kitose kūno dalyse ne kaži kiek mažiau ir būna. Siūlau laikyti šių dienų BT nepatikima, ir tiek. Jeigu kitą ciklą kartotųsi tas pats - pas ginekologę ir darytis hormonų tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 01, 17:59)
Atrodo, minėjote antibiotikus kažkokius? Dėl jų galėjo pakilti. Šiaip, jeigu po pažastim 37 - kitose kūno dalyse ne kaži kiek mažiau ir būna. Siūlau laikyti šių dienų BT nepatikima, ir tiek. Jeigu kitą ciklą kartotųsi tas pats - pas ginekologę ir darytis hormonų tyrimus.

Antibijotiku as jokiu nevartojau ir nevartoju smile.gif Buna dienu, kai kuno temperatura normali, bet BT vis tiek auksta. Viskas prasidejo praejus savaitei po O ir vis dar tesiasi g.gif Nenoriu nieko sau isikalbeti ir nelabai tikiu,kad galiu buti nestuke.gif , bet jau kelinta diena, kai lakstau i WC kas valanda, o sianakt net ir nakti teko kelti, kas man nebudinga visai. Tikiuosi,kad nieko cia rimto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 01, 18:59)

Pirma kart girdziu, kad nuo antbijotiku pakyla temperatura g.gif
Man visad po ju nukrenta iki 35.9 bet jau tikrai nepakyla schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos matuotojos 4u.gif

QUOTE(Pikčiurna @ 2012 09 01, 09:00)
Labas rytas smile.gif
Nesuprantu, kas cia vyksta smile.gif

Tai gal verta apsilankyti pas gydytoja ir viskas bus aisku 4u.gif

QUOTE(seemle @ 2012 09 01, 09:20)
Sveikos,

na va as jau krentu, mm dar nera, bet manau sulauksiu sian-ryt, visi pozymiai dinge, tik antra diena be proto galva skauda..
http://tevu-darzelis...217@120801f7ab3

Man paskutinius ciklus pries mmm nezmoniskas galvos skausmas buna doh.gif

As siandien BT matavau tik 9.20am tai net nezymejau nes apie 37 rodo, tai manau kad labai netikslu, nors ir vakar matavau apie 8 val. buvo 36.9 labai auksta kazkodel g.gif Bet nuo pirmadienio matuosiu jau laiku tai matysiu kokia ta mano BT bus.
Siandien radau KB isskyru kaip ir ankstoka, pasidariau OT nieko nerodo dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 01, 18:47)
Sveikos matuotojos  4u.gif
Tai gal verta apsilankyti pas gydytoja ir viskas bus aisku  4u.gif

Kad kazkaip neturiu jokiu dideliu nusiskundimu,kad eiciau pas daktara g.gif ax.gif negi nuejus sakyt, kad man pakilus BT, pagalvos, kad visai su galva susipykus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti