Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(rutguda @ 2012 08 31, 10:02)
O prieš kiek metų tai buvo? g.gif

praeitu metu balandi. Nestumui jau buvo 8-9 svaiteles,bet persileidau. Ziauriai kraujavau,tai su greitaja isveze ir vale gimda,nes ten jie dar kazka mate unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(evelinute @ 2012 08 30, 16:20)
sveikos 4u.gif

užėjau čia po ilgo laiko tarpo.. ir žinot labai gera nebematyti nei vienos senbuvės, planuotojos, kurios buvo kartu su manimi wink.gif aš vėl grįžau prie BT matavimo po metų pertraukos.. tikimės stebuklo.. wub.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Agute. @ 2012 08 30, 16:21)
Rodausi ir aš savo zigzagą.  doh.gif Šiandien net ir patepliojo, maudzia pilva...  g.gif Visa savaite turejau streso darbe, tai tikiuosi tas tepliojimas nebus mmm pranašas. O gal tai implantacija bigsmile.gif O šiaip tai ir aš jungiuosi prie tu burelio, kurios nelaukia mmm ryt-poryt, nes aš tai nelaukciau ju 7dieni.  schmoll.gif

Linkiu kad tai butu implantacinis kritimas 4u.gif

QUOTE(Barbane @ 2012 08 31, 05:27)
Labas rytas.
Maniau kad vakar mm sulaukiau, pasirodo ne, BT 4u.gif

Manau kad cia kazkuo geru kvepia bigsmile.gif

Prisiziuriu krafikeliu pricituoju o kol viska perskaitau pamirstu kuris kurios tai uz tai visoms pakilusioms ir pakritusioms siunciu daug 4u.gif blush2.gif

As siandien kazko pakilau iki 36.9 nors dar tik 6cd. bet manau kad tai galejo itakoti vakaryksciai velyvi ND. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 31, 11:19)
Mergaites,nepykit,kad as nekalbu toj musu naujoj temelej..as ne is blogo...vakar vakare viska perskaiciau apie kalbat,bet ten man kazkaip per sunku dalyvauti..per skaudu..is kiekvieno jusu posto jauciasi,kad jus kalbat ir jums skauda...as su jumis,palaikysiu,pasidziaugsiu uz jus..ir nepraraskit vilties-Jus visos anksciau ar veliau supuosit savo ilgai islauktus angeliukus ant ranku...tik nepasiduokit-niekad nepasiduokit
user posted image

Visiskai pritariu - man sunku su savo blogomis, ikyriomis minimis susitvarkyti ir cia - forume - dazniausiai ieskai likimo draugiu, kurios tau optimizma palaiko. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(* viva* @ 2012 08 31, 13:09)
praeitu metu balandi. Nestumui jau buvo 8-9 svaiteles,bet persileidau. Ziauriai kraujavau,tai su greitaja isveze ir vale gimda,nes ten jie dar kazka mate unsure.gif

verysad.gif
Bet nenuleidziam nosies smile.gif Tikimybe visada yra 4u.gif
Atsakyti
labas,pasirodau :
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 08 31, 20:02)

Grazu! Ypac palyginus su praeitu ciklu smile.gif berods kazka zada sis smile.gif

O as nebezinau..mm dar nepasirode, jautriausias testas rode snieguoles baltuma ir ka...

Is savijautos ir ne kazi ka nuspresi...siaip visa laika pilva skaudedavo tik pries pat pat mm, o dabar jau tris dienas vis suskausta, galva sian visa diena skauda, bet kaip kazkuri ir rase, kad gali buti "toookia nescia" ir snipstas is to bus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 31, 19:12)
Grazu! Ypac palyginus su praeitu ciklu smile.gif berods kazka zada sis smile.gif
O as nebezinau..mm dar nepasirode, jautriausias testas rode snieguoles baltuma ir ka...

Is savijautos ir ne kazi ka nuspresi...siaip visa laika pilva skaudedavo tik pries pat pat mm, o dabar jau tris dienas vis suskausta, galva sian visa diena skauda, bet kaip kazkuri ir rase, kad gali buti "toookia nescia" ir snipstas is to bus biggrin.gif

paziuresim kaip cia bus,bet nieko nesitikiu kaip visuomet,bliamba dar slogas isitaisiau tai s.. kazi ar bt ji nekenks g.gif o tau gal dar ankstoka kad rodytu nt
Atsakyti
nznau...13DPO dabar..tai kai kurioms rodo, kitoms nerodo tokiu metu, lauksiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu, tieek daaaaug graziu grafikeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

Po zingsneli i virsu ax.gif
mano BT

Padariau ekspirerimenta - istryniau is grafiko visus neigiamus OT duomenis, tadaFF punktyrais OV nubreze 16 CD, o kai palikau neigiamus tik 25-26 CD, O ryskios linijos buvo nubreztos ties 21 CD.
Kaip manot, kada ta mano tikra OV buvo? smile.gif
Visada po O jauciu (.Y.) maudima, o si karta dar nieko nejauciu...uh...

Visoms kylancioms ar jau pasiekusioms virsune linkiu ten ir apsistoti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Noriu BT eksperciu nuomones doh.gif

Esme ta, kad prasidejo naujas ciklas (jau 7 CD), o BT vis dar laikosi antroj fazej kaip praeitame cikle, nenukrito prasidejus mmm. Kodel gali taip buti? Niekad dar taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 08 31, 19:05)
Labas vakaras  4u.gif

Noriu BT eksperciu nuomones  doh.gif

Esme ta, kad prasidejo naujas ciklas (jau 7 CD), o BT vis dar laikosi antroj fazej kaip praeitame cikle, nenukrito prasidejus mmm. Kodel gali taip buti? Niekad dar taip nebuvo  g.gif

Pabandyk pasidaryti NT gal tu nestuke.gif bigsmile.gif Juk buna kad merginos ir budamos nestukes perserga mmm 4u.gif O ar gausios buvo paskutines mmm?
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 08 31, 19:02)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
antras pakilimas matos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 08 31, 21:05)
Labas vakaras  4u.gif

Noriu BT eksperciu nuomones  doh.gif

Esme ta, kad prasidejo naujas ciklas (jau 7 CD), o BT vis dar laikosi antroj fazej kaip praeitame cikle, nenukrito prasidejus mmm. Kodel gali taip buti? Niekad dar taip nebuvo  g.gif

Gal nestuke.gif ? negali taip buti? Juk mmm kai kurioms buna ir per nestuma. ax.gif
Atsakyti