Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labutis,pasirodau ir as smile.gif tikiuos gerai pazymejau OT kad neigiamas yra

http://www.talpykla.com/?di=FOJG
Atsakyti
Sveikos mergaites,
na nepavyko man issiaiskinti kaip saviski grafikeli ikelt blush2.gif bet galiu pasakyt, kad man pasidare labai aisku kaip atrodo grafikas pries pasirodant mm biggrin.gif per dvi dienas BT nukrito 0.55 laipsnio ir kaip niekad staigiai pramuse mm smile.gif Tai va dabar pradedu nauja cikla ir norejau paklaust ar verta matuot BT per mmm ?
Atsakyti
ujankus, sharing-> get code -> ir tada copy paste pirmaja nuoroda cia!
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 08 23, 20:24)
Sveikos mergaites,
na nepavyko man issiaiskinti kaip saviski grafikeli ikelt  blush2.gif bet galiu pasakyt, kad man pasidare labai aisku kaip atrodo grafikas pries pasirodant mm  biggrin.gif per dvi dienas BT nukrito 0.55 laipsnio ir kaip niekad staigiai pramuse mm smile.gif Tai va dabar pradedu nauja cikla ir norejau paklaust ar verta matuot BT per mmm ?

Kadangi aš matuoju makštyje, tai per mm praleidžiu tas dienas, kai rytais labai kraujuoju, o kai ryte kraujavimo nebūna, pamatuoju.
Atsakyti
Gal durnas klausimas, bet sulig kiek nukratot gyvsidabrinį termometrą?
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 23, 17:22)
Deja ir NT neigiamas, o ryt turetu buti 1cd, taip kad ir si cikla tikriausiai teks nurasyti  unsure.gif Jau pradedu nerimauti 5 ciklas po persileidimo ir nieko nesigauna  unsure.gif Bet reikia neprarasti vilties  ax.gif

cha tau tik penktas, o man jau visi metai ir nieko....... baisi ragana matyt esu, kad nenori leliukas ateiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 23, 21:46)
cha tau tik penktas, o man jau visi metai ir nieko....... baisi ragana matyt esu, kad nenori leliukas ateiti  lotuliukas.gif

kam penktas tragedija, kam metai....visoms skauda pirmą ciklo dieną. Aš jau aštuntą vėjais nuleidau...nors ir ciklas kaip laikrodis, ir KB yra, ir su ND kaip į akį...ale vis tiek vėl iš naujo skaičiuoju smile.gif
http://www.fertility...com/home/3d3c56
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 23, 15:59)
Sveika sgrizus  4u.gif Tai kad labai gera temperatura  bigsmile.gif Gal rytojaus rytinis testas mestels koki vaiduokliuka  rolleyes.gif uzslepti namu darbai, tai idomu kaip buvo su pataikymu smile.gif
Su ND pataiket puikiai, siandien siulau viena uztvirtinimui  biggrin.gif

Na tikiuosi ir laukiu nes ryt kaip ir turetu mano nelabosios parsivilkti, bet nejauciu jokiu skausmu nieko, o ciklai kaip ir reguliarus ir net labai, tai laukiu rytojaus ax.gif
ND manau labai laiku; 3dienos iki O,paskui 1d iki O ir per O diena, taip kad manau uztaikem, beje ir OT rode tas dvi dienas teigiama unsure.gif

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 23, 20:46)
cha tau tik penktas, o man jau visi metai ir nieko....... baisi ragana matyt esu, kad nenori leliukas ateiti  lotuliukas.gif

Is viso planuojam jau 10 menesiu tik kovo menesi ivyko P taip kad man tas laikas jau kazko prailgo unsure.gif

Pakst* nei tu ragana nei tu ka - man rodos kad mes kuo daugiau norim, kuo daugiau dedam pastangu tuo labiau nesiseka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2012 08 23, 20:18)
Gal durnas klausimas, bet sulig kiek nukratot gyvsidabrinį termometrą?

As tai nuprtau is vakaro ir iki pat galo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bobulka @ 2012 08 23, 20:55)
kam penktas tragedija, kam metai....visoms skauda pirmą ciklo dieną. Aš jau aštuntą vėjais nuleidau...nors ir ciklas kaip laikrodis, ir KB yra, ir su ND kaip į akį...ale vis tiek vėl iš naujo skaičiuoju smile.gif
http://www.fertility...com/home/3d3c56

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 23 rugpjūčio 2012 - 22:02
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 23, 23:01)
Is viso planuojam jau 10 menesiu tik kovo menesi ivyko P taip kad man tas laikas jau kazko prailgo  unsure.gif

Pakst* nei tu ragana nei tu ka - man rodos kad mes kuo daugiau norim, kuo daugiau dedam pastangu tuo labiau nesiseka  doh.gif

man kito menesio gale bus 2 metai, kaip laukiam..... blush2.gif o su tuo planavimu tai va taip ir yra kai nenorejom tu vaiku saugojomes tai dzin budavo, o dabar, kad ir pamastai, jos reikia atsipalaiduot, trenkt ta BT i sona (nepamenu kiek kartu as jau ja zadejau apleist....) lotuliukas.gif neiseina negalvoti, mmm nelauki kiekviena cikla kaip isganymo, bet..... tos zarazos vis atsivelka............. doh.gif

Man tai jau sonus pradejo skaudeti, pavakary dar taip sueme buvo, kad maniau pagimdysiu (tik nezinau ka) lotuliukas.gif jauciu ne uz kalnu ir tos rupkes, uzuodziu is tolo jas..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... 4u.gif

http://tevu-darzelis...288@120730eff10

bandau ikelt savo grafika, su manimi visgi kazkoks nesusipratimas, pirmaji cikla matuoju, ir uzkankino mane tas ciklas, g.gif tiek laukiau, tiek tikejaus pakilimo, ir nesulaukiu as jo.. g.gif ir nieko nesuprantu... doh.gif
siandien uzsisakiau nauja termometra, ir kitu OT, kita menesi bandysiu skirtingas OT.

zodziu visad maniau kad su mano ovuliacija viskas tvarkoje, ir isskyras matydavau, ir mausdavo pilva... o dbr galvoju gal as klydau...
arba cia nuo streso man nebevyksta niekas.. unsure.gif su lig tuo laiku, kai pradejom planuoti pries gerus metelius pradejo man buti nereguliarios mmm. kai pradejau gerti pregnacare conseption 3 menesius buvo susireguliaves ciklas. o belaukiant vizito pas vaisingumo gydytoja vel viskas issirikiavo.. kaip ir dbr nesuprantu kas darosi... rodos ir PMS jauciu, ir krutine rodos jautroka, ir pilvas sunkus, papustas kaip visada pries mmm.. tik idomu jei O nebuna, ar tie PMS simtomai gali buti?? g.gif

neuzilgu griztu i LT tai eisiu pas ginekologe, kad man isdestytu viska apie musu ta antra gala smile.gif

as tai naktimis jau blogai bemiegu, sapnuojasi tos temperaturos... siandien nuo 5 ryto prabudus laukiu, kada bus 5.40 val. ir jau matuosiuosi temperatura.. ir vis tikiuosi aukstesnes, bet kaip 36.0 arba 36.1 ir visad tas pats sad.gif

Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2012 08 24, 00:01)
Sveikos merginos... 4u.gif

nezinau net ka pasakyti........... g.gif gal labai jau velyvaa tavo ta O bus..... nes pagal BT tai dar nesimato, kad ji but buvusi..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 23, 22:08)
nezinau net ka pasakyti...........  g.gif gal labai jau velyvaa tavo ta O bus..... nes pagal BT tai dar nesimato, kad ji but buvusi.....  mirksiukas.gif

arba gal isviso nebus.... tik svarbu kad sulaukciau mmm, kad ir vadinamu netikru...

mes si menesi vistiek saugojomes, nes gyd liepe, del artejancio kiausintakiu praeinamumo tyrimo.. bet tiesiog laukiau as tos O, kad speciau sulaukti mmm iki atostogu, ir grizus butinai eiti pas gydytojus, pasidaryti tepinelius nuo visokou tu "plazmu".... ir dbr tiek siutas ima... kad negalesiu....
nes neilgai busim LT...

na bent vyriski istirsim... unsure.gif nors tyreme cia airijoje, bet norisi paziureti ka lietuva sako.... unsure.gif
Atsakyti