Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 09:24)
Ne, man tiesiog išmeta bendrą BP puslapį. Tiek tavo, tiek Frėjukės negaliu pasižiūrėti. Kažkuri rašė, kad čia greičiausiai dėl to, kad Jūs neviešinat grafikų  smile.gif o juos mato tik tos, kurios tame puslapyje yra prisiregistravusios  4u.gif

Jau pasidariau dėl tavęs ir FF paraše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 29, 07:35)

QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 08:52)
Labas rytas 4u.gif
rodausi  ax.gif

Ohoho, kiek siandien graziu BT matau smile.gif wub.gif

QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 11:24)
rimtai?  bigsmile.gif  as dar nesu labai jau isigilinus del tu faziu, biski jau labiau suprantu bet kazkaip kad dar ir 3 faze buna nemacius pas save  biggrin.gif 
na nebedaug beliko, matysim rezultata, ar cia dziaugtis ar cia ne  bigsmile.gif  biggrin.gif  jau nieko nebepakeisiu  ax.gif
aj tik tiek, kad skirtumas ten tarp faziu ar kaip cia vadinas nedidelis  g.gif  kiek girdejau bent 0,3 buti turetu  g.gif  ax.gif

Vienoj protingoj knygoj perskaiciau, kad pagal Celciju faziu skirtumas turi buti ne maziau 0,2, o pagal Farengeita - ne maziau 0,4 smile.gif

Panasu kad ir as sulauskiu O ax.gif Siandien taip sueme sona, kad gryzus po darbo pasidariau OT ir pamaciau gana rysku vaiduokli smile.gif ryt bandysiu dar paeksperimentuoti. Tik musu smileysex.gif si cikla baigiasi sad.gif kita savaite manes laukia LP, todel turim saugotis schmoll.gif
Pasirodau: mano BT
Atsakyti
Labas is ryto smile.gif

Kylu!!! bigsmile.gif
mano BT
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(barbarise @ 2012 08 30, 06:25)
Labas is ryto smile.gif

Kylu!!!  bigsmile.gif
mano BT

thumbup.gif

Mano BT, leidžiuosi blush2.gif
Šiaip, įdomumo dėlei pratestavau naują NT, vieną iš 22 pirktų biggrin.gif , aišku kaip ir tikėjaus - I...
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 30, 07:28)
Mano BT,leidžiuosi  blush2.gif

Bet stebiuosi, iš kur tokie tepliojimai tiek dienų prie mmm unsure.gif

man pagaliau FF nubrėžė O liniją, tačiau su prierašu Possibly around Cycle Day 16 , kadangi jiems nelabai patiko kiti mano stebimi vaisingumo ženklai tą dieną. Taip kad nežinau ir aš pati ax.gif

P.S. Labas rytas visoms hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 30, 06:59)
Bet stebiuosi, iš kur tokie tepliojimai tiek dienų prie mmm  unsure.gif

Tai va, jau čia aš visoms ausis turbūt baigiu išzyzt su tais tepliojimais doh.gif lotuliukas.gif , viskas, kitą mėnesį imu jautį už ragų i keliauju ieškot kame reikalas doh.gif

Man if FF parašė kad O probably around day 13, jam irgi nepatiko mano kiti pažymėti ženklai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 30 rugpjūčio 2012 - 07:07
QUOTE(Iveina @ 2012 08 30, 07:59)
man pagaliau FF nubrėžė O liniją, tačiau su prierašu Possibly around Cycle Day 16 , kadangi jiems nelabai patiko kiti mano stebimi vaisingumo ženklai tą dieną. Taip kad nežinau ir aš pati  ax.gif

P.S. Labas rytas visoms  hi.gif

Aš sutikčiau su FF biggrin.gif
Labas rytas,
O man BP davė O liniją, tik aš su ja nesutinku visiškai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbane @ 2012 08 30, 08:06)
Tai va, jau čia aš visoms ausis turbūt baigiu išzyzt su tais tepliojimais doh.gif  lotuliukas.gif , viskas, kitą mėnesį imu jautį už ragų i keliauju ieškot kame reikalas doh.gif

Tikrai nelauk ir keliauk pasikonsultuoti, mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 30 rugpjūčio 2012 - 07:16
Labas rytas mirksiukas.gif
Kažin aš aukščiau ar žemiau pajudėsiu kada nors? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 30, 08:18)
Labas rytas  mirksiukas.gif 
Kažin aš aukščiau ar žemiau pajudėsiu kada nors?  biggrin.gif

Pagal ankstesnį ciklą dar kelias dienas galėtum pakristi ir tada šauti į padebesius 9 mėnesiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 30, 08:23)
Pagal ankstesnį ciklą dar kelias dienas galėtum pakristi ir tada šauti į padebesius 9 mėnesiams  wub.gif

Tai ir aš atsisėdus lyginu lyginu tuos ciklus, na tik jų pradžias, tai sakau gal rytoj pakrisčiau lotuliukas.gif Ech.... Jau užvakar pas ginę kai nuėjau, tai sesutė net pkalausė "Gal jau su gerom naujienom?" , sakau nu kad ne..... . blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
sveikinu visas pakilusias 4u.gif tikrai džiaugiuos thumbup.gif
stebiu visų grafikiukus ir nesuprantu, ar čia kad pirmas mėnesis matavimo ir aš kažką netaip darau,ar mano organizmas "nuostabius" kalnų peizažus piešia doh.gif įdedu ir Jums pasigrožeti, pagal skaičiavimo metodą O turėtų būti rugsėjo 1, o pagal BT neįsivaizduoju, jau OT užsisakiau, gal geriau suprasiu save blush2.gif
Štai grafikiukas smile.gif
http://tevu-darzelis...518@12081002829
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 30, 08:47)
Labas rytas,

na taip, kai kur tikrai dideli kalnai, bet aiškiai matomas BT kritimas, kuris ir turėtų būti prieš O, taip kad dabar jau nebepaleiskite vyro ir darbuokitės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 30 rugpjūčio 2012 - 07:58