Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(krista-30 @ 2012 08 29, 07:53)
Gražu  wub.gif  ten ir laikykis  4u.gif

na isikibau dabar tvirtai, tikiuos jegos neapleis ir kabosiu ten ilgai dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 29, 08:01)
Vau, o tu nenori NT pagadint?  bigsmile.gif

Žadėjau šįryt pasidaryt dėl šventos ramybės, nes važiuoju dantų gręžtis, bet kažkaip ryte atsikėlus nesinorėjo gadinti... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 07:52)
Labas rytas 4u.gif
rodausi  ax.gif

Gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 29 rugpjūčio 2012 - 08:14
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 08:28)
Gaila, nematau grafiko, nes nesu BP prisiregistravusi, bet įjungsiu savo vaizduotę ir įsivaizduosiu gražiai kylantį ir sėkmingą grafiką 4u.gif

O dėl savo O, tai palauksiu ką parodys FF  g.gif nes buvau jau šį ciklą nurašiusi kaip anovuliacinį  unsure.gif

Keista, g.gif O grafiki kairej pusej paspaudi?
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 09:03)
tai jau pravedziau pinigelius, lauksiu dovanu jau  bigsmile.gif  biggrin.gif  tikiuos tik teigiamus atsakymus rodys  biggrin.gif

turi rodyt, virusuoti testukai juk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 29, 09:16)
Keista, g.gif  O grafiki kairej pusej paspaudi?

Ne, man tiesiog išmeta bendrą BP puslapį. Tiek tavo, tiek Frėjukės negaliu pasižiūrėti. Kažkuri rašė, kad čia greičiausiai dėl to, kad Jūs neviešinat grafikų smile.gif o juos mato tik tos, kurios tame puslapyje yra prisiregistravusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 29 rugpjūčio 2012 - 08:29
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 09:24)
Ne, man tiesiog išmeta bendrą BP puslapį. Tiek tavo, tiek Frėjukės negaliu pasižiūrėti. Kažkuri rašė, kad čia greičiausiai dėl to, kad Jūs neviešinat grafikų  smile.gif

Kai išmeta tą puslapį - reikia kairėj pusėj, lentelej, paspausti - grafiki(antras nuo apačos) - ir rodys mūsų grafikus, nes aš tikrai su visais dalinuosi .
Bet kol kas nedaug tepakilau nuo vakar, tiksiuosi ryt bus didesnis suolis ax.gif
Atsakyti
[quote=Iveina,2012 08 29, 04:56]
Labas rytas, na kadangi manoji panaši būna dar nesibaigus mmm, tai man čia viskas normaliai atrodo smile.gif

Gal kas galite pasakyti, kada man buvo O? biggrin.gif Jeigu naudojamas skaičiavimo metodas kaip ir visur, tai kodėl FF man jos dar nepažymėjo? unsure.gif

labas rytas 4u.gif
man FF ir nebrezia O schmoll.gif BP brezia ax.gif

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 29, 08:22)
turi rodyt, virusuoti testukai juk  lotuliukas.gif

valio valio valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 29, 09:29)
Kai išmeta tą puslapį - reikia kairėj pusėj, lentelej,  paspausti - grafiki(antras nuo apačos) - ir rodys mūsų grafikus, nes aš tikrai su visais dalinuosi .
Bet kol kas nedaug tepakilau nuo vakar, tiksiuosi ryt bus didesnis suolis ax.gif

Šitą tai aš žinau, kad reikia spausti ant grafiki, bet tokiu atveju atidaro konkretaus vartotojo profilį, o paspaudus ant Jūsų nuorodos man net adresas pasikeičia tiesiog į http://www.babyplan.ru/private.

smile.gif bet viskas OK smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 29 rugpjūčio 2012 - 09:00
Sveikutes 4u.gif
Rodausi
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 29, 10:01)

NEBENUSILEISK bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 29 rugpjūčio 2012 - 09:05
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 07:04)