Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas.
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm.. Būsiu vakar prisičiulbėjus, kad neveikia manęs, o tai šiąnakt super prastai miegojau, košmarus sapnavau.. doh.gif ir tą pačią vyro spermogramą sapnavau, aišku su prastais rodikliais doh.gif
http://www.babyplan....mp;t=1346213474
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 08 29, 06:15)
Labas rytas.
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm.. Būsiu vakar prisičiulbėjus, kad neveikia manęs, o tai šiąnakt super prastai miegojau, košmarus sapnavau.. doh.gif ir tą pačią vyro spermogramą sapnavau, aišku su prastais rodikliais doh.gif
http://www.babyplan....mp;t=1346213474

Tikrai aukštoka g.gif . Nors mano irgi aukštai laikėsi ciklo pradžioj, tik 9 dieną normaliai nukrito

Mano BT cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 29, 07:15)
Labas rytas.
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm..

Labas rytas, na kadangi manoji panaši būna dar nesibaigus mmm, tai man čia viskas normaliai atrodo smile.gif

Gal kas galite pasakyti, kada man buvo O? biggrin.gif Jeigu naudojamas skaičiavimo metodas kaip ir visur, tai kodėl FF man jos dar nepažymėjo? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Barbane @ 2012 08 29, 07:35)
Mano BT cool.gif

Tiesiog gražu žiūrėti thumbup.gif linkiu nebenukristi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 29 rugpjūčio 2012 - 06:56
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 06:56)
Gal kas galite pasakyti, kada man buvo O? biggrin.gif  Jeigu naudojamas skaičiavimo metodas kaip ir visur, tai kodėl FF man jos dar nepažymėjo?  unsure.gif

Papildyta:
Tiesiog gražu žiūrėti  thumbup.gif linkiu nebenukristi  wub.gif

Nieko neskaičiuojant, tik užmetus žvilgsnį, sakyčiau kad 12 CD g.gif
Kaip ten skaičiuoti reikia g.gif ? Kažkoks skaičius dienų turi būti žemiau 'cover line'o' ir kažkoks aukščiau ar ne?

Nedėkosiu, bandysiu pabūti prietaringa hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 29 rugpjūčio 2012 - 07:14
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 07:56)

Gal kas galite pasakyti, kada man buvo O? biggrin.gif  Jeigu naudojamas skaičiavimo metodas kaip ir visur, tai kodėl FF man jos dar nepažymėjo?  unsure.gif

Labas rytas,
aš manyčiau,kad 16CD, matyt dar pogramai neutenką duomenų, bet ryt poryt turėtų pažymėti.

O aš jau po žingsiuką pradėjau lipt viršun

Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 06:56)

Aš už 16 dieną mirksiukas.gif ryt ko gero nubrėš linijukę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 29, 08:17)
Labas rytas,
aš manyčiau,kad 16CD, matyt dar pogramai neutenką duomenų, bet ryt poryt turėtų pažymėti.

O aš jau po žingsiuką pradėjau lipt viršun

Gaila, nematau grafiko, nes nesu BP prisiregistravusi, bet įjungsiu savo vaizduotę ir įsivaizduosiu gražiai kylantį ir sėkmingą grafiką 4u.gif

O dėl savo O, tai palauksiu ką parodys FF g.gif nes buvau jau šį ciklą nurašiusi kaip anovuliacinį unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
rodausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 07:52)
Labas rytas 4u.gif
rodausi  ax.gif

Gražu wub.gif ten ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 29, 07:35)
Labas rytas 4u.gif
Tikrai aukštoka  g.gif . Nors mano irgi aukštai laikėsi ciklo pradžioj, tik 9 dieną normaliai nukrito

Mano BT cool.gif

Vau, o tu nenori NT pagadint? bigsmile.gif

Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 08:52)
Labas rytas 4u.gif
rodausi  ax.gif

nu mergyt greiciau jamk tuos testukus ir duok ziniu , as vis dar laukiu geguzinuku, neturiu su kuo plepet lotuliukas.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 29, 08:01)
Vau, o tu nenori NT pagadint?  bigsmile.gif

Labas rytas
Papildyta:
nu mergyt greiciau jamk tuos testukus ir duok ziniu , as vis dar laukiu geguzinuku, neturiu su kuo plepet  lotuliukas.gif  lens.gif

tai jau pravedziau pinigelius, lauksiu dovanu jau bigsmile.gif biggrin.gif tikiuos tik teigiamus atsakymus rodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 08 29, 09:01)

Labas rytas
Papildyta:
nu mergyt greiciau jamk tuos testukus ir duok ziniu , as vis dar laukiu geguzinuku, neturiu su kuo plepet  lotuliukas.gif  lens.gif

Norėčiau ir aš gegužinuko blush2.gif Būtų gera dovana vyro 30m jubiliejui thumbup.gif
Atsakyti