Labas rytas.
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm.. Būsiu vakar prisičiulbėjus, kad neveikia manęs, o tai šiąnakt super prastai miegojau, košmarus sapnavau.. ir tą pačią vyro spermogramą sapnavau, aišku su prastais rodikliais
http://www.babyplan....mp;t=1346213474
Labas rytas
Tikrai aukštoka . Nors mano irgi aukštai laikėsi ciklo pradžioj, tik 9 dieną normaliai nukrito
Mano BT
QUOTE(Ragany @ 2012 08 29, 06:15)
Labas rytas.
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm.. Būsiu vakar prisičiulbėjus, kad neveikia manęs, o tai šiąnakt super prastai miegojau, košmarus sapnavau.. ir tą pačią vyro spermogramą sapnavau, aišku su prastais rodikliais
Tikrai aukštoka . Nors mano irgi aukštai laikėsi ciklo pradžioj, tik 9 dieną normaliai nukrito
Mano BT
QUOTE(Ragany @ 2012 08 29, 07:15)
Labas rytas.
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm..
Pradedu. Kažko aukšta toji BT, kaip nesibaigus mm..
Labas rytas, na kadangi manoji panaši būna dar nesibaigus mmm, tai man čia viskas normaliai atrodo
Gal kas galite pasakyti, kada man buvo O? Jeigu naudojamas skaičiavimo metodas kaip ir visur, tai kodėl FF man jos dar nepažymėjo?
Papildyta:
QUOTE(Barbane @ 2012 08 29, 07:35)
Mano BT
Tiesiog gražu žiūrėti linkiu nebenukristi
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 06:56)
Gal kas galite pasakyti, kada man buvo O? Jeigu naudojamas skaičiavimo metodas kaip ir visur, tai kodėl FF man jos dar nepažymėjo?
Papildyta:
Papildyta:
Nieko neskaičiuojant, tik užmetus žvilgsnį, sakyčiau kad 12 CD
Kaip ten skaičiuoti reikia ? Kažkoks skaičius dienų turi būti žemiau 'cover line'o' ir kažkoks aukščiau ar ne?
Nedėkosiu, bandysiu pabūti prietaringa
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 07:56)
Labas rytas,
aš manyčiau,kad 16CD, matyt dar pogramai neutenką duomenų, bet ryt poryt turėtų pažymėti.
O aš jau po žingsiuką pradėjau lipt viršun
QUOTE(Iveina @ 2012 08 29, 06:56)
Aš už 16 dieną ryt ko gero nubrėš linijukę
QUOTE(rutguda @ 2012 08 29, 08:17)
Labas rytas,
aš manyčiau,kad 16CD, matyt dar pogramai neutenką duomenų, bet ryt poryt turėtų pažymėti.
Gaila, nematau grafiko, nes nesu BP prisiregistravusi, bet įjungsiu savo vaizduotę ir įsivaizduosiu gražiai kylantį ir sėkmingą grafiką
O dėl savo O, tai palauksiu ką parodys FF nes buvau jau šį ciklą nurašiusi kaip anovuliacinį
Labas rytas
rodausi
rodausi
QUOTE(Barbane @ 2012 08 29, 07:35)
Labas rytas
Mano BT
Mano BT
Vau, o tu nenori NT pagadint?
Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 29, 08:52)
nu mergyt greiciau jamk tuos testukus ir duok ziniu , as vis dar laukiu geguzinuku, neturiu su kuo plepet
QUOTE(Anubis @ 2012 08 29, 08:01)
Vau, o tu nenori NT pagadint?
Labas rytas
Papildyta:
nu mergyt greiciau jamk tuos testukus ir duok ziniu , as vis dar laukiu geguzinuku, neturiu su kuo plepet
Labas rytas
Papildyta:
tai jau pravedziau pinigelius, lauksiu dovanu jau tikiuos tik teigiamus atsakymus rodys
QUOTE(Anubis @ 2012 08 29, 09:01)
Labas rytas
Papildyta:
Norėčiau ir aš gegužinuko Būtų gera dovana vyro 30m jubiliejui