Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Kazkaip visai nepagalvojau apie savo BT sokinejimo priezastis.

Nes as pamirsau, kad galima neramiai gyvenam:D
Pas mus grafikas - kaip pas beprocius kartais smile.gif

Nes daznai vakare sportas buna, miegoti irgi labai nestabiliai einu...tai nieko keisto ir del mano BT kalneliu smile.gif
Atsakyti
Mes su gyd. tarėmės ir abi vieningai priėjom tokių tyrimų kad norim, nes aš pasakojau apie namie laikomą katiną ir t.t. o suplojau 250. Mums tai yra daug, bet ką padarysi. nors atsakymus žinosim.
Žinok aš žiemą jau kokią 7 taisausi vakare į patalus, dar kokią knygą pasiėmu ar kokų mezginį, ir kaifuoju tokiais ilgais tamsiais vakarais wub.gif
Atsakyti
Bet kaaaip jums taip anksti iseina? doh.gif

Cia mano siekiamybe 23 nueiti smile.gif
Bet matyt todel, kad man anksti keltis nereik, nes i darba 9.30 tik..o dabar gyvenau 1min nuo darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 20:05)
Bet juk OT parodo ne ovuliacija, bet LH pika, t.y. artejancia ovuliacija per artimiausias dvi ar tris paras. Tai jei super ryskus buvo 12 CD, tai turejo O ivykti anksciausiai 13 CD arba 14-15 smile.gif
O kokius tyrimus dareisi?

Tai būtent, o BP nubrėžė O 11CD, kai tuo tarpu teigiamas OT buvo 12CD smile.gif
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 20:14)
As panasiai, tik buna neramiai miegu, prabundu... Arba velyvas myliukas koks ir se - BT kvailioja biggrin.gif

Ir aš taip miegu doh.gif Bet BT nepasakyčiau, kad šokinėtų..

Frėjuke, mes balandį, kai pradėjom tirtis, gydytis, kas savaitę po tokią suma padėdavom smile.gif
Ryt spermogramą darysis maniškis, bijau turbūt labiau nei jis pats.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 28, 20:27)
Bet kaaaip jums taip anksti iseina?  doh.gif

Cia mano siekiamybe 23 nueiti smile.gif
Bet matyt todel, kad man anksti keltis nereik, nes i darba 9.30 tik..o dabar gyvenau 1min nuo darbo biggrin.gif

Na as pavyzdziui irgi vasaros metu 23 arba 23.30 miegoti, as peleda esu, bet nejauciu,kad del to tempa kazkaip reaguotu, pas mane tai yra kaip ir norma smile.gif
Atsakyti
Ir dar, man įdomu, ar galima kažkaip suprast, kad ta ovuliacija TIKRAI įvyko? BT šuolis parodo, kad ji TIKRAI buvo?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 28, 19:56)

O kaip OT parodo, kad jis per LH piką būna ryškus? Echoskopija, tai tikiu, bet kalbu, apie tai, kaip pačiom sužinot, ar įvyko ovuliacija..

Aš tai įsivaizduoju kad kai po O gaminasi ir ima viršų progesteronas, ko įtakojama BT laikosi aukštesnė nei ikiovuliacinėje fazėje, galima daryti išvadą kad O įvyko, nes jei neįvyks O, nepakils temperatūra. Nežinau, nemoku tiksliai surašyt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 28, 20:11)
Šiaip tai taip  unsure.gif  Nei kai nebūna O, tai ir tempa nepakyla ir skaitosi anovuliacinis ciklas  unsure.gif

Taip, iš pakilusios BT ir sužinom ar įvyko O ar ne, kitas būdas turbūt tik apsilankymas pas gine
Atsakyti
mergaites, sukuriau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif jei tinka, eima kalbetis ten ne tik apie BT smile.gif

http://www.supermama...howtopic=867120
Atsakyti
nu ir ko man taip skauda ta sona...taip dylgcioja visa diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 08 28, 20:08)
O kas del hormonu, tai tikrai nereiskia, kad del to kaltas tik progesteronas, pvz pas mane su juo viskas ciki o sutrike kiti hormonai ir tikrai anksciau ji buvo sokinejanti  4u.gif

Įdomu g.gif Mano tai zigzaguoja nemenkai, du persileidimai "sąskaitoj"... Turbūt, nepakenks pasmalsavimas, kokius ten valsus mano hormonai šoka.
Atsakyti
Labas visoms termometru draugems smile.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 08 27, 18:21)
O del folio vartojimo vyrams, tai nezinau, kuom jiems jie padeda? smile.gif

As girdejau, kad spermiuku kokybe gerina, del apsigimimu kazkaip. Blogiau gi nebus smile.gif

QUOTE(irena1987 @ 2012 08 28, 16:51)
gaila , kita savaite i lt skrisiu , bet tai bus ciklo pradzia tik kokia 5CD tai o busiu tik savaitele .
Na nieko po atostogu , bandysiu cia kreiptis i spec , bet kaip drauge man sake jai tyrimus pradejo daryt tik kai praejo 9 men , po perisleidimo .. tai man dar 3 men reiketu laukt ..

Jei bus 5 cd, tai dar tinkamas laikas LH, TSH, FSH, Testo, E2, SBGH tyrimams, sie daromi ciklo pradzioj, 3-5 cd, o PRL ir PRG daromi 7dpo, tai tik du butu belike, gal nenuskausmins labai ten jusu...

Rutguda, pavyyydziu tau del artejancios O...as jau pakilau, todel taip tikiuosi kad irgi sulauksiu O, nors ir velyvos...nors jau velokai, bet OT turiu uzsipirkus, jauciu leksiu pabandyti ir as biggrin.gif
Pasirodau:
mano BT

Diskutavot del giniu nuomones del BT matavimo, as irgi su tuo susiduriau. Persasi tik viena nuomone, kad BT vadinama atgyvena viena tam, kad dazniau pas ginius lankytusi planuojancios, o kiekvienas apsilankymas kazkam yra naudingas, tik ne klientems aisku blink.gif

Atsakyti