Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(* viva* @ 2012 08 23, 10:40)

Žymėti 08.30 4u.gif

QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 23, 10:41)

man po O vos ne istisai skauda, "jauciasi" pilvo apacia...

man irgi drinks_cheers.gif , kol nematavau BT ir OT nedariau to nejausdavau biggrin.gif

QUOTE(irena1987 @ 2012 08 23, 11:49)

Tikrai kad žemoka tavo BT g.gif . Visada tokia būna?
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 23, 14:20)
Žymėti 08.30 4u.gif
man irgi  drinks_cheers.gif , kol nematavau BT ir OT nedariau to nejausdavau  biggrin.gif
Tikrai kad žemoka tavo BT  g.gif . Visada tokia būna?

kaip jau rasiau , tik kai su elektroniniu pradejau matuoti . praitus ciklus su gyvsidabriniu , tai visada po O pakildavo iki 36,8 g.gif
Atsakyti
irena1987, manau, mesk ta elektronini smile.gif as pagal vaiko temperaturos matavimus sergant sprendziu, kad jie tikrai rodo i mazaja puse visi...
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 08 23, 14:33)
irena1987, manau, mesk ta elektronini smile.gif as pagal vaiko temperaturos matavimus sergant sprendziu, kad jie tikrai rodo i mazaja puse visi...

na si cikla pabaigsiu matuoti su juo , o kita grysiu prie gyvsidabrinio ,man jis kazkoks labiau patikimas atrodo . nes kazkury ryta pamatavau su elektroniiu ir dar po jo su gyvsidabriniu ir rode 36,8 kaip ir yprasta man po O. tad manau kad grybauja stipriai sitas elektoninis . nes tokia zema bt , manau nieko gero nezada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 23, 13:20)
Žymėti 08.30 4u.gif

gal 08.20? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As jau po savaites atostogu, pailsejus, vel kimbu i BT matavimus.

Pasirodau
http://tevu-darzelis...970@12072691439

Deja ir NT neigiamas, o ryt turetu buti 1cd, taip kad ir si cikla tikriausiai teks nurasyti unsure.gif Jau pradedu nerimauti 5 ciklas po persileidimo ir nieko nesigauna unsure.gif Bet reikia neprarasti vilties ax.gif

Tik savaitele nebuvau o kiek nauju matuotoju. Siunciu visoms po 4u.gif

Anubis sveikinu 4u.gif . Nuostabi naujiena wub.gif

Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 23, 16:10)
gal 08.20? g.gif

Oi, norėjau pasayti 30 CD, bet kažkaip gavos rugpjūčio 30 biggrin.gif , 08.22 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 23, 14:28)
Oi, norėjau pasayti 30 CD, bet kažkaip gavos rugpjūčio 30  biggrin.gif , 08.22 blush2.gif

dabar vat ziurejau,ziurejau i savo grafikeli ir pagalvojau,kad nelabai gerai su ND isejo unsure.gif man atrodo,kad gal jie per velai atlikti unsure.gif Ir turbut siandieniniai jokios naudos nebeatnestu? blush2.gif Jei jau BT kyla po biskiuka,tai jau nebevaisingos dienos,ane????ar dar yra kazkokia tikimybe?
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 23, 16:34)
dabar vat ziurejau,ziurejau i savo grafikeli ir pagalvojau,kad nelabai gerai su ND isejo unsure.gif man atrodo,kad gal jie per velai atlikti unsure.gif Ir turbut siandieniniai jokios naudos nebeatnestu? blush2.gif Jei jau BT kyla po biskiuka,tai jau nebevaisingos dienos,ane????ar dar yra kazkokia tikimybe?

1-1,5 paros po O rekomenduojama dar ND neapleisti ax.gif

O kodėl negerai išėjo su ND? Gi dieną prieš ir per O pats geriausias laikas, o jūs kaip tik ir pataikėt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 23 rugpjūčio 2012 - 16:39
QUOTE(Barbane @ 2012 08 23, 14:37)
1-1,5 paros po O rekomenduojama dar ND neapleisti ax.gif

O kodėl negerai išėjo su ND? Gi dieną prieš ir per O pats geriausias laikas, o jūs kaip tik ir pataikėt thumbup.gif

user posted image
Nu paemiau ir pasimatavau cekavumui nuvyti BT,ogi ji 37.1 blink.gif kaip uzkylo nuo ryto g.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 23, 16:41)
user posted image
Nu paemiau ir pasimatavau cekavumui nuvyti BT,ogi ji 37.1 blink.gif kaip uzkylo nuo ryto g.gif

Nereikia dieną matuoti biggrin.gif , man būna net iki 37,5 pakyla biggrin.gif , dėl to matuotis reikia ryte tik atsibudus ir stengtis per daug nejudėti...
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 23, 16:22)
Deja ir NT neigiamas, o ryt turetu buti 1cd, taip kad ir si cikla tikriausiai teks nurasyti  unsure.gif Jau pradedu nerimauti 5 ciklas po persileidimo ir nieko nesigauna  unsure.gif Bet reikia neprarasti vilties  ax.gif
Anubis sveikinu  4u.gif . Nuostabi naujiena  wub.gif

Sveika sgrizus 4u.gif Tai kad labai gera temperatura bigsmile.gif Gal rytojaus rytinis testas mestels koki vaiduokliuka rolleyes.gif uzslepti namu darbai, tai idomu kaip buvo su pataikymu smile.gif

QUOTE(* viva* @ 2012 08 23, 16:34)

Su ND pataiket puikiai, siandien siulau viena uztvirtinimui biggrin.gif
Atsakyti