Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Sunflowers @ 2012 08 28, 14:45)
BT negali buti linkusios i sokinejima, jei pernelyg nestabili BT tai gali reiksti problemas pvz hormonus  ax.gif

Bet tai taip pat gali būti susiję su įpročiais. BT labai priklauso nuo režimo, nuo matavimo laiko pastovumo, nuo to, kaip einame miegoti, kaip miegame, ką veikiame prieš miegą ir kaip prabundame. Jeigu miego einama skirtingu metu, jeigu prieš miegą vieną vakarą sportuojamą, kitą - geriamas alkoholis, o trečią praleidžiamas ramus šeimyninis vakaras ir einama anksti miegoti - gali būti BT "linkusi šokinėti" - t. y., nesilaikys vienoje linijoje, laikysis tiesiog tam tikros amplitudės rėmuose.

Žinoma, gali būti BT nepastovumas susijęs su hormonais, tačiau visur rašoma tik apie progesterono įtaką bazalinei temperatūrai... O su progesteronu viskas aišku: kai žemas - žema temperatūra, kai aukštas - pakyla, ir jeigu grafike aiškiai matomas dvifaziškumas - tikėtina, kad progesterono lygio šuolis įvykęs sėkmingai...

Nors, pritariu, kad nelygi BT dažnai yra neramus signalas.

Papildyta:
QUOTE(seemle @ 2012 08 28, 15:03)
O dabar as pradejau bijoti del savo sokinejancios BT biggrin.gif

http://tevu-darzelis...217@120801f7ab3
Na bet turbut butu protinga isvadas ar ji sokinejanti, ar ne daryti bent po keliu men matavimo...

Nu nėra ji tokia jau šokinėjanti. Juo labiau, dvifaziškumas aiškiai matomas. Siūlau nesigąsdint 4u.gif Jeigu nuojauta ką nors negero sako - nuo hormonų tyrimo nebus blogiau, bet šiaip grafikas atrodo normaliai.
Atsakyti
o hormonu tyrima galima bet kada pasidaryt? nesvarbu kuria ciklo diena smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 28, 15:39)
o hormonu tyrima galima bet kada pasidaryt? nesvarbu kuria ciklo diena smile.gif?

Svarbu. Hormonų tyrimų temoj surašyta kokius, ir kada reikia daryt.
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 28, 08:29)
Puikiai laikais.  4u.gif Ar tu sutinki su FF nubriezta linija? As sakiciau 15-16 CD O iviko  g.gif

Net nežinau, mano OT pats ryškiausias buvo 14 CD, o FF brėžia kad O įvyko 13 CD, tai logiškai mąstant O turėjo vykti 15 CD... kas čia supaisys lotuliukas.gif doh.gif , įtariu kad už poros dienų pareis netikėtos mm, nes jau išvis smarkiai teplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 28, 16:17)
Net nežinau, mano OT pats ryškiausias buvo 14 CD, o FF brėžia kad O įvyko 13 CD, tai logiškai mąstant O turėjo vykti 15 CD... kas čia supaisys  lotuliukas.gif  doh.gif , įtariu kad už poros dienų pareis netikėtos mm, nes jau išvis smarkiai teplioja  doh.gif

Buvo ir man taip. Super ryškus buvo 12CD, o BP nubrėžė O 11CD smile.gif nors 11CD buvo vaiduoklis, 10 taip pat..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 28, 16:21)
Buvo ir man taip. Super ryškus buvo 12CD, o BP nubrėžė O 11CD smile.gif nors 11CD buvo vaiduoklis, 10 taip pat..

Tai taip išeina, kad nei BP, nei FF neatsižvelgia į teigiamus OT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 28, 16:25)
Tai taip išeina, kad nei BP, nei FF neatsižvelgia į teigiamus OT?  g.gif

FF tikrai atsižvelgia.

irena1987, šiaip yra nustatytos dienos tyrimams: vieni daromi pirmoje ciklo pusėje, progesteronas ir prolaktinas - antroje, po ovuliacijos. Optimali diena: 7 diena po ovuliacijos (nes tada daugmaž šis hormonas pasiekia piko).

Bet, aš manau, kad, jeigu kokio nors hormono rodiklis pasirodytų įtartinas - galima būtų ir dinamiką stebėti, dažniau pasidaryti. Būtų informatyviau. Bet ir brangu, aišku...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 28, 14:41)
FF tikrai atsižvelgia.

irena1987, šiaip yra nustatytos dienos tyrimams: vieni daromi pirmoje ciklo pusėje, progesteronas ir prolaktinas - antroje, po ovuliacijos. Optimali diena: 7 diena po ovuliacijos (nes tada daugmaž šis hormonas pasiekia piko).

Bet, aš manau, kad, jeigu kokio nors hormono rodiklis pasirodytų įtartinas - galima būtų ir dinamiką stebėti, dažniau pasidaryti. Būtų informatyviau. Bet ir brangu, aišku...

gaila , kita savaite i lt skrisiu , bet tai bus ciklo pradzia tik kokia 5CD tai o busiu tik savaitele .
Na nieko po atostogu , bandysiu cia kreiptis i spec , bet kaip drauge man sake jai tyrimus pradejo daryt tik kai praejo 9 men , po perisleidimo .. tai man dar 3 men reiketu laukt ..
Atsakyti
[quote=Puk,2012 08 28, 11:18]
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Gal kuri esate susidūrusi su spenelių skausmu, jis atsirado ketvirtą dieną po O, krūtinė neskaudi . O visada jaučiu pati. Tik kas keisčiausia, kad po mano jaustos O 14 c.d. BT nepakilo blink.gif tik pradėjo labai skaudėti spenelius, šianakt net per miegus jutau kaip maudžia. Galvoju, gal koks hormonų sutrikimas, nes BT nekyla g.gif Širyt vėl buvo tik 36,4. tik grafike nepažymėjau.
[/quote

O ovuliacijos liniją pati pasižymėjot? Nes jei nebuvo pakilimo BT, tai neįvyko ir O. Ar nematavot temperaturos pries O?
Atsakyti
Aš jau po ginės mirksiukas.gif
Folio rūgštis ciklui reikšmės neturi ir jo išderinti negali mirksiukas.gif
Mano O dar neįvykus, bet turiu kairėj pusėj net 19mm folį + daug mažiukų thumbup.gif O dešinė tinginiukė pas mane, tik 10mm užaugino biggrin.gif Tai va kodėl man tie šonai braška biggrin.gif
O tyrimo atsakymai - vienas rytoj, o kiti tik po savaitės smile.gif
Sakiau kad BT matuoju, tai sakė jau atgyvenęs reikalas ta BT unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 28 rugpjūčio 2012 - 16:24
O kaži, kokie reikalai nėra atgyvenę?

Straipsnis
Atsakyti
labutis,pasirodau ir as smile.gif BP jau nubreze OV o siame dar ne smile.gif

http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti