Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos, mergaitės 4u.gif
Gal kuri esate susidūrusi su spenelių skausmu, jis atsirado ketvirtą dieną po O, krūtinė neskaudi . O visada jaučiu pati. Tik kas keisčiausia, kad po mano jaustos O 14 c.d. BT nepakilo blink.gif tik pradėjo labai skaudėti spenelius, šianakt net per miegus jutau kaip maudžia. Galvoju, gal koks hormonų sutrikimas, nes BT nekyla g.gif Širyt vėl buvo tik 36,4. tik grafike nepažymėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 28 rugpjūčio 2012 - 10:19
QUOTE(pink peony @ 2012 08 27, 22:10)
vat ir man idomu. Cia vos ne kaip interpretuosi  g.gif Jeigu uzskaitysi tuos patepliojimus kaip mmm, tai tada anas ciklas buvo anovuliacinis ir po jo ivyko super ankstyva ovuliacija (taip is tiesu buna). Bet jei tu patepliojimu nelaikysi kaip tikruju mmm, tada kaip ir velyvoji O ivyko  g.gif
Paciai idomu, nes irgi esu su tuo susidurus smile.gif Idomu kaip tokia situacija butu teisinga traktuoti

Aš daug naudingos info radau čia:
...osios-menesines
Atsakyti
laas rytas,
ar galit kas pakomentuoti ax.gif FF nebrezia O linijos. BB brezia ax.gif

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]bt[/URL]

17CD matuota bt laiku,bet pazimejau kad nelaiku,nes prezia O butent ta diena,bet OT testas neteigiamas buvo, va pademonstruoju blink.gif

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 28 rugpjūčio 2012 - 11:20
QUOTE(Agute. @ 2012 08 28, 10:53)
Aš daug naudingos info radau čia:
...osios-menesines

O jusu grafikelis labai saunus smile.gif
is tiesu, pasiskaiciau ir tikrai, jusu grafikas panasus i ten pateikta pavyzdi
QUOTE(renata&raldas @ 2012 08 28, 11:06)
laas rytas,
ar galit kas pakomentuoti  ax.gif  FF nebrezia O linijos. BB brezia   ax.gif

Galbut nebrezia FF del pernelyg zemos temperaturos g.gif ir laukia daugiau duomenu... Pabandykite 18 CD FF grafike isvis nieko nezymeti, arba sumazinti vienu laipsniu, gal tada nubreztu g.gif Siaip tai labai keista, nes skirtumas tarp faziu vistik yra ir nemenkas, keista, kad nebrezia g.gif
O siaip, as supratau, kad tais BT grafikais, yapc kuriu temperaturos linke sokineti, buna sunku daznai vertinti ir pasitiketi, nebent pirmoje fazeje temperaturu kreive daugmaz islieka vienoj linijoj, be soktelejimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 28 rugpjūčio 2012 - 12:04
QUOTE(Puk @ 2012 08 28, 11:18)
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Gal kuri esate susidūrusi su spenelių skausmu, jis atsirado ketvirtą dieną po O, krūtinė neskaudi . O visada jaučiu pati. Tik kas keisčiausia, kad po mano jaustos O 14 c.d. BT nepakilo blink.gif tik pradėjo labai skaudėti spenelius, šianakt net per miegus jutau kaip maudžia. Galvoju, gal koks hormonų sutrikimas, nes BT nekyla  g.gif Širyt vėl buvo tik 36,4. tik grafike nepažymėjau.

visai galimas variantas yra toks, kad kol nematavote BT, ji buvo pakilusi, kaip jai ir priklauso. Šiandien būtų 5 DPO ir tai visai galėtų reikšti implantacinį pakritimą. Bet čia tik spėlionė. Tačiau būna ir atvejų, kai po O BT pakyla tik praėjus kelioms dienoms.
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 09:51)
O jusu grafikelis labai saunus  smile.gif

Galbut nebrezia FF del pernelyg zemos temperaturos  g.gif ir laukia daugiau duomenu... Pabandykite 18 CD FF grafike isvis nieko nezymeti, arba sumazinti vienu laipsniu, gal tada nubreztu  g.gif Siaip tai labai keista, nes skirtumas tarp faziu vistik yra ir nemenkas, keista, kad nebrezia  g.gif
O siaip, as supratau, kad tais BT grafikais, yapc kuriu temperaturos linke sokineti, buna sunku daznai vertinti ir pasitiketi, nebent pirmoje fazeje temperaturu kreive daugmaz islieka vienoj linijoj, be soktelejimu

niekas nesikeicia schmoll.gif vadovausiusosi OT ir skausmais po O kurie dar tesiasi,skauda sonai idomiai
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 13:51)
O jusu grafikelis labai saunus  smile.gif

Galbut nebrezia FF del pernelyg zemos temperaturos  g.gif ir laukia daugiau duomenu... Pabandykite 18 CD FF grafike isvis nieko nezymeti, arba sumazinti vienu laipsniu, gal tada nubreztu  g.gif Siaip tai labai keista, nes skirtumas tarp faziu vistik yra ir nemenkas, keista, kad nebrezia  g.gif

BT negali buti linkusios i sokinejima, jei pernelyg nestabili BT tai gali reiksti problemas pvz hormonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 08 28, 13:45)
BT negali buti linkusios i sokinejima, jei pernelyg nestabili BT tai gali reiksti problemas pvz hormonus  ax.gif

sutinku smile.gif Na nebent labai nesilaikymas BT matavimo taisykliu...
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 08 28, 14:45)
BT negali buti linkusios i sokinejima, jei pernelyg nestabili BT tai gali reiksti problemas pvz hormonus  ax.gif

šitą ir aš esu girdėjusi ax.gif Todėl džiaugiuosi kad mano BT smarkiai nešokinėja smile.gif

Einu pas ginę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 28, 07:25)
Sveikute, jau sulaukiau.. OMG kokie stiprus, senai tokiu neturejau. Pila kaip is kibiro..  blink.gif NT gadinau, rode kazka, bet po kiek laiko pasidare ballta balta, tai galvuoju kad kazkas bande kabintis bet nesekmingai..

Oj kaip gaila, laikykis ir nenuleisk nosies, bandysim is naujo kartu nes ir man 4cd. 4u.gif
As tai si cikla labai nusiminiau kazkaip daug tikejausi ir vel nieko doh.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 07:26)
Labas is ryto smile.gif
mane neramina zema temp antros fazes  unsure.gif

Paziurejau tavo praita grafikiuka, kad nesi is tu karstuju mergaiciu, tai gal tavo organizmui tai yra normalu 4u.gif

QUOTE(seemle @ 2012 08 28, 07:57)
O as nukritau, jau aip vakar vakare prasiau, kad tik nenukrisciau smile.gif ir nukritau.

Na bet turiu vilti, nes:
1. matavausi beveik 3val. anksciau nei iprastai.
2. Pilvo apacia maudzia ne taip astriai kaip pries mm, bet kaip per ovuliacija - bukai.

Tai kad kristi tau dar gerokai per anksti, tau dar tik kilti ir laikytis ten aukstai 4u.gif

QUOTE(irena1987 @ 2012 08 28, 08:25)
labas rytas mielosiios smile.gif Mano Bt
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
nebedaug liko laukti . Krutine jau isiputusi , skauda .Sy menesi esu didziausias ligonis , viskas skauda  biggrin.gif viena diena galva taip skaudejo kad asaros net kaupiasi, Vakar ryte pilva raize kaip su peiliais, o ant vakaro durti krutine pradejo , kai giliau ikvepiu .  doh.gif

Man praita menesi buvo visi tavo isvardinti pozymiai, kurie atsirado iskarto po O. Is pradziu pradejo skaudeti pilvo apacia, atrodo, kad kas su peiliu bado, paskui pradejo durti papukus irgi lyg su peiliu kas durstytu, o galu gale ir speneliai pasidare jautrus. Taip kad nezinau kas man ten buvo nes atejus mmm visi pozymiai dingo blink.gif
Linkiu tau nesulaukti mmm 4u.gif

Prisiziurejau daug grafikiuku, bet jau pamirsau kuris kurios taigi visoms siunciu po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 28, 12:52)
Oj kaip gaila, laikykis ir nenuleisk nosies, bandysim is naujo kartu nes ir man 4cd.  4u.gif
As tai si cikla labai nusiminiau kazkaip daug tikejausi ir vel nieko  doh.gif
Paziurejau tavo praita grafikiuka, kad nesi is tu karstuju mergaiciu, tai gal tavo organizmui tai yra normalu  4u.gif
Tai kad kristi tau dar gerokai per anksti, tau dar tik kilti ir laikytis ten aukstai  4u.gif
Man praita menesi buvo visi tavo isvardinti pozymiai, kurie atsirado iskarto po O. Is pradziu pradejo skaudeti pilvo apacia, atrodo, kad kas su peiliu bado, paskui pradejo durti papukus irgi lyg su peiliu kas durstytu, o galu gale ir speneliai pasidare jautrus. Taip kad nezinau kas man ten buvo nes atejus mmm visi pozymiai dingo  blink.gif
Linkiu tau nesulaukti mmm  4u.gif

Prisiziurejau daug grafikiuku, bet jau pamirsau kuris kurios taigi visoms siunciu po  4u.gif

as zinau kad jos ateis tos mmm . bet giliai sirdy vistiek tikiuosi , o gal ? nestuke.gif bet nebera kaip anksciau pamatau mmm ir asaru pilna akyse . dbr reguoju ramiai . susitaikiau su tuo , kad greit pastoti nepavyks . tuo labiau kad esu tik su vienu kiausintakiu sad.gif 50% mazesne tikimybe pastoti .
Atsakyti
O dabar as pradejau bijoti del savo sokinejancios BT biggrin.gif

http://tevu-darzelis...217@120801f7ab3

Na bet turbut butu protinga isvadas ar ji sokinejanti, ar ne daryti bent po keliu men matavimo...
Atsakyti