Labas rytas
matuoju matuoju ir nesuprantu ( pirmas ciklas matuoju) ar čia normalu ar kaip čia,atrodo sąžiningai tai darau nuo tada kai pradėjau,o kalnai kalnuoti gal kas mane nuramins,kad viskas taip ir turi būti
tikiuos grafikiuką matysite visos
http://tevu-darzelis...518@12081002829
QUOTE(Barbane @ 2012 08 28, 07:25)
Labas rytas visoms
Barbane, tavo patepliojimai primena implantacią lydinčius patepliojimus
Pasirodau ir aš su savo BT - žiūrėsiu ką dar rytoj ir kitomis dienomis rodys, bet panašu, kad vis tik apturėjau šį ciklą O
Papildyta:
QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 28, 06:51)
.... kalnai kalnuoti gal kas mane nuramins,kad viskas taip ir turi būti
Na viskas čia kaip ir normos ribose, juk ne pas kievieną vadovėlinis grafikas gaunasi Gali būti, kad O įvyko jau pas tave 26 dieną. Bet čia priklausys nuo tolesnio kilimo o jei ir toliau banguosi, teks laukti, nes iš vienos dienos pakilimo dar negalima daryti išvadų
QUOTE(Agute. @ 2012 08 27, 21:09)
Mano ciklai trunka 30 dienu. Sis kiek per ilgai uztruko, nes nevyko O ir yra geras anovuliacinio ciklo pavyzdys.
Bet dabar kaip gerai pakilus, imk ir laikykis
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 08 28, 06:52)
Labas rytas visoms
Pasirodau ir aš su savo BT - žiūrėsiu ką dar rytoj ir kitomis dienomis rodys, bet panašu, kad vis tik apturėjau šį ciklą O
Žiūrėsim kaip čia bus ,nors abejoju ar čia implantacija, labai daug grafikėlių peržiūrėjau, tai pastojus tepliojimai trunka max 2 dienas, o man jau 4ta diena
Aš tai gal net sakyčiau, kad tau 12 CD O buvo
QUOTE(Barbane @ 2012 08 28, 08:16)
Aš tai gal net sakyčiau, kad tau 12 CD O buvo
Tai vat ir aš tą įžiūrėjau, bet labai jau keistai gausūtų, jei 12 CD buvo O, o temperatūra tik po kelių dienų šokteli nors kiek mačiau yra buvę ir pas mus SM tokių dalykų na laikas parodys kas čia kaip, nes šiaip pas mane O dažniausiai ir būdavo 1214 CD.
Labas rytas
rodaus savo kalnus ir pakalnes
rodaus savo kalnus ir pakalnes
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 28, 08:44)
svarbu nenukrenti žemiauų linijos
beje, gal kuri žino (kažkaip neatkreipiau dėmesio), kada FF nubrėžia O liniją? Na kiek dienų po O turi praeiti?
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 27, 13:34)
Sveika sugryzus
Manau kad tu jau tu nelabuju ir nebesulauksi visus 9menesius.
O NT dar negadinai?
Manau kad tu jau tu nelabuju ir nebesulauksi visus 9menesius.
O NT dar negadinai?
Sveikute, jau sulaukiau.. OMG kokie stiprus, senai tokiu neturejau. Pila kaip is kibiro.. NT gadinau, rode kazka, bet po kiek laiko pasidare ballta balta, tai galvuoju kad kazkas bande kabintis bet nesekmingai..
Jauciu kad taip jau nebestressoju, matyt pripratau kad ateina mmm vietoj || .
QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 28, 06:51)
Labas rytas
matuoju matuoju ir nesuprantu ( pirmas ciklas matuoju) ar čia normalu ar kaip čia,atrodo sąžiningai tai darau nuo tada kai pradėjau,o kalnai kalnuoti gal kas mane nuramins,kad viskas taip ir turi būti
Ovuliacijos dar nebuvo. Viena dienis pakilimas 13CD nieko nereiskia (gal buvo karsta naktis, alkoholis ar pan.). Viskas gerai pas tave, te lieka laukt ir apie ND nepamirst.
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 28, 08:44)
Wow, 7PDO pakritimas ir pakilimas kita diena Laikau pirstus sukriziavus uz tave zuika.
Puikiai laikais. Ar tu sutinki su FF nubriezta linija? As sakiciau 15-16 CD O iviko
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 09:26)
O ar tikrai jau buvo O? Nes žiūriu praėjęs ciklas buvo tikrai labai ilgas