Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas smile.gif
matuoju matuoju ir nesuprantu ( pirmas ciklas matuoju) ar čia normalu ar kaip čia,atrodo sąžiningai tai darau nuo tada kai pradėjau,o kalnai kalnuoti g.gif g.gif gal kas mane nuramins,kad viskas taip ir turi būti ax.gif

tikiuos grafikiuką matysite visos blush2.gif

http://tevu-darzelis...518@12081002829
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Apsiginklavus nauju termometru grįžtu į matuotojų gretas bigsmile.gif
BT
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 28, 07:25)
Labas rytas 4u.gif
BT

Labas rytas visoms 4u.gif

Barbane, tavo patepliojimai primena implantacią lydinčius patepliojimus smile.gif
Pasirodau ir aš su savo BT - žiūrėsiu ką dar rytoj ir kitomis dienomis rodys, bet panašu, kad vis tik apturėjau šį ciklą O thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 28, 06:51)
.... kalnai kalnuoti  g.gif  g.gif  gal kas mane nuramins,kad viskas taip ir turi būti  ax.gif

Na viskas čia kaip ir normos ribose, juk ne pas kievieną vadovėlinis grafikas gaunasi smile.gif Gali būti, kad O įvyko jau pas tave smile.gif 26 dieną. Bet čia priklausys nuo tolesnio kilimo smile.gif o jei ir toliau banguosi, teks laukti, nes iš vienos dienos pakilimo dar negalima daryti išvadų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 28 rugpjūčio 2012 - 06:53
QUOTE(Agute. @ 2012 08 27, 21:09)
Mano ciklai trunka 30 dienu. Sis kiek per ilgai uztruko, nes nevyko O ir yra geras anovuliacinio ciklo pavyzdys.

Bet dabar kaip gerai pakilus, imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir laikykis smile.gif
Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
BT

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 28 rugpjūčio 2012 - 07:06
QUOTE(Iveina @ 2012 08 28, 06:52)
Labas rytas visoms  4u.gif

Barbane, tavo patepliojimai primena implantacią lydinčius patepliojimus smile.gif
Pasirodau ir aš su savo BT - žiūrėsiu ką dar rytoj ir kitomis dienomis rodys, bet panašu, kad vis tik apturėjau šį ciklą O  thumbup.gif

Žiūrėsim kaip čia bus ax.gif ,nors abejoju ar čia implantacija, labai daug grafikėlių peržiūrėjau, tai pastojus tepliojimai trunka max 2 dienas, o man jau 4ta diena

Aš tai gal net sakyčiau, kad tau 12 CD O buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 28, 08:16)
Aš tai gal net sakyčiau, kad tau 12 CD O buvo  g.gif

Tai vat ir aš tą įžiūrėjau, bet labai jau keistai gausūtų, jei 12 CD buvo O, o temperatūra tik po kelių dienų šokteli g.gif nors kiek mačiau yra buvę ir pas mus SM tokių dalykų g.gif na laikas parodys kas čia kaip, nes šiaip pas mane O dažniausiai ir būdavo 12–14 CD.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
rodaus savo kalnus ir pakalnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 28, 08:44)
Labas rytas  4u.gif

biggrin.gif svarbu nenukrenti žemiauų linijos
beje, gal kuri žino (kažkaip neatkreipiau dėmesio), kada FF nubrėžia O liniją? Na kiek dienų po O turi praeiti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 28 rugpjūčio 2012 - 07:59
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 27, 13:34)
Sveika sugryzus  4u.gif

Manau kad tu jau tu nelabuju ir nebesulauksi visus 9menesius.
O NT dar negadinai?  blush2.gif

Sveikute, jau sulaukiau.. OMG kokie stiprus, senai tokiu neturejau. Pila kaip is kibiro.. blink.gif NT gadinau, rode kazka, bet po kiek laiko pasidare ballta balta, tai galvuoju kad kazkas bande kabintis bet nesekmingai..
Jauciu kad taip jau nebestressoju, matyt pripratau kad ateina mmm vietoj || . smile.gif

QUOTE(Vilma_M @ 2012 08 28, 06:51)
Labas rytas smile.gif
matuoju matuoju ir nesuprantu ( pirmas ciklas matuoju) ar čia normalu ar kaip čia,atrodo sąžiningai tai darau nuo tada kai pradėjau,o kalnai kalnuoti  g.gif  g.gif  gal kas mane nuramins,kad viskas taip ir turi būti  ax.gif

tikiuos grafikiuką matysite visos  blush2.gif

http://tevu-darzelis...518@12081002829

Ovuliacijos dar nebuvo. Viena dienis pakilimas 13CD nieko nereiskia (gal buvo karsta naktis, alkoholis ar pan.). Viskas gerai pas tave, te lieka laukt ir apie ND nepamirst. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 28, 08:44)
Labas rytas  4u.gif

Wow, 7PDO pakritimas ir pakilimas kita diena thumbup.gif Laikau pirstus sukriziavus uz tave zuika. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 28 rugpjūčio 2012 - 08:25
Labas is ryto smile.gif

mane neramina zema temp antros fazes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 28 rugpjūčio 2012 - 08:27
Labas rytas 4u.gif
BT

Puikiai laikais. 4u.gif Ar tu sutinki su FF nubriezta linija? As sakiciau 15-16 CD O iviko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 09:26)
Labas is ryto smile.gif

mane neramina zema temp antros fazes  unsure.gif

O ar tikrai jau buvo O? g.gif Nes žiūriu praėjęs ciklas buvo tikrai labai ilgas g.gif
Atsakyti