Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Barbane @ 2012 08 27, 15:44)
Aš geriu 400, kiek skaičiau, tai folio perteklius pasišalina su šlapimu, tai gal nieko baisaus ir 1000 g.gif, bet šiaip geriau pamažinkit

arba pertraukas daryti tankesnes tarp gerimu. Kas antra diena sunku gert pvz man, nes vis pamirstu ar siandien jau geriau ar ne biggrin.gif Geriau kasdien ir su pertraukom. Pvz 3 men geri, 1 men pertrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 27 rugpjūčio 2012 - 15:53
Kadangi as ir taip ju kiekviena diena neisgeriu - tai nieko baisaus smile.gif

O kas taip sake, tai vaistininke, bet matyt ji nuskaite nuo etiketes, nes ten taip parasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 15:42)
Na taip ax.gif  nors jos nebuna per daug - visur raso, bet jei mes planuojam pvz  8cikla  rolleyes.gif  + pies tai as geriau ta foli pora menesiu - tai gaunasi,kad jau 10men ja geriu, aisku, buvau padarius pertrauka, bet vis tiek - ar ne per ilgai g.gif

ne per ilgai, tik pertrauku reiki ir tiek. As bonkele pabaigus darau pertrauka dazniausiai
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 16:42)
Na taip ax.gif  nors jos nebuna per daug - visur raso, bet jei mes planuojam pvz  8cikla  rolleyes.gif  + pies tai as geriau ta foli pora menesiu - tai gaunasi,kad jau 10men ja geriu, aisku, buvau padarius pertrauka, bet vis tiek - ar ne per ilgai g.gif

Viena gine man labai idomiai pasake del folio - 3 men. pavartojus organizmas pasisavina folio atsargu metams..Bet as be pertrauku toliau geriau ir vyra girdau blink.gif musu 400-tinis
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 27, 16:43)
Viena gine man labai idomiai pasake del folio - 3 men. pavartojus organizmas pasisavina folio atsargu metams..Bet as be pertrauku toliau geriau ir vyra girdau  blink.gif musu 400-tinis

O del folio vartojimo vyrams, tai nezinau, kuom jiems jie padeda? smile.gif
Atsakyti
Savo vyrą ir aš girdau foliu biggrin.gif 800 geria jis, o aš 400 geriu mirksiukas.gif
Rytoj vakarop einu pas gydytoją bigsmile.gif Darysiuos tyrimus visokių zarazų ax.gif Va kažin jei aš jos paklausčiau apie O, nu ar ji mato per echo ar buvo ar dar bus, neatrodyčiau juokingai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 15:33)
Savo vyrą ir aš girdau foliu  biggrin.gif  800 geria jis, o aš 400 geriu  mirksiukas.gif 
Rytoj vakarop einu pas gydytoją  bigsmile.gif  Darysiuos tyrimus visokių zarazų  ax.gif  Va kažin jei aš jos paklausčiau apie O, nu ar ji mato per echo ar buvo ar dar bus, neatrodyčiau juokingai?  blush2.gif

matys per esko ar buvo O ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 17:33)
  Va kažin jei aš jos paklausčiau apie O, nu ar ji mato per echo ar buvo ar dar bus, neatrodyčiau juokingai?  blush2.gif

nebijok paklausti, aš visokių vėjų išiklausinėju, kai nueinu blush2.gif , reikia gi naudotis proga ir paklausk jei nesunku, jos nuomonės apie folio rūgštį, ar gali išderinti ciklą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 08 27, 18:37)
matys per esko ar buvo O ar ne  mirksiukas.gif

QUOTE(Barbane @ 2012 08 27, 19:06)
nebijok paklausti, aš visokių vėjų išiklausinėju, kai nueinu blush2.gif , reikia gi naudotis proga ir paklausk jei nesunku, jos nuomonės apie folio rūgštį, ar gali išderinti ciklą  4u.gif  4u.gif

Prisirašiusi ant lapuko jau turiu begalę klausimų 4u.gif Apie folio r. dasirašiau jau 4u.gif Rytoj vakarop pasakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 13:04)
blink.gif O Tavo ciklai visada toookie ilgi?
Gražus pakritimas buvo - gal implantacinis rolleyes.gif

Mano ciklai trunka 30 dienu. Sis kiek per ilgai uztruko, nes nevyko O ir yra geras anovuliacinio ciklo pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2012 08 27, 21:09)
Mano ciklai trunka 30 dienu. Sis kiek per ilgai uztruko, nes nevyko O ir yra geras anovuliacinio ciklo pavyzdys.

Bet O vistik buvo, tai gal tik užvėlino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 27, 20:46)
Bet O vistik buvo, tai gal tik užvėlino unsure.gif

vat ir man idomu. Cia vos ne kaip interpretuosi g.gif Jeigu uzskaitysi tuos patepliojimus kaip mmm, tai tada anas ciklas buvo anovuliacinis ir po jo ivyko super ankstyva ovuliacija (taip is tiesu buna). Bet jei tu patepliojimu nelaikysi kaip tikruju mmm, tada kaip ir velyvoji O ivyko g.gif
Paciai idomu, nes irgi esu su tuo susidurus smile.gif Idomu kaip tokia situacija butu teisinga traktuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 27 rugpjūčio 2012 - 21:10