Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(rutguda @ 2012 08 26, 11:07)
O sakykit, kas turejo anovuliacini, ar vis tiek jauciasi pilvo skausmai ciklo vidury? Nes mane jie kankina jau 5dienos g.gif

Taip, kiek pamenu man skaudėjo pilvo apačią kaip tik tom dienom, kada turėjo įvykti O, deja, nei pagal BT, nei pagal OT jos nebuvo. g.gif

QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 08:21)
Labas rytas ax.gif
rodausi  4u.gif
tik nesuprantu kodel krentu jau  g.gif  negi mmm pareina taip anksti  g.gif

Galbūt implantacinis BT pakritimas mirksiukas.gif Žiū ims ir pakils ryt-poryt. ax.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 08:56)
Po P gėriau toliau Folio rūgštį, tai normaliai mm sulaukiau, dabar irgi geriu, pažiūrėsim kaip bus. Bet nemanyčiau kad išderina  g.gif 
O aš turiu klausimą toms, kurios turėjo ar turi anovuliacinius ciklus. Ar tokį ciklą OT vaiduokliauja ar ne?

OT visada daugiau mažiau vaiduokliauja, nes jie parodo LH lygį, o LH pas moterį visada gaminasi, tik jo koncentracija padidėja prieš O. Skirtingai nuo HCG - nėštumo hormono - kuris pas moterį gaminasi tik pastojus. Todėl OT vaiduokliukas reiškia neigiamą testą, o NT vaiduokliukas laikomas teigiamu.

Iki O OT vaiduokliauja, nes LH lygis svyruoja 0-10 miu. Kai LH staigiai pakyla, antra juostelė būna vienodo ryškumo kaip testinė (mano atveju, ji netgi ryškesnė būdavo už testinę). Po O LH lygis nukrenta, bet nedingsta visiškai, todėl OT vėl rodo vaiduokliuką.

Dar labai priklauso ir nuo OT jautrumo. Šiuo atveju patartina naudoti ne jautresnius nei 20 miu OT, nes 10 miu OT gali dažnai būti teigiami.

Nežinau, ar aiškiai viską išdėsčiau, bet teko nemažai moteriškų hormonų grafikų išsinagrinėti, kad suprasčiau kas ir kaip vyksta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 27, 10:58)

graziai kyli bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=barbarise,2012 08 27, 08:38]
Mano O veluoja jau apie savaite...dazniausiai O sulaukdavau 15-18 cd, dabar jau 23 cd ir nieko sad.gif max. O karta buvo 21 cd, nebezinau jau... doh.gif

Del folio ir as dabar susimasciau...ciklai sunybes pradejo kresti pradejus planuoti, o tuo paciu aisku ir foli pradejau gerti... g.gif net idomu, ar gali jis taip veikti g.gif bet buciau labiau linkus manyti kad cia labiau psichologine itaka...
mano mmm gana reguliarios, gal per visa mmm gyvenima esu turejus tik kelis rimtesnius ju velavimus, bet taip buvo po kokios keliones ar egzu metu, o dabar nieko tokio kitokio neivyko sad.gif

man zinok tas pats , kol nebuvo galvoj jokiu planavimu ciklas budavo kaip laikrodukas . prasidejo planavimai , tai ir ciklas nukrypo nuo vienodo ritmo , tai manau cia psichologinis ... ir abejociau kad Folio rugstis kalta smile.gif
Na mano Bt po savaitgalio kilstelejo biskutuka
http://tevu-darzelis...33607@1208084c4
Man rytas , ne kaip rytas snd verysad.gif Raizo pilva tokie baisus skausmai , spazmai nzn nei kur detis , praeina , ir vel uzeina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irena1987: 27 rugpjūčio 2012 - 11:38
Ziuriu kalbat apie folio rugsti. Nu ka galiu pasakyti,as jau geriu 3 men vitaminus planuojancioms pastoti( ten sudetyje yra ir 400 folio rugsties),tai man labai isilgejo ciklas doh.gif nu visada budavo 30-31d,o dabar vat antras ciklas 40-42 d blink.gif
Tiesa,o kiek Jus geriat folio? 400 ar 800????
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 27, 10:42)
Ziuriu kalbat apie folio rugsti. Nu ka galiu pasakyti,as jau geriu 3 men vitaminus planuojancioms pastoti( ten sudetyje yra ir 400 folio rugsties),tai man labai isilgejo ciklas doh.gif nu visada budavo 30-31d,o dabar vat antras ciklas 40-42 d blink.gif
Tiesa,o kiek Jus geriat folio? 400 ar 800????

as visada geriu tik 400 . niekada negeriau 800 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2012 08 27, 12:10)

blink.gif O Tavo ciklai visada toookie ilgi?
Gražus pakritimas buvo - gal implantacinis rolleyes.gif

Aš irgi tik 400 geriu... tikrai uztenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 27 rugpjūčio 2012 - 12:14
Labas rytas.

Pas mus siandien ne darbo diena tai gulineju lovytej, ilsiuosi ax.gif

QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 26, 09:01)
Labas rytas  mirksiukas.gif prisiduodu, kad maniskes parsivilko  mirksiukas.gif

Imk 4u.gif

QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 06:21)
Labas rytas ax.gif
rodausi  4u.gif
tik nesuprantu kodel krentu jau  g.gif  negi mmm pareina taip anksti  g.gif

Manau kad cia geras zenklas mirksiukas.gif kaip kazkuri ir menejo t.y. implantacinis kritimas 4u.gif

Del folio rugsties tai as jos is vis negeriu, schmoll.gif nes labai pykino mane nuo jos, o va su pirmu vaikuciu tai isgeriau visa nestuma ir nieko.

Visoms kam reikia siunciu daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane nieko naujo 3cd. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 08:59)
BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19..  Taigi laukiu kito raundo.  mirksiukas.gif
BT

Sveika sugryzus 4u.gif

Manau kad tu jau tu nelabuju ir nebesulauksi visus 9menesius.
O NT dar negadinai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 27, 12:34)
Labas rytas.

Pas mus siandien ne darbo diena tai gulineju lovytej, ilsiuosi  ax.gif
Imk  4u.gif
Manau kad cia geras zenklas  mirksiukas.gif  kaip kazkuri ir menejo t.y. implantacinis kritimas  4u.gif

na labai tikiuosi, nes iki mm dar beveik visa savaite ax.gif per anksti krisciau cia biggrin.gif
Atsakyti
Kaip keista, as geriu folio rugsti kur tokie skaiciai: 1000mcg/1mg. Tai cia ne 400, ne 800, o visas 1000?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 27, 16:16)
Kaip keista, as geriu folio rugsti kur tokie skaiciai: 1000mcg/1mg. Tai cia ne 400, ne 800, o visas 1000?? biggrin.gif

Na taip ax.gif nors jos nebuna per daug - visur raso, bet jei mes planuojam pvz 8cikla rolleyes.gif + pies tai as geriau ta foli pora menesiu - tai gaunasi,kad jau 10men ja geriu, aisku, buvau padarius pertrauka, bet vis tiek - ar ne per ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 27, 15:16)

o kas jums patare tokiomis dozemis gerti?
As taip pat geriu 1000 mcg/1 mg, tik kas antra diena smile.gif Arba rekomenduojama lauzt tablete perpus
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 27, 15:16)

Aš geriu 400, kiek skaičiau, tai folio perteklius pasišalina su šlapimu, tai gal nieko baisaus ir 1000 g.gif, bet šiaip geriau pamažinkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 27 rugpjūčio 2012 - 15:45