QUOTE(rutguda @ 2012 08 26, 11:07)
O sakykit, kas turejo anovuliacini, ar vis tiek jauciasi pilvo skausmai ciklo vidury? Nes mane jie kankina jau 5dienos
Taip, kiek pamenu man skaudėjo pilvo apačią kaip tik tom dienom, kada turėjo įvykti O, deja, nei pagal BT, nei pagal OT jos nebuvo.
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 08:21)
Galbūt implantacinis BT pakritimas Žiū ims ir pakils ryt-poryt.
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 08:56)
Po P gėriau toliau Folio rūgštį, tai normaliai mm sulaukiau, dabar irgi geriu, pažiūrėsim kaip bus. Bet nemanyčiau kad išderina
O aš turiu klausimą toms, kurios turėjo ar turi anovuliacinius ciklus. Ar tokį ciklą OT vaiduokliauja ar ne?
O aš turiu klausimą toms, kurios turėjo ar turi anovuliacinius ciklus. Ar tokį ciklą OT vaiduokliauja ar ne?
OT visada daugiau mažiau vaiduokliauja, nes jie parodo LH lygį, o LH pas moterį visada gaminasi, tik jo koncentracija padidėja prieš O. Skirtingai nuo HCG - nėštumo hormono - kuris pas moterį gaminasi tik pastojus. Todėl OT vaiduokliukas reiškia neigiamą testą, o NT vaiduokliukas laikomas teigiamu.
Iki O OT vaiduokliauja, nes LH lygis svyruoja 0-10 miu. Kai LH staigiai pakyla, antra juostelė būna vienodo ryškumo kaip testinė (mano atveju, ji netgi ryškesnė būdavo už testinę). Po O LH lygis nukrenta, bet nedingsta visiškai, todėl OT vėl rodo vaiduokliuką.
Dar labai priklauso ir nuo OT jautrumo. Šiuo atveju patartina naudoti ne jautresnius nei 20 miu OT, nes 10 miu OT gali dažnai būti teigiami.
Nežinau, ar aiškiai viską išdėsčiau, bet teko nemažai moteriškų hormonų grafikų išsinagrinėti, kad suprasčiau kas ir kaip vyksta.