Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Dekui 4u.gif Dievui i ausi tegu smile.gif

Vakar tetis skambina (siek tiek isgeres) man, pakalbejom, o tada sako: "Na tai kada man anuka padarysit?"

Tai sakau: "Cia jau kaip Dievas duos", tai tetis sako: "Ten viskas sutarta, sakiau veliausiai po metu bus berniukas anukas". Galvoju nu jega, tai turim dar pora ciklu rezerve smile.gif)
Atsakyti
Sveikutes damos 4u.gif PAgaliau grizom su dukrele namo. Pasiilgau jusu ir savo termometro wub.gif biggrin.gif
BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19.. Jau maniau kad Yahoo gal gal jau (nes dazniausia antra faze 12 dienu pas mane).. Bet vakar vakare radau kraujo gislele, o po ND ruzavai patepe.. Kol mm neprasidejo dar zimiu kaip isskiros, bet itariu siandiena atkeliaus nelabuosios. Niu nieko tokio, mes jau kaip tikri boksininkai pripratom prie smugiu. Taigi laukiu kito raundo. mirksiukas.gif
BT
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 09:59)
Sveikutes damos  4u.gif PAgaliau grizom su dukrele namo. Pasiilgau jusu ir savo termometro  wub.gif  biggrin.gif 
BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19.. Jau maniau kad Yahoo gal gal jau (nes dazniausia antra faze 12 dienu pas mane).. Bet vakar vakare radau kraujo gislele, o po ND ruzavai patepe.. Kol mm neprasidejo dar zimiu kaip isskiros, bet itariu siandiena atkeliaus nelabuosios. Niu nieko tokio, mes jau kaip tikri boksininkai pripratom prie smugiu. Taigi laukiu kito raundo.  mirksiukas.gif
BT

o gal cia tik menamos mmm? bigsmile.gif juk buna taip kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 11:06)
o gal cia tik menamos mmm?  bigsmile.gif juk buna taip kazkaip  g.gif

Zinau kad taip buna. Laikas parodis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 10:11)
Zinau kad taip buna. Laikas parodis.  mirksiukas.gif

tai tikekimes geriausio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 11:06)
o gal cia tik menamos mmm?  bigsmile.gif juk buna taip kazkaip  g.gif

O Jus pasidaret,kad po zinute roro BT grafikeli, turbut nerikia kas kart ikelinet?
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 11:13)
tai tikekimes geriausio  bigsmile.gif

Aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 10:15)
O Jus pasidaret,kad po zinute roro BT grafikeli, turbut nerikia kas kart ikelinet?

kai atsakau uzdedu varnele ijungti parasa 4u.gif ir tada matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 10:59)

BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19..

Viltis miršta paskutinė bigsmile.gif Laukiam drinks_cheers.gif

Pasidariau OT ir jis rodo dar mažesnį vaiduoklį nei vakar po pietų g.gif Tai gal man vakar ir buvo O g.gif Visą naktį kažkaip nugarą laužė doh.gif Nu laukiam ka BT parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 11:23)
Viltis miršta paskutinė  bigsmile.gif  Laukiam  drinks_cheers.gif

Pasidariau OT ir jis rodo dar mažesnį vaiduoklį nei vakar po pietų  g.gif  Tai gal man vakar ir buvo O  g.gif Visą naktį kažkaip nugarą laužė  doh.gif    Nu laukiam ka BT parodys  g.gif

Man šitie nugaros ir pilvo maudimai bei skausmai jau yra 6 diena g.gif O savo O nesulaukiu - nu aš kantri siaip, bet tikrai ne šitiek bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 27 rugpjūčio 2012 - 10:50
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 11:49)
Man šitie nugaros ir pilvo maudimai bei skausmai jau yra 6 diena g.gif  O savo  O nesulaukiu - nu aš kantri siaip, bet tikrai ne šitiek  bash.gif

Aš taip pat gal kokias keturias dienas (su pertraukom) paduria šonus grynai kaip per O (vieną dieną dešinėj, kitą - kairėj ir pan.), bet ... g.gif na laikas parodys kas čia dedasi blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Pasirodom su BT
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti