Dekui Dievui i ausi tegu
Vakar tetis skambina (siek tiek isgeres) man, pakalbejom, o tada sako: "Na tai kada man anuka padarysit?"
Tai sakau: "Cia jau kaip Dievas duos", tai tetis sako: "Ten viskas sutarta, sakiau veliausiai po metu bus berniukas anukas". Galvoju nu jega, tai turim dar pora ciklu rezerve )
Sveikutes damos PAgaliau grizom su dukrele namo. Pasiilgau jusu ir savo termometro
BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19.. Jau maniau kad Yahoo gal gal jau (nes dazniausia antra faze 12 dienu pas mane).. Bet vakar vakare radau kraujo gislele, o po ND ruzavai patepe.. Kol mm neprasidejo dar zimiu kaip isskiros, bet itariu siandiena atkeliaus nelabuosios. Niu nieko tokio, mes jau kaip tikri boksininkai pripratom prie smugiu. Taigi laukiu kito raundo.
BT
BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19.. Jau maniau kad Yahoo gal gal jau (nes dazniausia antra faze 12 dienu pas mane).. Bet vakar vakare radau kraujo gislele, o po ND ruzavai patepe.. Kol mm neprasidejo dar zimiu kaip isskiros, bet itariu siandiena atkeliaus nelabuosios. Niu nieko tokio, mes jau kaip tikri boksininkai pripratom prie smugiu. Taigi laukiu kito raundo.
BT
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 09:59)
Sveikutes damos PAgaliau grizom su dukrele namo. Pasiilgau jusu ir savo termometro
BT
BT
o gal cia tik menamos mmm? juk buna taip kazkaip
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 11:06)
Zinau kad taip buna. Laikas parodis.
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 10:11)
Zinau kad taip buna. Laikas parodis.
tai tikekimes geriausio
QUOTE(sunflowerr @ 2012 08 27, 11:06)
O Jus pasidaret,kad po zinute roro BT grafikeli, turbut nerikia kas kart ikelinet?
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 10:15)
O Jus pasidaret,kad po zinute roro BT grafikeli, turbut nerikia kas kart ikelinet?
kai atsakau uzdedu varnele ijungti parasa ir tada matosi
QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 27, 10:59)
BT siandiena 37, jau 34CD eina, O buvo 19..
Viltis miršta paskutinė Laukiam
Pasidariau OT ir jis rodo dar mažesnį vaiduoklį nei vakar po pietų Tai gal man vakar ir buvo O Visą naktį kažkaip nugarą laužė Nu laukiam ka BT parodys
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 11:23)
Viltis miršta paskutinė Laukiam
Pasidariau OT ir jis rodo dar mažesnį vaiduoklį nei vakar po pietų Tai gal man vakar ir buvo O Visą naktį kažkaip nugarą laužė Nu laukiam ka BT parodys
Man šitie nugaros ir pilvo maudimai bei skausmai jau yra 6 diena O savo O nesulaukiu - nu aš kantri siaip, bet tikrai ne šitiek
QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 11:49)
Man šitie nugaros ir pilvo maudimai bei skausmai jau yra 6 diena O savo O nesulaukiu - nu aš kantri siaip, bet tikrai ne šitiek
Aš taip pat gal kokias keturias dienas (su pertraukom) paduria šonus grynai kaip per O (vieną dieną dešinėj, kitą - kairėj ir pan.), bet ... na laikas parodys kas čia dedasi
Labas Pasirodom su BT
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
http://tevu-darzelis...597@1207240af30