Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas ax.gif
rodausi 4u.gif
tik nesuprantu kodel krentu jau g.gif negi mmm pareina taip anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 27, 06:49)

Likimo drauge, mes ziuriu koja kojon beveik zengiam. As jau beprarandu vilti si cikla sulaukti savo O sad.gif
mano BT

Kiekviena ryta tikiuosi zenklaus BT suolio, o ji uzsispyrus nekyla  doh.gif

OT jau nebegadinu, nes gal pasitvirtins speliones, kad ciklas anovuliacinis, tai geriau jau pasilaikysiu ateinantiems ciklams...

Labas rytas,
Na as tai neprarandu vilties, manau,kad velyva O ,bet vis tiek aplankys biggrin.gif Anksciau budavo,kad man ciklas uzsitesia, as tiesiog nesekdavu jo taip - budavo -mazdaug paskaiciuoji,kada turi buti tos mmm + - ir viskas, o dabar kai pradejau save labiau pazinti - tiesiog suprantu,kad tai ne pirmas kartas ir kad matyt anksciau yra taip buve. Nenukabink noies ir tu rolleyes.gif

mano grafikiukas
http://www.babyplan....mp;t=1346045015

Papildyta:
Rutguda, barbarise, man rodos būsim šį mėnesį likimo draugės. Pasirodau su savo BT  unsure.gif O turėjo būti 12–14 CD, bet jos taip ir nesulaukiau..

Bet tuo pačiu iškilo klausimas.. Ar geriant folio rūgšties tabletes jos gali kažkiek išderinti ciklą? Ar teko kam su tuo susidurti? nes kai tik pradėjau jas gerti, prasidėjo sutrikimai  unsure.gif

tikrai negaliu pasakyti schmoll.gif as geriu jau tikrai ne pirma menesi - ir ankciau mmm kaip laikrodukas buvo puse metu. nezianu,gal ne tame esme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 27, 07:17)
Bet tuo pačiu iškilo klausimas.. Ar geriant folio rūgšties tabletes jos gali kažkiek išderinti ciklą? Ar teko kam su tuo susidurti? nes kai tik pradėjau jas gerti, prasidėjo sutrikimai  unsure.gif

Man kyla toks pat klausimas drinks_cheers.gif
3 ciklai kaip jas geriu...vieną ciklą mm vėlavo 2 sav, antrą ciklą tepliojimas nuo 4 DPO ir 3 dienom per ankstyvos mm, šį trečią ciklą, tepliojimai nuo 5 DPO doh.gif . Vis tyliai pagalvoju kad gal folis išderina, nes kai paskaitinėju, merginoms geriančioms vitaminus skirtus planuojančioms/besilaukiančioms irgi labai dažnai tokių nesklandumu pasitaiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 27 rugpjūčio 2012 - 07:49
Po P gėriau toliau Folio rūgštį, tai normaliai mm sulaukiau, dabar irgi geriu, pažiūrėsim kaip bus. Bet nemanyčiau kad išderina g.gif
O aš turiu klausimą toms, kurios turėjo ar turi anovuliacinius ciklus. Ar tokį ciklą OT vaiduokliauja ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 27, 08:47)
Man kyla toks pat klausimas drinks_cheers.gif

Tikiuosi čia nėra psichologinis didelio noro susilaukti vaikų rezulatatas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 27, 07:56)
Tikiuosi čia nėra psichologinis didelio noro susilaukti vaikų rezulatatas  blush2.gif

Ne, nieko panašaus schmoll.gif, šitas noras manes taip smarkiai psichologiškai neveikia, kad net ciklas šitaip sukvailiotų schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Na del folio rugsties, tai geriu ja 3men ir nepastebejau jokiu issiderinimu...

Prisiduodu grafikeli:

http://tevu-darzelis...217@120801f7ab3

Dziaugiuosi, kad vel nesileidau kalneliais zemyn, bet vistiek man rodos nieko nezadantis grafikas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 27, 10:22)
Sveikos wink.gif
Prisiduodu grafikeli:
Dziaugiuosi, kad vel nesileidau kalneliais zemyn, bet vistiek man rodos nieko nezadantis grafikas smile.gif)

Na bet kol kas nuosekliai kyli ( thumbup.gif ), taip kad nėra dar ko nusivylimų savo rodyti blush2.gif kai kurios net O nesulaukė, ką jau kalbėt apie laimingą ciklo pabaigą doh.gif
Atsakyti
Na tu teisi smile.gif

Tik buna toks jausmas, kad ne si karta...labai tikiuosi, kad as ne is tikruju jauciu, o tik taip prisigalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 08 27, 08:17)
Rutguda, barbarise, man rodos būsim šį mėnesį likimo draugės. Pasirodau su savo BT  unsure.gif O turėjo būti 12–14 CD, bet jos taip ir nesulaukiau..

Mano O veluoja jau apie savaite...dazniausiai O sulaukdavau 15-18 cd, dabar jau 23 cd ir nieko sad.gif max. O karta buvo 21 cd, nebezinau jau... doh.gif

Del folio ir as dabar susimasciau...ciklai sunybes pradejo kresti pradejus planuoti, o tuo paciu aisku ir foli pradejau gerti... g.gif net idomu, ar gali jis taip veikti g.gif bet buciau labiau linkus manyti kad cia labiau psichologine itaka...

QUOTE(rutguda @ 2012 08 27, 08:29)
Labas rytas,
Na as tai neprarandu vilties, manau,kad velyva O ,bet vis tiek aplankys  biggrin.gif Anksciau budavo,kad man ciklas uzsitesia, as tiesiog nesekdavu jo taip - budavo  -mazdaug paskaiciuoji,kada turi buti tos mmm + - ir viskas, o dabar kai pradejau save labiau pazinti - tiesiog suprantu,kad tai ne pirmas kartas ir kad matyt anksciau yra taip buve. Nenukabink noies ir tu rolleyes.gif

mano grafikiukas
http://www.babyplan....mp;t=1346045015
Papildyta:
tikrai negaliu pasakyti schmoll.gif  as geriu jau tikrai ne pirma menesi - ir ankciau mmm kaip laikrodukas buvo  puse metu. nezianu,gal ne tame esme g.gif

mano mmm gana reguliarios, gal per visa mmm gyvenima esu turejus tik kelis rimtesnius ju velavimus, bet taip buvo po kokios keliones ar egzu metu, o dabar nieko tokio kitokio neivyko sad.gif
as jau jauciu kad pesimizmas mane apseda blush2.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 27, 08:56)
Po P gėriau toliau Folio rūgštį, tai normaliai mm sulaukiau, dabar irgi geriu, pažiūrėsim kaip bus. Bet nemanyčiau kad išderina  g.gif 
O aš turiu klausimą toms, kurios turėjo ar turi anovuliacinius ciklus. Ar tokį ciklą OT vaiduokliauja ar ne?

Sis ciklas nutuokiu kad toks, tai OT vaiduokliavo, su perrtraukom, bet tikrai negaliu uzskaityt nei vieno kaip teigiamo, o BT tik patvirtino, kad O dar nebuvo
(mano BT)
Papildyta:
QUOTE(seemle @ 2012 08 27, 10:35)
Na tu teisi smile.gif

Tik buna toks jausmas, kad ne si karta...labai tikiuosi, kad as ne is tikruju jauciu, o tik taip prisigalvoju biggrin.gif

Seemle, gal kur praleidau - o kelinta cikla planuojat? Kelinta matuoji?
Atsakyti
Barbarise,

planuojam 3ia cikla.

Bet taip nuosirdziai BT ir kitus visus pozymius tai pirma cikla, nes anksciau budavo, kad matuodavau tik po O iki mm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 27, 10:40)
Barbarise,
planuojam 3ia cikla.

Bet taip nuosirdziai BT ir kitus visus pozymius tai pirma cikla, nes anksciau budavo, kad matuodavau tik po O iki mm biggrin.gif

Tai labai labai linkiu kad sis ciklas butu ir paskutinis rolleyes.gif
Atsakyti