Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 26, 20:28)
Ir dar .... kaip FF pažymėti kad buvo tą dieną du ND? nu ryte ir vakare?   blush2.gif

man regis prie ND yra ten keliu rusiu pasirinkimas: YES, AM, PM, BOTH, IUI ir dar kazkas..... tai jei nori pazymet du kart per diena tai pazymi BOTH, tada kai issaugosi atsiras du XX vienam langelyje, toj grafoje kur zymimi ND mirksiukas.gif
Atsakyti
Neilgai pasidžiaugusi pastojimu, grįžtu:

http://www.fertility...com/home/3909ee

Nors su progesteronu buvo viskas gerai man, dabar, po antros nelaimės, reikės daugiau jį tirtis. Na, aišku, ir kitokių tyrimų nusimato... Šiaip BT grafikai su abiem nelaimingais nėštumais buvo itin keisti: pirmą kartą buvo vėlyva ovuliacija, antrą - labai vangiai ir neaukštai pakilo BT, ir aukštai nesilaikė, kaip matote... Labai norėjau, kad tas keistas grafikėlis parodytų, kad BT nukrypimai galimi, kai viskas gerai, bet, deja, tik pasitvirtino taisyklė, kad svyruojanti, nepastovi BT susijusi su problemomis... unsure.gif

Šį ciklą, aišku, neplanuosiu, stebėsiu. Ir kai hormonus tirsiuosi - rodysiu rezultatus, ir kaip atrodo BT, jeigu bus ryšio tarp grafiko ir skaičių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 26, 21:11)

Nors su progesteronu buvo viskas gerai man, dabar, po antros nelaimės, reikės daugiau jį tirtis. Na, aišku, ir kitokių tyrimų nusimato... Šiaip BT grafikai su abiem nelaimingais nėštumais buvo itin keisti: pirmą kartą buvo vėlyva ovuliacija, antrą - labai vangiai ir neaukštai pakilo BT, ir aukštai nesilaikė, kaip matote... Labai norėjau, kad tas keistas grafikėlis parodytų, kad BT nukrypimai galimi, kai viskas gerai, bet, deja, tik pasitvirtino taisyklė, kad svyruojanti, nepastovi BT susijusi su problemomis...  unsure.gif

Šį ciklą, aišku, neplanuosiu, stebėsiu. Ir kai hormonus tirsiuosi - rodysiu rezultatus, ir kaip atrodo BT, jeigu bus ryšio tarp grafiko ir skaičių.  4u.gif

nesmagu kad grysti .. bet sveika sugryzusi . Tavo bt vis dar nera zemai nusileidusi .
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 26, 23:25)
nesmagu kad grysti .. bet sveika sugryzusi . Tavo bt vis dar nera zemai nusileidusi .

Nėra, bet matuota vėliau nei "įprasta" (mano viena iš problemų matavimo - nepastovus miegas ir kėlimosi laikas), ir šiaip pirmoje fazėje mano BT vis pasvyruoja nuo 36.2 iki netgi 36.8... Anksčiau dėl to ne itin nerimavau - nurašydavau miego nepastovumui, bet dabar įtariu, kad tikrai gali tai sietis su hormonais. Kai pasidarysiu tyrimus - parodysiu rezultatus ir grafikus, kurie galėtų būti informatyvūs. Aišku, jeigu ten bus šuo pakastas. Juk gali būti ir paprasti svyravimai dėl miego įpročių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 26 rugpjūčio 2012 - 22:53
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 26, 21:37)
Nėra, bet matuota vėliau nei "įprasta" (mano viena iš problemų matavimo - nepastovus miegas ir kėlimosi laikas), ir šiaip pirmoje fazėje mano BT vis pasvyruoja nuo 36.2 iki netgi 36.8... Anksčiau dėl to ne itin nerimavau - nurašydavau miego nepastovumui, bet dabar štariu, kad tikrai gali tai sietis su hormonais. Kai pasidarysiu tyrimus - parodysiu rezultatus ir grafikus, kurie galėtų būti informatyvūs. Aišku, jeigu ten bus šuo pakastas. Ju gali būti ir paprasti svyravimai dėl miego įpročių.

gali buti .. lauksim tavo tyrimu . Man irgi sunkiai sekasi su tuo miegu pastoviu . Na jai pirmoj fazei tokia auksta , tai normlu . smile.gif nepatinka man elektoninis termometras man jis lb zema bt rodo , su gyvsidabriniu viskas buvo normalei . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 26, 23:53)
gali buti .. lauksim tavo tyrimu . Man irgi sunkiai sekasi su tuo miegu  pastoviu . Na jai pirmoj fazei tokia auksta , tai normlu .  smile.gif nepatinka man elektoninis termometras man jis lb zema bt rodo , su gyvsidabriniu viskas buvo normalei . doh.gif

Tame ir dalykas, kad vieną ciklą būna pirmoje fazėje itin žema BT - vos 36.2-36.4, kitą - apie 36.6-36.8... unsure.gif Na, lieka sekti toliau ir žiūrėt... Šiaip mano ir svoris, pvz, kintantis - miego einu 43.5 kg, prabundu - 42 kg... Gal čia viskas susiję? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 26, 20:55)
Tame ir dalykas, kad vieną ciklą būna pirmoje fazėje itin žema BT - vos 36.2-36.4, kitą - apie 36.6-36.8...  unsure.gif  Na, lieka sekti toliau ir žiūrėt... Šiaip mano ir svoris, pvz, kintantis - miego einu 43.5 kg, prabundu - 42 kg... Gal čia viskas susiję?  g.gif

visada rytinis svoris buna mazesnis uz vakaro mirksiukas.gif tai yra normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 26, 21:55)
Tame ir dalykas, kad vieną ciklą būna pirmoje fazėje itin žema BT - vos 36.2-36.4, kitą - apie 36.6-36.8...  unsure.gif  Na, lieka sekti toliau ir žiūrėt... Šiaip mano ir svoris, pvz, kintantis - miego einu 43.5 kg, prabundu - 42 kg... Gal čia viskas susiję?  g.gif

sujuokinai biggrin.gif miegodama meti svory biggrin.gif gal paprasiausiai su ta bt taip turi buti , kiekviena cikla jin nebus tokia pati kaip laikrodis, net nezinau .
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 26, 11:01)
Labas rytas  mirksiukas.gif prisiduodu, kad maniskes parsivilko  mirksiukas.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 26, 23:11)

Nors su progesteronu buvo viskas gerai man, dabar, po antros nelaimės, reikės daugiau jį tirtis. Na, aišku, ir kitokių tyrimų nusimato... Šiaip BT grafikai su abiem nelaimingais nėštumais buvo itin keisti: pirmą kartą buvo vėlyva ovuliacija, antrą - labai vangiai ir neaukštai pakilo BT, ir aukštai nesilaikė, kaip matote... Labai norėjau, kad tas keistas grafikėlis parodytų, kad BT nukrypimai galimi, kai viskas gerai, bet, deja, tik pasitvirtino taisyklė, kad svyruojanti, nepastovi BT susijusi su problemomis...  unsure.gif

Šį ciklą, aišku, neplanuosiu, stebėsiu. Ir kai hormonus tirsiuosi - rodysiu rezultatus, ir kaip atrodo BT, jeigu bus ryšio tarp grafiko ir skaičių.  4u.gif

Imkit po 4u.gif ir sekmingu nauju ciklu!!!

QUOTE(rutguda @ 2012 08 26, 11:07)
Laba diena,
vis dar laukiu ir tikiuosi,kad O mane aplankys
http://www.babyplan....mp;t=1345968377

O sakykit, kas turejo anovuliacini, ar vis tiek jauciasi pilvo skausmai ciklo vidury? Nes mane jie kankina jau 5dienos g.gif

Likimo drauge, mes ziuriu koja kojon beveik zengiam. As jau beprarandu vilti si cikla sulaukti savo O sad.gif
mano BT

Kiekviena ryta tikiuosi zenklaus BT suolio, o ji uzsispyrus nekyla doh.gif

OT jau nebegadinu, nes gal pasitvirtins speliones, kad ciklas anovuliacinis, tai geriau jau pasilaikysiu ateinantiems ciklams...

Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 26, 21:19)
kiekvienas ciklas gali buti kitoks , mano O viena menesi buvo 18 cd , kita menesi 8cd
tai cia zinok nzn kada gali ta O pasirodyti . thumbup.gif

Nu žiūrėsim kada ji sumastys ateit pas mane 4u.gif Nors žiūriu nebedaug ir beliko iki tos numatomos O mano 4u.gif
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 26, 22:10)
man regis prie ND yra ten keliu rusiu pasirinkimas: YES, AM, PM, BOTH, IUI ir dar kazkas..... tai jei nori pazymet du kart per diena tai pazymi BOTH, tada kai issaugosi atsiras du XX vienam langelyje, toj grafoje kur zymimi ND  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, Vylabusle labai gaila verysad.gif stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 27, 06:49)
Imkit po  4u.gif ir sekmingu nauju ciklu!!!
Likimo drauge, mes ziuriu koja kojon beveik zengiam. As jau beprarandu vilti si cikla sulaukti savo O sad.gif
Kiekviena ryta tikiuosi zenklaus BT suolio, o ji uzsispyrus nekyla  doh.gif

Rutguda, barbarise, man rodos būsim šį mėnesį likimo draugės. Pasirodau su savo BT unsure.gif O turėjo būti 12–14 CD, bet jos taip ir nesulaukiau..

Bet tuo pačiu iškilo klausimas.. Ar geriant folio rūgšties tabletes jos gali kažkiek išderinti ciklą? Ar teko kam su tuo susidurti? nes kai tik pradėjau jas gerti, prasidėjo sutrikimai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 27 rugpjūčio 2012 - 07:18