Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas mirksiukas.gif prisiduodu, kad maniskes parsivilko mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
vis dar laukiu ir tikiuosi,kad O mane aplankys
http://www.babyplan....mp;t=1345968377

O sakykit, kas turejo anovuliacini, ar vis tiek jauciasi pilvo skausmai ciklo vidury? Nes mane jie kankina jau 5dienos g.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandien smagiau su kalniukais, nes pakilau, bet idomu kas toliau laukia biggrin.gif

Rutguda, o tu toliau nebetesiai OT daryti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 08 26, 10:01)
Labas rytas  mirksiukas.gif prisiduodu, kad maniskes parsivilko  mirksiukas.gif

Dabar jau balionų nebegaila verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif x10000

QUOTE(rutguda @ 2012 08 26, 10:07)
Laba diena,
vis dar laukiu ir tikiuosi,kad O mane aplankys
http://www.babyplan....mp;t=1345968377

O sakykit, kas turejo anovuliacini, ar vis tiek jauciasi pilvo skausmai ciklo vidury? Nes mane jie kankina jau 5dienos g.gif

Dar nepasirodė O blink.gif doh.gif

Aš tai nurašau šį ciklą jau antra diena, nuo 5 DPO, jaučiuosi kaip per PMS, pilvą raižo verysad.gif, vėl teplioja kaip praeitą ciklą...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
pasirodau BT
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 08 26, 10:29)

lb grazei pakilusi esi , tai ir pasilik dbr ten thumbup.gif
as nematavau savaitgali , nes be sansu atsikelti ryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 08 26, 12:02)
Rutguda, o tu toliau nebetesiai OT daryti ar ne?

Tai va,kad viena palaikiau teigiamu ir sau ramiai laukiau,kol O ateis, ale pasirodo jis nebuvo toks doh.gif O vakar dariausi, tai vaidokliavo man, bet tikrai neteigiamas. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbane @ 2012 08 26, 12:25)
Dar nepasirodė O blink.gif   doh.gif

Aš tai nurašau šį ciklą jau antra diena, nuo 5 DPO, jaučiuosi kaip per PMS, pilvą raižo  verysad.gif, vėl teplioja kaip praeitą ciklą...

Nu va kad ne - pasiklydo ji kazkur verysad.gif
Del tu pojuciu tikrai neskubek nurasyti viso ciklo, gal cia implantacinis tepliojimas, paziurek,kaip rytoj bus. rolleyes.gif imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 26 rugpjūčio 2012 - 17:48
Kažin ar gali būti pas mane ankstesnė O? Nes kažkaip šiandien pilvą pradėjo mausti ir kairį šoną jausti pradėjau, tai sugalvojau OT pagadinti. 15 val dariausi ir 19 val, nes į vakarą dar labiau šoną duria. Tai antras ryškesnis vaiduoklis už pirmą g.gif Bet iki teigiamo dar toli. Ciklo pabaiga tai dar toli, bet gal ciklai trumpesni paliks jei jau tikrai O artėja? g.gif (ne aš viena matau ryškesnį antrą, vyras tą patį mato) biggrin.gif

Ir dar .... kaip FF pažymėti kad buvo tą dieną du ND? nu ryte ir vakare? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 26 rugpjūčio 2012 - 19:29
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 26, 18:28)
Kažin ar gali būti pas mane ankstesnė O? Nes kažkaip šiandien pilvą pradėjo mausti ir kairį šoną jausti pradėjau, tai sugalvojau OT pagadinti. 15 val dariausi ir 19 val, nes į vakarą dar labiau šoną duria. Tai antras ryškesnis vaiduoklis už pirmą  g.gif  Bet iki teigiamo dar toli. Ciklo pabaiga tai dar toli, bet gal ciklai trumpesni paliks jei jau tikrai O artėja?  g.gif  (ne aš viena matau ryškesnį antrą, vyras tą patį mato)  biggrin.gif

Ir dar .... kaip FF pažymėti kad buvo tą dieną du ND? nu ryte ir vakare?   blush2.gif

o kelinta tavo cd dbr ?
Atsakyti
13 cd., bet mano ciklas 34 d būdavo g.gif ir O tikrai būdavo vėlyva unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 26 rugpjūčio 2012 - 20:12
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 26, 19:08)
13 cd., bet mano ciklas 34 d būdavo  g.gif ir O tikrai būdavo vėlyva  unsure.gif

kiekvienas ciklas gali buti kitoks , mano O viena menesi buvo 18 cd , kita menesi 8cd
tai cia zinok nzn kada gali ta O pasirodyti . thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif

as neberodau savo BT, nes nebezinau, ar ja tiketi, ar ne. FF rodo, kad O jau ivykus, tuo tarpu BP nieko dar nerodo. Bet sikart jau nieko nebegalvoju, kaip bus taip smile.gif Reiks tirtis...
Atsakyti