Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(Riki-tiki @ 2012 08 25, 08:58)
Labas rytas, sugrįžtu ir aš į naujus namelius. Ačiū peliukui 22.
Mergaitės turiu prašymą, gal kuri turit Pupos ir Riešuto 4kl. nuskanuotas pratybas. (nors 1 dalies ) Pasirodo, kad šiemet teks dirbti iš naujų vadovėlių. Patarkit man, ar tai geras sprendimas? Visus tris metus vaikai buvo mokomi iš senų vadovėlių. Ar  sutampa senų ir naujų vadovėlių programos?

Sveikutės. Aš turiu Pupos ir Riešuto pratybas, bet mokykloje. Jeigu labai reiks, tai pabandysiu nuskenuoti pirmadienį. O Pupos naujos šiek tiek skiriasi. Aš buvau seminare, tai rekomendavo naujam vadovėliui imti naujas pratybas, o jeigu dirbame su senais, tai senas ir pratybas. Naujuose vadovėliuose visas raides išmoksta iki pavasario, o sename - iki žiemos. Daugiau laiko skiriama raidžių mokymuisi.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 08 25, 14:23)
jau nusiunčiau į paštą. Jie ne mano, tik buvau išsisaugojus kompe.

Aciukas 4u.gif Ryt žvilgterėsiu, šiandien švenčiu..22 metai santuokos, o bože...ar žmonės tiek gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 25 rugpjūčio 2012 - 16:23
Prašysiu pagalbos profių, turinčių jimdo svetainę.Patarkite, kaip įkelti;
plepučių kampelį, laikrodį, vardadienius ir pan. dalykus. ax.gif
Atsakyti
[, šiandien švenčiu..22 metai santuokos, o bože...ar žmonės tiek gyvena lotuliukas.gif
[/quote]

Sveikinam sveikinam sveikinaaaaaam
Dar ne tiek gyvena, ryt sveikinsiu su 40 bendro gyvenimo metais
Atsakyti
Mielos Kolegės, sveikinu visas su artėjančiu rugsėju, linkiu Jums su šypsena lūpose pradėti kiekvieną rytą. Gera nuotaika – sveikatos garantas ir sėkmingo darbo paslaptis. Tai ir meilės išraiška, be kurios nė iš vietos. Šypsokimės vieni kitiems, pajuokaukime su mokinukais ir gaukime atgalios geros nuotaikos dozę. Šypsena – bene vienintelė svarbiausioji valiuta, kurios niekada nepristigs ir kuri beveik visada turi stiprią perkamąją galią. 4u.gif

Nors ir labai labai pavėluotai kai kurims, bet nuoširdžiausi sveikinimai visoms RUGPJŪTINUKĖMS, būkit laimingos mylimos ir sveikos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Gal kas pagelbes su sokio planu 3 klasei.?Oi kaip subuciuociau biggrin.gif
Atsakyti
Tigruole, ar dar reikia pratybų?
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 08 25, 19:31)
Gal kas pagelbes su sokio planu 3 klasei.?Oi kaip subuciuociau  biggrin.gif

Taigi musu paste turetu buti g.gif Bent jau as siunciau ir dar kazkas siunte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 08 25, 19:24)

Sveikinam sveikinam sveikinaaaaaam

Aciu 4u.gif Nu pabandysiu dar kokį 20 tempt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 25, 17:58)
Prašysiu pagalbos profių, turinčių jimdo svetainę.Patarkite, kaip įkelti;
plepučių kampelį, laikrodį, vardadienius ir pan. dalykus. ax.gif

Plepučių svetainę susikuri naudodamasi šablonu iš duotų pasirinkimų. Spausk "guestbook" (seniai dariau, tai nebepamenu tiksliai ar šitas, ar "form"). Bandyk, jei ne, tai galima visada ištrinti mirksiukas.gif . Aš irgi taip kūriau pati viską tyrinėdama ax.gif . Laikrodį patikusį susiradau iš čia ir įsikėliau nusikopijavusi jo adresiuką (po laikroduku spaudi "get widget", atsidaro langas ir ant jo randi "copy", paspaudi ir nešiesi į savo svetainę, ten iš pasirinkimų lentelės susirandi "widget/html", paspaudi ir įklijuoji atsineštą adresiuką paprastai "paste"). Viskas, tiek žinių mirksiukas.gif . Vardadienių nežinau, nes nedėjau schmoll.gif . Jei dar neaišku, sakyk, bandysiu paaiškinti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 08 25, 19:31)
Gal kas pagelbes su sokio planu 3 klasei.?Oi kaip subuciuociau  biggrin.gif

Jeigu nerasi, parasyk . tada darbe rasiu ir ikelsiu dar karteli
Atsakyti
Dėlioju tas mintis su švyturiu, laivais ir žuvėdrom. Gal dar kas daro panašiai. Nerandu skambių žodžių, aforizmų susieti ta tema, pvz, kad mokslas - platus vandenynas, mokykla, mokytojai- tarsi švyturys ir pan. Gal kas gali pasidalinti. ax.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti