Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(daivajazz @ 2012 08 24, 20:18)
Taip ,superiniai filmukai
http://vamaja.jimdo.com/kolegoms/
radau pas Vandute 4u.gif

Tie patys. Nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, auglina, už pagalbą 4u.gif Šaunios nuorodos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, sugrįžtu ir aš į naujus namelius. Ačiū peliukui 22.
Mergaitės turiu prašymą, gal kuri turit Pupos ir Riešuto 4kl. nuskanuotas pratybas. (nors 1 dalies ) Pasirodo, kad šiemet teks dirbti iš naujų vadovėlių. Patarkit man, ar tai geras sprendimas? Visus tris metus vaikai buvo mokomi iš senų vadovėlių. Ar sutampa senų ir naujų vadovėlių programos?
Atsakyti
mergaites, gal kuri turite nuotraukyte kaip atrodo varpelis su saldainiu?kazka siemet galvoju padaryti.pernai drugeliai su ledinukais vaikams super patiko
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Varpelių nuotrauka yra 1 pašte ( dailė ir darbeliai,2011-05-17dienos laiškas) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 08 23, 19:00)
4u.gif  4u.gif Sveikutes Pirmiausiai NUOŠIRDŽIAI DĖKOJU VISOMS UŽ SVEIKINIMUS. Pas mus rugsėjis prasideda rygsėjo 3 dieną. Turiu didelį prašymą ypač kolegems kurios dirba su  jungtinėmis klasėmis Gal galėtumėte pasidalinti kūno kultūros ir dailes planais. 1-2-3 jungtinėms klasėms Būčiau labai dėkinga

Labukas visoms. Pas mus šventė kaip ir priklauso rugsėjo 1. Pradėjau teminius dėlioti. Dirbsiu su antrokais, kai kurių dalykų planus jau lyg ir baigiau. Įmesiu į paštą, jei tiks, naudokitės. bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visoms mergytėms, drabštuolytėms smile.gif
Jungiuosi pagaliau ir aš po vasaros klajonių lotuliukas.gif
Vasara buvo tiesiog thumbup.gif - ir ilsėjausi, ir dirbau (stovykloje), ir keliavau....
Dabar bandysiu paskaityti, ką jūs prikalbėjot per vasarą ir kaip ruošiatės būsimiems mokslo metams gathering.gif ]
Kaip jau pavysiu, bandysiu pasidalint savo idėjom ir aš.

Beje, Vildinga 3 kl. Čia kitai temai, kuri, tikiu, už poros dienelių tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 08 25, 11:06)
Sveikutės 4u.gif Varpelių nuotrauka yra 1 pašte ( dailė ir darbeliai,2011-05-17dienos laiškas) biggrin.gif

As irgi apie juos galvoju mirksiukas.gif

O drugelius kur rast, gal kas pagelbes??
Papildyta:
QUOTE(smilga99 @ 2012 08 25, 13:08)
Labukas visoms. Pas mus šventė kaip ir priklauso rugsėjo 1. Pradėjau teminius dėlioti. Dirbsiu su antrokais, kai kurių dalykų planus jau lyg ir baigiau. Įmesiu į paštą, jei tiks, naudokitės. bigsmile.gif

Mačiau Smilgut jau atsiuntei, o ten su Pupos, GIlės ir Riešuto vadovėliais planai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 25 rugpjūčio 2012 - 12:54
QUOTE(simba3 @ 2012 08 25, 13:54)

O drugelius kur rast, gal kas pagelbes??

jau nusiunčiau į paštą. Jie ne mano, tik buvau išsisaugojus kompe.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 08 23, 15:54)
Sveikutės  4u.gif

Vieversio pratybas antrai klasei turėjau, atšviesdavau kai reikdavo. Nusipirkau ir šiemet trečiokams pratybas. Bet va, ką reiks daryt šiemet su Vieversiu 3 klasėje??? Ką darysit trečiokės? Ar turite mokytojo knygą su disku? Kur gauti? Knygynuose niekur dar nėra  unsure.gif  O taip reikia....Pernai taip patogu buvo wub.gif

Sveikutės, darbštuolytės,
Ar jūs turit muzikos "Vieversio" mokytojo knygą 1 kl?

QUOTE(daivajazz @ 2012 08 24, 19:18)
Taip ,superiniai filmukai
http://vamaja.jimdo.com/kolegoms/
radau pas Vandute 4u.gif

Apakus šios mokytojos svetaine. Kiek ten informacijos, kokie turtai ir lobiai wub.gif

QUOTE(Riki-tiki @ 2012 08 25, 08:58)
Labas rytas, sugrįžtu ir aš į naujus namelius. Ačiū peliukui 22.
Mergaitės turiu prašymą, gal kuri turit Pupos ir Riešuto 4kl. nuskanuotas pratybas. (nors 1 dalies ) Pasirodo, kad šiemet teks dirbti iš naujų vadovėlių. Patarkit man, ar tai geras sprendimas? Visus tris metus vaikai buvo mokomi iš senų vadovėlių. Ar  sutampa senų ir naujų vadovėlių programos?

Jei turėsi mokytojo knyga, tai tau jos net nereikalingos, kadangi mokytojo knygoje yra pamokos planas, psl pratybų ir vadovėlio. Siūlau geriau paieškoti mokytojo knygų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 25 rugpjūčio 2012 - 14:04
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 25, 15:03)
Sveikutės, darbštuolytės,
Ar jūs turit muzikos "Vieversio" mokytojo knygą 1 kl?

Sveikutės drinks_cheers.gif
Turiu mokykloje. Ar reikia?
Atsakyti
Mergele, "Vieversio" nuskenuota knyga yra pašte, taip pat ir diskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inusia @ 2012 08 24, 20:42)
Labai ačiū, yra apie ką pagalvoti. Tai ar teisingai supratau, kad neapsimoka
iš pat pradžių duoti skirtingus  g.gif

Gali duoti skirtingus tekstus ir iš pradžių, bet čia jau nuo vaikų pajėgumo priklauso, ir nuo to, kaip suplanuoji darbą.
Atsakyti