Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Sveikos 4u.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 08 24, 15:10)
....... - Kuriame kartu - tai yra bendradarbiavimas, draugiškumas ir t.t. Ieškau ko nors - ilgo trumpo, bet gero 4u.gif

Gal Ezopo pasakėčios tiktų ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 24 rugpjūčio 2012 - 18:34
QUOTE(auglina @ 2012 08 24, 20:29)
Sveikos  4u.gif
Gal Ezopo pasakėčios  tiktų ?  g.gif

Dar siandien vaziuodama prisiminiau da Vincio pasakecias ir alegorijas, bet turiu jas darbe. Taip po truputi ir susirinksiu thumbup.gif Aciu uz mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 08 24, 19:33)
Dar siandien vaziuodama prisiminiau da Vincio pasakecias ir alegorijas, bet turiu jas darbe. Taip po truputi ir susirinksiu thumbup.gif Aciu uz mintis 4u.gif

Sveikos:)

Prisimenate, kažkas iš interneto buvo atsiuntę mulfilmus apie pingvinukus ir dar, kur labai tiko grupinio darbo naudai įrodyti linksmai. Ieškojau, ieškojau pas save, bet dar neradau. Gal kas turi po ranka, jei suprantamai paaiškinau:) Manau, jog labai tiktų įrodyti draugiškumo ir bendradarbiavimo naudą linksmai smile.gif Ten buvo ir apie žuvėdras. Atminties spragos blush2.gif Gal kieno geresnė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 08 24, 21:06)
Sveikos:)

Prisimenate, kažkas iš interneto buvo atsiuntę mulfilmus apie pingvinukus ir dar, kur labai tiko grupinio darbo naudai įrodyti linksmai. Ieškojau, ieškojau pas save, bet dar neradau. Gal kas turi po ranka, jei suprantamai paaiškinau:) Manau, jog labai tiktų įrodyti draugiškumo ir bendradarbiavimo naudą linksmai smile.gif Ten buvo ir apie žuvėdras. Atminties spragos  blush2.gif  Gal kieno geresnė?  mirksiukas.gif

Taip ,superiniai filmukai
http://vamaja.jimdo.com/kolegoms/
radau pas Vandute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 08 23, 22:00)
Pernai pasinaudojau mūsų pašte buvusia liuks programėle - planu. Man patiko thumbup.gif 

Mergaitės, ieškojau paštuose, bet neradau etno būrelio plano. Gal pamenat, kuri buvot atsiuntusi? Labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 24, 18:38)
kai pradėjom skaityti 2 dalį, tada mačiau, kas lengvai išmoksta, kam sunkiau sekas. Tai tiems greit skaitantiems ir duodavau per pamoką papildomai paskaityt, kol kiti mokėsi naują tekstą. Naudojom ne kiekvieną dieną, o tik papildomam darbui.

Labai ačiū, yra apie ką pagalvoti. Tai ar teisingai supratau, kad neapsimoka
iš pat pradžių duoti skirtingus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 24, 20:20)
Mergaitės, ieškojau paštuose, bet neradau etno būrelio plano. Gal pamenat, kuri buvot atsiuntusi? Labai reikia ax.gif

smile.gif Sveikos. Gal ieškai pernai rugpjūčio trisdešimtos dienos siuntinuko nuo Irenos Kudabienės?Aš tokį etnobūreliui radau (iš antro pašto)mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 08 24, 22:30)
smile.gif Sveikos. Gal ieškai pernai rugpjūčio trisdešimtos dienos siuntinuko nuo Irenos Kudabienės?Aš tokį etnobūreliui radau (iš antro pašto)mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Lendu ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 08 24, 21:30)

Tikrai buvau siuntusi etno burelio planus. Jei nerasit, galesiu dar karteli nusiust.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 08 24, 22:57)
Tikrai buvau siuntusi etno burelio planus. Jei nerasit, galesiu dar karteli nusiust.

Radau. Labai puikus planas. Bet man reiktų folkloro būrelio plano, kur būtų laiudies rateliai, šokiai, žaidimai, muzikavimas. Ieškau pavyzdžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 24, 22:36)
Radau. Labai puikus planas. Bet man reiktų folkloro būrelio plano, kur būtų laiudies rateliai, šokiai, žaidimai, muzikavimas. Ieškau pavyzdžio g.gif

Gal pravers ši nuoroda rengiant planą.

Šokis "Priegalvėlis"

Dangaus šviesuliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 24 rugpjūčio 2012 - 22:22
Dar viena nuoroda 4u.gif

Lietuvos etnokultūra ir tradicijos

Atsakyti