Kreipiuosi pagalbos Gal kuri skaitėt, matėt, girdėjot kokią gerą knygą, pasaką, bet kokį kūrinį, kuris tiktų temai - Kuriame kartu - tai yra bendradarbiavimas, draugiškumas ir t.t. Ieškau ko nors - ilgo trumpo, bet gero
QUOTE(vaiste @ 2012 08 23, 16:39)
Laba diena visoms šaunioms darbštuolėms pradinukėms, esu naujokė forume, šiemet turėsiu pirmokėlius, tikiuosi šaunaus bendravimo ir bendradarbiavimo !
Smagu
QUOTE(Donatuke @ 2012 08 24, 11:53)
Sveikos visos mielos koleges,
sugryzau pagaliau lyg i savus namus ir as.. visa vasara kaip tas ziogelis dainavau, o siandien va ka tik sugryzusi is pokalbio su mokyklos sefu- suzinojau, kad turesiu rugsejo pirmaja sypsotis pirmokeliams.. ech, svajone rodos issipilde, gryzau i mokykla.. bet .. dabar neramu darosi, kaip viska suspet , kaip speti pasiruosti ir rugsejo pirmai ir susipazinti su bendrais darbais, kurie manes laukia ..
Taciau zinodama, kad turiu tiek "nematomu" draugiu- kolegiu cia ... sirdis rimsta Aciu Jums.. prie mano niko maza leliuka galite istrinti, ir parasyti pirma klase
Didziausias patarimas- buk savimi pasitikinti ir nuosirdi.. visa kita savaime praeis, nepamirsk, kad ne tu mokinuke , o eini su mintimi, kad kitus mokysi... o juolab atrasi draugisku kolegiu, kurios tau pades isilieti i savo buri..
sugryzau pagaliau lyg i savus namus ir as.. visa vasara kaip tas ziogelis dainavau, o siandien va ka tik sugryzusi is pokalbio su mokyklos sefu- suzinojau, kad turesiu rugsejo pirmaja sypsotis pirmokeliams.. ech, svajone rodos issipilde, gryzau i mokykla.. bet .. dabar neramu darosi, kaip viska suspet , kaip speti pasiruosti ir rugsejo pirmai ir susipazinti su bendrais darbais, kurie manes laukia ..
Taciau zinodama, kad turiu tiek "nematomu" draugiu- kolegiu cia ... sirdis rimsta Aciu Jums.. prie mano niko maza leliuka galite istrinti, ir parasyti pirma klase
Didziausias patarimas- buk savimi pasitikinti ir nuosirdi.. visa kita savaime praeis, nepamirsk, kad ne tu mokinuke , o eini su mintimi, kad kitus mokysi... o juolab atrasi draugisku kolegiu, kurios tau pades isilieti i savo buri..
Super naujiena. Tikriausiai laaaaaaaaabai džiaugiesi
Darbai klasėje vyksta. Kitą savaitę reikia sutvarkyti visus planus ir pasipuošti. Dėliosi mintis ir vaizdus savaitgalį gal ką ir teks pasičiupti jūsų
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 23, 16:01)
Sveikutės
Dirbu su Veličkos vadovėliais jau daugiau kaip 10 metų, bet negirdėjau apie mokytojo knygas tam tikroms klasėms . Yra tik bendrų rekomendacijų knyga 1-4 klasei, kurią prisitaikai kiekvienai klasei kaip tau reikia . Jeigu yra atskirom klasėm, tai man būtų didelė naujiena .
Dirbu su Veličkos vadovėliais jau daugiau kaip 10 metų, bet negirdėjau apie mokytojo knygas tam tikroms klasėms . Yra tik bendrų rekomendacijų knyga 1-4 klasei, kurią prisitaikai kiekvienai klasei kaip tau reikia . Jeigu yra atskirom klasėm, tai man būtų didelė naujiena .
Yra ir 2 ir 3 klasei su klausymo diskais. Tik nežinau, galbūt neseniai išleistos knygos. Tik kaina knygyne "kandžiojasi"...
QUOTE(Donatuke @ 2012 08 24, 12:53)
sugryzusi is pokalbio su mokyklos sefu- suzinojau, kad turesiu rugsejo pirmaja sypsotis pirmokeliams.. ech, svajone rodos issipilde,
Smagu,kai svajonės pildosi... Džiaugiuosi, kad didėja pirmokių būrys
QUOTE(daivajazz @ 2012 08 24, 15:10)
Kreipiuosi pagalbos Gal kuri skaitėt, matėt, girdėjot kokią gerą knygą, pasaką, bet kokį kūrinį, kuris tiktų temai - Kuriame kartu - tai yra bendradarbiavimas, draugiškumas ir t.t. Ieškau ko nors - ilgo trumpo, bet gero
Pasakojimų tai nežinau, bet gal tau tiktų Laimingos klasės receptas. Buvau jį užšifravusi ir trečiokai poromis atliko užduotį ir perskaitė. JĮ esu įmetusi į paštą. Po to dar padovanojau lankstinuką su klasės nuotrauka ir užrašytu receptu.
QUOTE(gitė @ 2012 08 24, 17:15)
Pasakojimų tai nežinau, bet gal tau tiktų Laimingos klasės receptas. Buvau jį užšifravusi ir trečiokai poromis atliko užduotį ir perskaitė. JĮ esu įmetusi į paštą. Po to dar padovanojau lankstinuką su klasės nuotrauka ir užrašytu receptu.
Laimingos klasės receptas jei iš Ekaterinos klasės vadovo knygos, tai tą turiu. Labai ačiū už mintis. Bet man reikia ne tik rugsėjui, bet čia visų metų tema, tai dabar ieškau kūrinių, kuriuos galėčiau panaudot metų bėgyje.
O tas receptas tikrai geras
Dar, kadangi esu nepavyzdinga jūsų būrio narė nieko nesu atsiuntusi į paštą, tai dabar noriu pasitaisyti Pagaliau mokykloj prisėdau prie kompo ir susitvarkiau bylas. Bet nežinau kas būtų reikalinga. Praėjusiais metais darėm projektą "keliauju po Lietuvą" ir perėjom visus regionus, naudojom knygą "Lietuvos žmonės". Turiu konkursams kiekvieno regiono viktorinas ir kapitonų mūšius su pelėmis. Jei įdomu galiu šituos įmest
Internete radau scenarijų knygą. Kai kas tinka ir pradinukams. Pvz.: Rugsėjo pirmosios šventė 188 pusl.
http://www.gytariai...._SCENARIJAI.pdf
QUOTE(daivajazz @ 2012 08 24, 17:10)
Kulverstukas kartu su kitais ,,statė,statė ir pastatė namą "
Senelis su visa šeima ,,rovė, rovė ir išrovė ropę "
Tėvas mirdamas sūnums parodė šluotą ir pademonstravo, kad jei jie bus po vieną atskirai, tai, kaip tas šluotos šakeles, juos bus lengva sulaužyti, o jei krūvoj, tai kaip tos šluotos- neperlauš niekas
QUOTE(studija @ 2012 08 24, 18:03)
Kulverstukas kartu su kitais ,,statė,statė ir pastatė namą "
Tėvas mirdamas sūnums parodė šluotą ir pademonstravo, kad jei jie bus po vieną atskirai, tai, kaip tas šluotos šakeles, juos bus lengva sulaužyti, o jei krūvoj, tai kaip tos šluotos- neperlauš niekas
nesenstanti klasika Ačiukas už mintis
Informacija vilnietėms ir nebūtinai:
http://emuziejus.lt/...m...ms&item=167
http://emuziejus.lt/...m...ms&item=167
QUOTE(Inusia @ 2012 08 24, 08:41)
Sveikute Vaiduusia,
o tu iš pat pradžių, išsiaiškinusi kas skaito, davei jiems tą trečiąją dalį ar tik
kartais?
o tu iš pat pradžių, išsiaiškinusi kas skaito, davei jiems tą trečiąją dalį ar tik
kartais?
kai pradėjom skaityti 2 dalį, tada mačiau, kas lengvai išmoksta, kam sunkiau sekas. Tai tiems greit skaitantiems ir duodavau per pamoką papildomai paskaityt, kol kiti mokėsi naują tekstą. Naudojom ne kiekvieną dieną, o tik papildomam darbui.
QUOTE(janiku @ 2012 08 23, 20:00)
Sveikutes Pirmiausiai NUOŠIRDŽIAI DĖKOJU VISOMS UŽ SVEIKINIMUS. Pas mus rugsėjis prasideda rygsėjo 3 dieną. Turiu didelį prašymą ypač kolegems kurios dirba su jungtinėmis klasėmis Gal galėtumėte pasidalinti kūno kultūros ir dailes planais. 1-2-3 jungtinėms klasėms Būčiau labai dėkinga