QUOTE(vaiste @ 2012 08 23, 19:03)
Kaip smagu, kad šiltai priimat, o dar tiek daug dirbančių su pirmokais
sveika,
Didelį laivą ir mažus laivelius aš klijuosiu ant lentos, šalia aplink bus žuvėdros. Vaikai galvos savo laivui palinkėjimą susietą su mokslu, o tėvai nusikabinę žuvėdras rašys linkėjimą vaikams , tuo tarpu gros muzika, tiksliau daina (Plauk, laiveli).Tik dar neturiu laivyno pasakos pradžios, bet kažką pasisavinsiu su kapitono istorija, bent įžangą, o toliau kursiu pati.
Sėkmės besiruošiančioms.
Sėkmės besiruošiančioms.
Sveikutes Pirmiausiai NUOŠIRDŽIAI DĖKOJU VISOMS UŽ SVEIKINIMUS. Pas mus rugsėjis prasideda rygsėjo 3 dieną. Turiu didelį prašymą ypač kolegems kurios dirba su jungtinėmis klasėmis Gal galėtumėte pasidalinti kūno kultūros ir dailes planais. 1-2-3 jungtinėms klasėms Būčiau labai dėkinga
Labas, visas su ateinanciais mokslo metais
Man siandien didelis nerimas, pakviete rytoj i atrankini pokalbi del darbo su pirmoku tausojanciu grafiku
Mokslai baigti pries penkerius metus, patirties mokykloje neturiu Gal kokiu patarimu ar padrasinimu, ko gali klausti??
Man siandien didelis nerimas, pakviete rytoj i atrankini pokalbi del darbo su pirmoku tausojanciu grafiku
Mokslai baigti pries penkerius metus, patirties mokykloje neturiu Gal kokiu patarimu ar padrasinimu, ko gali klausti??
QUOTE(vaiste @ 2012 08 23, 18:03)
Kaip smagu, kad šiltai priimat, o dar tiek daug dirbančių su pirmokais
Sveikutės merginos,
šiemet ir aš su pirmokais, gal kam teko dirbti su Šaltinėliu, kai trečioji knyga skirta aikštesniajam lygiui t.y jau pažengusiems. Atsiliepkit, kas galit truputį patarti. Nes man neteko girbti.
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 23, 16:13)
Sveikutės
Aš šiandien apsilankiau naujame darbe. Nusivežiau dalį daiktų. Susikroviau, bet sienos toios tuščios... Galvoju, kaip pagyvinti klasę Aišku, dar gėlių atsivečiu. Gal suspėsiu kažką dar pasidaryt iki rugsėjo pirmosios.
Turėsiu folkloro būrėlį. Gal kas vedėt tokį? Gal turit planą?
Aš šiandien apsilankiau naujame darbe. Nusivežiau dalį daiktų. Susikroviau, bet sienos toios tuščios... Galvoju, kaip pagyvinti klasę Aišku, dar gėlių atsivečiu. Gal suspėsiu kažką dar pasidaryt iki rugsėjo pirmosios.
Turėsiu folkloro būrėlį. Gal kas vedėt tokį? Gal turit planą?
Pasipuoši, juk esi išradinga Tuoj bus jauku ir gražu - kaip čia buvę O etno būrelį aš turiu Pernai pasinaudojau mūsų pašte buvusia liuks programėle - planu. Man patiko Nors daugiausia dirbome statydami vaidinimą "Žvirblio vestuvės". Pavasarį parodėm bendruomenei Jei ką turiu medžiagėlės - pagelbėsiu , jei prireiks
Naujokei Sveika prisijungusi
QUOTE(Inusia @ 2012 08 23, 20:46)
Sveikutės merginos,
šiemet ir aš su pirmokais, gal kam teko dirbti su Šaltinėliu, kai trečioji knyga skirta aikštesniajam lygiui t.y jau pažengusiems. Atsiliepkit, kas galit truputį patarti. Nes man neteko girbti.
iš trečios knygos skaitė stipresnieji, silpniesiems užteko ir antros. Na, nebent paįvairinimui keletą tekstukų paimsit.
QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 23, 21:40)
iš trečios knygos skaitė stipresnieji, silpniesiems užteko ir antros. Na, nebent paįvairinimui keletą tekstukų paimsit.
Sveikute Vaiduusia,
o tu iš pat pradžių, išsiaiškinusi kas skaito, davei jiems tą trečiąją dalį ar tik
kartais?
Sveikos visos mielos koleges,
sugryzau pagaliau lyg i savus namus ir as.. visa vasara kaip tas ziogelis dainavau, o siandien va ka tik sugryzusi is pokalbio su mokyklos sefu- suzinojau, kad turesiu rugsejo pirmaja sypsotis pirmokeliams.. ech, svajone rodos issipilde, gryzau i mokykla.. bet .. dabar neramu darosi, kaip viska suspet , kaip speti pasiruosti ir rugsejo pirmai ir susipazinti su bendrais darbais, kurie manes laukia ..
Taciau zinodama, kad turiu tiek "nematomu" draugiu- kolegiu cia ... sirdis rimsta Aciu Jums.. prie mano niko maza leliuka galite istrinti, ir parasyti pirma klase
Didziausias patarimas- buk savimi pasitikinti ir nuosirdi.. visa kita savaime praeis, nepamirsk, kad ne tu mokinuke , o eini su mintimi, kad kitus mokysi... o juolab atrasi draugisku kolegiu, kurios tau pades isilieti i savo buri..
sugryzau pagaliau lyg i savus namus ir as.. visa vasara kaip tas ziogelis dainavau, o siandien va ka tik sugryzusi is pokalbio su mokyklos sefu- suzinojau, kad turesiu rugsejo pirmaja sypsotis pirmokeliams.. ech, svajone rodos issipilde, gryzau i mokykla.. bet .. dabar neramu darosi, kaip viska suspet , kaip speti pasiruosti ir rugsejo pirmai ir susipazinti su bendrais darbais, kurie manes laukia ..
Taciau zinodama, kad turiu tiek "nematomu" draugiu- kolegiu cia ... sirdis rimsta Aciu Jums.. prie mano niko maza leliuka galite istrinti, ir parasyti pirma klase
QUOTE(linosska @ 2012 08 23, 21:32)
Labas, visas su ateinanciais mokslo metais
Didziausias patarimas- buk savimi pasitikinti ir nuosirdi.. visa kita savaime praeis, nepamirsk, kad ne tu mokinuke , o eini su mintimi, kad kitus mokysi... o juolab atrasi draugisku kolegiu, kurios tau pades isilieti i savo buri..
Ruosiuosi rugsejo pirmajai, užtikau tokį pasakojimą, patiko mintis, gal kas tokią knygą turite anglišką dar geriau lietuvišką, ieškojau bet nieko neradau, įtariu, kad čia tik ištrauka. Bandysiu pati verstis, bet nesu labai jau stipri anglų kalboje. Gal kas galėtumėte padėti?
http://stbridesliter...n-by-k-a-brown/
http://stbridesliter...n-by-k-a-brown/