Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(nikita12345 @ 2012 09 08, 16:50)
Sveikos mielos mergaites,labai noriu prie Jūsų prisijungti. blush2.gif  Esu tik pradedanti 3metukai darbo stazo. Taigi man dar daug mokytis mokytis!Turiu 1-2kl. Taip pat auginu sūnelį.  4u.gif

Būk pasveikinta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 08, 11:04)
Kaip smagiai pradėjote mokslo metus - nuo diplomų ir dovanų. Sakoma,kokia pradžia- tokia ir pabaiga. To ir palinkėsiu 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kuri turite ir galite pasidalinti ugdymo karjerai programa, kurią reikia integruoti į visus mokomuosius dalykus? Ir dar. Ar jūs integruojate žmogaus saugą į planus? Degantis reikalas gun_bandana.gif Gal kuri pirmokė yra pasidariusi minėtąją integraciją savo planuose (Šaltinėlis, Raktas, skaičių šalis, etika, ir pan.) ir gali visu tuo turtu pasidalinti,tai padarys mane laimingiausiu žmogumi  ir išgelbės nuo naktinio darbo ir akių išvarvėjimo cool.gif

Mes metodinėj grupėj priėmėm nutarimą, kad žmogaus saugos pragramą integruojam į mokomuosius dalykus ir viso to nebefiksuosim žurnaluose.
Labas, nikita 4u.gif
Mergaitės, turiu naują dainelių kompaktinį diską, bet nemoku sukelt į kompą dainų, tik perrašyt iš Cd į Cd. Gal patartumėt? Jums atsiųsčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 08 rugsėjo 2012 - 16:55
Sveikutes, mergaites. 4u.gif Atvargom pirma savaitele, pamirse daug ka vaikai, bet nieko, prisiminsim rolleyes.gif

Norejau prasyt pagalbos, kur galima pasiziuret, kokie yra numatomi seminarai??? ax.gif
Papildyta:
Ir dar, kas esat is Utenos ir dirbat su AZ programa?? Reikia konsultacijos rolleyes.gif (parasykit i az, prasau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 08, 11:04)
Kaip smagiai pradėjote mokslo metus - nuo diplomų ir dovanų. Sakoma,kokia pradžia- tokia ir pabaiga. To ir palinkėsiu 4u.gif

Labai ačiū smile.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 09 08, 13:21)
Zuzanėle,  prisimink pasaką "Kaip gerai, kad..."  mastau.gif. Neįsileisk blogų nuotaikų verysad.gif  .  Neleisk niekam savęs gailėt. O tai tuoj pati savęs pradėsi gailėt. O tada jau tiesus kelias į depresiją cry.gif .
Pasidžiauk, kad turi darbą umn.gif . Ir už jį dar kažkiek moka. Juk esi REIKALINGA bis.gif . Išsimiegok gerai už save ir už mane, ir pasaulis nusispalvins ok.gif . Svarbu pagaut ritmą, susiformuot sau reikiamą dinaminį stereotipą ir viskas pakui riedės kaip nuo kalno assa.gif . Tikrai.

Oho kokia energija! Net smagu pasidarė paskaičius mirksiukas.gif

QUOTE(nikita12345 @ 2012 09 08, 16:50)
Sveikos mielos mergaites,labai noriu prie Jūsų prisijungti. blush2.gif  Esu tik pradedanti 3metukai darbo stazo. Taigi man dar daug mokytis mokytis!Turiu 1-2kl. Taip pat auginu sūnelį.  4u.gif

Malonu, junkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 08, 18:02)
Norejau prasyt pagalbos, kur galima pasiziuret, kokie yra numatomi seminarai???

Šį bei tą nusiunčiau į paštą.
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 08, 17:52)
Mes metodinėj grupėj priėmėm nutarimą, kad žmogaus saugos pragramą integruojam į mokomuosius dalykus ir viso to nebefiksuosim žurnaluose.

Tai gal turi 1 klasės planus su integruota žmogaus saugos programa? ax.gif
Atsakyti
Aciu, lutute, paziurejau, bet ten arba reik vykt su Ditma, arba kviestis lektorius, as tiesiog noreciau zinot kokie yra numatomi seminarai siais metais (su datom ir vieta ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 09 08, 14:05)
Sveikos,
na, ir kalbam, oi, oi, oi... jau 48 psl prikalbėjom....Kažin, 22peliukas22 spės "pastatyti" naujus namelius?smile.gif
Visoms stiprybės, nepalūžkim po pirmos savaitės mirksiukas.gif
Kiek gavote papildomo  ugdymo valandų, kokį būrelį turite?
Šįmet  dar nežinau ar tūrėsiu būrelį?- skaičiuoja skaičiuoja tas valandas, nežino, kam duot,iš ko atimt. dar niekada taip nebuvo.

Sveikutes, mes tai gaunam vieną papildomą valandą, ir jau ne vienus metus dirbu pagal "Antrojo žingsnio" programą, man ji superinė thumbup.gif

Noriu paklausti, gal kuri nors dirbat prailgintoj grupėj (su patentu)? Kiek kainuoja grupė? Imat mokestį už valandą ar už mėnesį?
Atsakyti
Ačiū mergaitės už šiltą priėmimą thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Vakar su vaikais lankstėm pianiną. Gal jūs ir žinot, bet aš tai tik šią vasarą išmokau blush2.gif . Labai paprastas lankstinys, bet kokia plati skalė kūrybinei veiklai.
Vaikai paskui, kad įsijautė: ir pedalus klijavo, ir kėdutę prie pianino, ir net nateles ant pultelio padėjo... išpuošė su meile. Bus visos muzikos mokytojos pianinais apdovanotos.

Jei kam įdomu, nusiunčiau į paštą.

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 06, 12:12)
Sveikos merginos, kurioms skaudus vertinimo klausimas. pernai su pirmokeliais turėjau pasidarius tokius lipdukus su poetiniais paaiškinimais, jie buvo mūsų padėjėjai, tai kasdieniniame darbe juos ir naudodavau, mokyklos valdzia leido, tėveliai buvo patenkinti. Į paštą įmesiu nuorodą, gal sau prisitaikysite įdėją.

Nu nerandu to nuorodos, nei lipdukų blush2.gif . Gal kokią mintį dar pasigaučiau. g.gif

QUOTE(alaizy @ 2012 09 08, 13:05)
Kiek gavote papildomo  ugdymo valandų, kokį būrelį turite?
Šįmet  dar nežinau ar tūrėsiu būrelį?- skaičiuoja skaičiuoja tas valandas, nežino, kam duot,iš ko atimt. dar niekada taip nebuvo.

Nei vienos papildomos... Taupo pinigus mūsiškiai...

QUOTE(nikita12345 @ 2012 09 08, 15:50)

Sveika atvykus 4u.gif
Atsakyti
Aurute, ieškok pašte: AUKLETOJUI-VERTINIMAS
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 08, 17:40)
Šį bei tą nusiunčiau į paštą.
Papildyta:

Tai gal turi 1 klasės planus su integruota žmogaus saugos programa? ax.gif

Galiu atsiųsti savo pernykštį kopijuotą iš e dienyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 08, 21:20)
Galiu atsiųsti savo pernykštį kopijuotą iš e dienyno ax.gif

Nekantriai laukiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 09 08, 20:56)
Vakar su vaikais lankstėm pianiną. Gal jūs ir žinot, bet aš tai tik šią vasarą išmokau blush2.gif . Labai paprastas lankstinys, bet kokia plati skalė kūrybinei veiklai.
Nei vienos papildomos... Taupo pinigus mūsiškiai...

Super pianinas thumbup.gif Tik mano pirmokams iki jo gamybos teks paūgėti biggrin.gif
O dėl papildomų valandikių, tai gavau 1. Galvoju ją skirti silpniau beskaitančių vaikų mokymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 rugsėjo 2012 - 20:30