Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(lutute1 @ 2012 09 08, 11:04)

Mergaitės, gal kuri turite ir galite pasidalinti ugdymo karjerai programa, kurią reikia integruoti į visus mokomuosius dalykus? ....

Siunčiu į paštą. 4u.gif Gal tiks ? ax.gif
Atsakyti
[quote=tigruole,2012 09 07, 22:33]

Klasėje turiu daug gerai skaitančių vaikučių. Gal kas turi patarimų kaip su jais dirbti, gal jiems pirkti skaitymo knygutes, nes jie neturės ką veikti kai mokysimės raideles.

Sveikute,
mano irgi pirmokėliai. Tai jau iš patirties žinau, kad bus nemažai skaitančių ir iš anksto užsakiau Skaitinukus 1-2 klasei. Juos naudoju ir net trečioje klasėje, pvz. nurašant ir pabraukiant kalbos dalis.... O pirmokėliams duodu palaipsniui. Man tie skaitinukai pasitvirtina tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 08 rugsėjo 2012 - 11:59
[quote=Inusia,2012 09 08, 12:58]
[quote=tigruole,2012 09 07, 22:33]

Klasėje turiu daug gerai skaitančių vaikučių. Gal kas turi patarimų kaip su jais dirbti, gal jiems pirkti skaitymo knygutes, nes jie neturės ką veikti kai mokysimės raideles.

Sveikute,
mano irgi pirmokėliai. Tai jau iš patirties žinau, kad bus nemažai skaitančių ir iš anksto užsakiau Skaitinukus 1-2 klasei. Juos naudoju ir net trečioje klasėje, pvz. nurašant ir pabraukiant kalbos dalis.... O pirmokėliams duodu palaipsniui. Man tie skaitinukai pasitvirtina tikrai ax.gif
[/quote]
Oman atrodo kad pirmoku naujojo saltinio 3dalis kaip tik ir yra skirta skaitantiems mokiniams. Ten psl. nurodyti kaip susije su pirmaja dalimi. Tai as jau nuo kitos savaites tiems skaitantiems ir duosiu treciaja dali. O su neskaitanciais dirbsim pagal pirmaja dali. As taip niekad nedirbau , bet reikes pabandyti mirksiukas.gif ziuresim kas cia bus g.gif
Atsakyti
Zuzanėle, prisimink pasaką "Kaip gerai, kad..." mastau.gif. Neįsileisk blogų nuotaikų verysad.gif . Neleisk niekam savęs gailėt. O tai tuoj pati savęs pradėsi gailėt. O tada jau tiesus kelias į depresiją cry.gif .
Pasidžiauk, kad turi darbą umn.gif . Ir už jį dar kažkiek moka. Juk esi REIKALINGA bis.gif . Išsimiegok gerai už save ir už mane, ir pasaulis nusispalvins ok.gif . Svarbu pagaut ritmą, susiformuot sau reikiamą dinaminį stereotipą ir viskas pakui riedės kaip nuo kalno assa.gif . Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 08, 01:22)
Tai naudoju kai vaikai ka nors pristato: skaityta knyga, pvz dabar pristatineja atostogas. Pirma pagiria kas labiausiai patiko, tada ko nors paklausia ir dar gali pASIULYTI KA GALIMA PADARYTI AR PASAKYTI KITAIP. Cia viska daro vienas vaikas.
O kai darbus pristatineja grupes naudoju skrybeles spalvotas.

Turbūt tų skrybėlių spalvos yra trys ax.gif ??. O galėtum tokio pristatymo tris pavyzdinius sakinukus parašyti ax.gif , jau prikibau kaip tas lapas rudeninis doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
na, ir kalbam, oi, oi, oi... jau 48 psl prikalbėjom....Kažin, 22peliukas22 spės "pastatyti" naujus namelius?smile.gif
Visoms stiprybės, nepalūžkim po pirmos savaitės mirksiukas.gif
Kiek gavote papildomo ugdymo valandų, kokį būrelį turite?
Šįmet dar nežinau ar tūrėsiu būrelį?- skaičiuoja skaičiuoja tas valandas, nežino, kam duot,iš ko atimt. dar niekada taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2012 09 08, 11:20)
Siunčiu į paštą.  4u.gif  Gal tiks ?  ax.gif

Ačiūūūūū, auglina. Būtent tokios ugdymo karjerai programos ir ieškojau. clap.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 09 08, 14:46)
Turbūt tų skrybėlių spalvos yra trys ax.gif ??. O galėtum tokio pristatymo tris pavyzdinius sakinukus parašyti ax.gif , jau prikibau kaip tas lapas rudeninis doh.gif

Spalvu yra daug. Turiu pateiktis su pristatymu. Bet darbe. Pirmadieni ikelsiu.
Kibk kibk, juk ruduo, lapams ir priklauso kibintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 08 rugsėjo 2012 - 13:34
QUOTE(tigruole @ 2012 09 07, 21:33)

čia kaip ir minėjo kažkas, aš taip pat naudojau 3 dalį "Šaltinėlio" - "Prie šaltinėlio". Man visai patiko: tema ta pati, gali pamokos pradžią bendrą daryti, o tada vienus mokai skaityti, kiti patys skaito, atlieka savarankiškas užduotis. Kartais praktikuodavau ir savo knygelių skaitymą.
Atsakyti
Gavusi kibimui leidimą, kimbu toliau, bet jau prie visų. biggrin.gif
Ar toks procentaliai išreikštas lygių nustatymas? Ar jis patvirtintas ir leistinas g.gif , nes aš dar sutais procentais nelabai žaidžiau iki šiol bigsmile.gif

100-90% - aukštesnysis lygis;
90-75% - pagrindinis lygis;
75-50% - patenkinamas lygis;
iki 50% - nepatenkinamas lygis.

ax.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į paštą rugsėjo 1d. šventinės pamokos scenarijų.
Atsakyti
Sveikos mielos mergaites,labai noriu prie Jūsų prisijungti. blush2.gif Esu tik pradedanti 3metukai darbo stazo. Taigi man dar daug mokytis mokytis!Turiu 1-2kl. Taip pat auginu sūnelį. 4u.gif
Atsakyti