Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 21:25)
Ačiū Snaudale, tikrai labai aiškiai paaiškinai ir , kai skaitau, viską suprantu, bettokios programos pas save neturiu, nes mano kompiuterinės žinios gana silpnos: daug padeda vaikai, bet jie tik savaitgaliais grįžta blink.gif
O tą programą galima persisiųst iš kur?

Turbūt iš kažkur galima gauti tą programą, bet ne taip paprastai. Per kokius torentus nelegalią.

O su kokia programa tu atidarinėji pdf failus? Gal ir su ja galima redaguoti - ištrinti puslapius.

Radau internete on-line pdf failų koregavimui puslapį:
http://www.pdfescape.com/

Visų pirma išsisaugok savo originalų failą dar kur nors kompiuteryje, kad nedingtų, nesugadintum.
Atsivertus nurodytą tinklapį spausk geltoną mygtuką Edit Your PDF Now.
Pasirink mygtuką Upload PDF To PDFescape.
Lauk, kol atsivers visas failas.

Truputį žemiau meniu juostos pamatysi "auseles": Insert, Annotate, Page.
Paspausk Page.
Žemiau kairėje pusėje matysi visų puslapių miniatiūras. Nuvažiuok iki dokumento galo.
Ir pažymėjus po vieną puslapį trink nuo galo: pažymi ir spaudi viršuje po ausele Page esantį Delete mygtuką.
Kai pratrinsi norimus puslapius, kairėje pusėje pamatysi tokias dvigubas žalias varneles. Spausk.
Tada pasirodys pranešimas ir spausk
OK.
Nurodyk, kurioje kompiuterio vietoje išsisaugosi naują apkarpytą failą. Gali ir pavadinimą pakeist.

Nu analogiškai pakartosi viską nuo pradžių ir atsivertusi vėl originalą pratrinsi failo pradžią ir vėl išsisaugok su žaliom varnelėm kitu pavadinimu naują failą.

Ar aš čia suprantamai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 06, 21:12)
Puiki svetainė, smagūs vertintojai -draugai. thumbup.gif  Noriu konsultacijos. ax.gif  Kaip tu įkėlei miesto orų žemėlapį ir vardadienius į jimdo svetainę?

vardadienius keliau iš cia:
http://www.sveikinim...t/vardadieniai/
o orus kaip įkėliau taip greitai nepasakysiu doh.gif blush2.gif , primiršau, bet pameginsiu rytoj pakuisti , manau pavyks atgaminti.
radau bigsmile.gif :
http://www.forecabox.com/

pamėgink, manau tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 06 rugsėjo 2012 - 22:08
Sveikos hi.gif

Grįžtu ir aš į šeimą biggrin.gif Dėkoju už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 18:15)
...... Labai daug gerų minčių yra knygose Į vaiką orientuotų klasių kūrimas. Yra 6-7 ir 8-10 metų. Ir dar daug medžiagos kas buvo Geros pradžios kursuose...

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 18:42)
Tada yra trys P - pagirk, paklausk, pasiulyk.....

Projektas "Gera pradžia" (Step by step) thumbup.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 18:51)

.Citrinos istorija - tolerancijos ugdymui...

Reikėtų pabandyti su vaikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 06, 21:56)
Turbūt iš kažkur galima gauti tą programą, bet ne taip paprastai. Per kokius torentus nelegalią.

O su kokia programa tu atidarinėji pdf failus? Gal ir su ja galima redaguoti - ištrinti puslapius.

Radau internete on-line pdf failų koregavimui puslapį:
http://www.pdfescape.com/

Visų pirma išsisaugok savo originalų failą dar kur nors kompiuteryje, kad nedingtų, nesugadintum.
Atsivertus nurodytą tinklapį spausk geltoną mygtuką Edit Your PDF Now.
Pasirink mygtuką Upload PDF To PDFescape.
Lauk, kol atsivers visas failas.

Truputį žemiau meniu juostos pamatysi "auseles": Insert, Annotate, Page.
Paspausk Page.
Žemiau kairėje pusėje matysi visų puslapių miniatiūras. Nuvažiuok iki dokumento galo.
Ir pažymėjus po vieną puslapį trink nuo galo: pažymi ir spaudi viršuje po ausele Page esantį Delete mygtuką.
Kai pratrinsi norimus puslapius, kairėje pusėje pamatysi tokias dvigubas žalias varneles. Spausk.
Tada pasirodys pranešimas ir spausk
OK.
Nurodyk, kurioje kompiuterio vietoje išsisaugosi naują apkarpytą failą. Gali ir pavadinimą pakeist.

Nu analogiškai pakartosi viską nuo pradžių ir atsivertusi vėl originalą pratrinsi failo pradžią ir vėl išsisaugok su žaliom varnelėm kitu pavadinimu naują failą.

Ar aš čia suprantamai?  blush2.gif

Ačiū,Snaudale, labai aiškiai aiškini( kaip tikra pradinukė) 4u.gif Mano galvoj netelpa, kaip žmogus tiek daug gali gebėt - pavydžiu baltai ax.gif Šiandien jau nebesugebėsiu suvirškint, bandysiu ryt bigsmile.gif Nuoširdus ačiū už pagalbą, bet, tikiuos, dar ne kartą kreipsiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 05, 20:01)
Merginos, norėjau pasiūlyti Daivaijazz suteikti pašto raktelį. Ji jau labai seniai diskutuoja forume,  padeda savo patarimais.  thumbup.gif

Aš pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 06, 23:02)
vardadienius keliau iš cia:
http://www.sveikinim...t/vardadieniai/
o orus kaip įkėliau taip greitai nepasakysiu doh.gif  blush2.gif , primiršau, bet pameginsiu rytoj pakuisti , manau pavyks atgaminti.
radau bigsmile.gif :
http://www.forecabox.com/

pamėgink, manau tikrai pavyks 4u.gif

Ačiū už pamokėles. wub.gif Viskas puikiai pavyko drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(auglina @ 2012 09 06, 23:07)
Aš pritariu  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš už.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 06, 22:38)
Ačiū už pamokėles. wub.gif  Viskas puikiai pavyko drinks_cheers.gif
Papildyta:

džiaugiuosi thumbup.gif .
Atsakyti

Pati geriausia savaitės diena - penktadienis. 4u.gif Nors mano jau antrokėliai, tačiau veikti su jais yra ką.
Ką tik peržiūrėjau savo rugsėjo 1 scenarijus ir įmečiau į paštą. Gal kitais metais kam nors pravers. Dalis idėjų jūsų. Ačiū visoms, kad esat.
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2012 09 07, 00:05)
Projektas "Gera pradžia" (Step by step)  thumbup.gif 

drinks_cheers.gif Krūva metų praėjo nuo tų seminarų. Daug kas pasimiršo, nes nebuvo galimybių labai daug ką naudoti. Dabar pasikeitė situacija, šiek tiek gavau atsišviežinti ir laaabai daug ką naudoju thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 23:16)
Čia visoms tas pats - man tai žiauriai galva sukas, nežinau, kaip ryt nusigaut į mokyklą reiks g.gif  Guodžia tai, kad penktadienis ax.gif

Sveikos 4u.gif Į mokyklą nusigavau, bet jau važiavau ne su mašina, o su mikrais. Norėjau visiškai atsiriboti nuo mašinos, prasivalyti grynu oru smegenis, nes jau nebežinau kur einu, ką darau, kur ką padedu. Svoris krenta. Per dvi savaites netekau šešių kilų (Man tai į naudą blush2.gif) Nespėju pavalgyt, o ir noro nėra unsure.gif Savaitgalio laukiu kaip stebuklo. Bet ryt į vestuves išlekiam. Va ten bus laiko pavalgyt ir atsipalaiduot mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visoms gero poilsio clap.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 09 07, 18:41)
Sveikos 4u.gif Į mokyklą nusigavau, bet jau važiavau ne su mašina, o su mikrais. Norėjau visiškai atsiriboti nuo mašinos, prasivalyti grynu oru smegenis, nes jau nebežinau kur einu, ką darau, kur ką padedu. Svoris krenta. Per dvi savaites netekau šešių kilų (Man tai į naudą blush2.gif) Nespėju pavalgyt, o ir noro nėra unsure.gif Savaitgalio laukiu kaip stebuklo. Bet ryt į vestuves išlekiam. Va ten bus laiko pavalgyt ir atsipalaiduot mirksiukas.gif  thumbup.gif

Smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mes žadame vykti į pajūrį didis.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 07, 18:41)
Sveikos 4u.gif Į mokyklą nusigavau, bet jau važiavau ne su mašina, o su mikrais. Norėjau visiškai atsiriboti nuo mašinos, prasivalyti grynu oru smegenis, nes jau nebežinau kur einu, ką darau, kur ką padedu. Svoris krenta. Per dvi savaites netekau šešių kilų (Man tai į naudą blush2.gif) Nespėju pavalgyt, o ir noro nėra unsure.gif Savaitgalio laukiu kaip stebuklo. Bet ryt į vestuves išlekiam. Va ten bus laiko pavalgyt ir atsipalaiduot mirksiukas.gif  thumbup.gif

Va čia tai gerai, kad svoris krenta tongue.gif Kad man taip g.gif
Atsakyti