Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 22:38)
Dabar aiškiau, bet įsivaizduoju, kiek darbo reikia, ypač pradžioj, kol "pagauni kampą" g.gif
Ir dar, iš kur imat gražius paveiksliukus( jei ne paslaptis). Aš kaip ta blondinė tokių gražių nerandu g.gif  g.gif  g.gif

Beribės interneto platybės lotuliukas.gif veskit angliškai ko norit ir pridėkit žodį vector.
Pvz school vector
Atsakyti
Zuzanėle, paguodžiu, bet aš taip pat jau kelinta diena pavargusi. Kas bus toliau? Grižtu išsunkta kaip burokėlis.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 19:21)
Būtų labai gerai, kad padėtumėt blush2.gif nuskanavau visą knygą pdf formatu ir isaugjau. Bandžiau siųst, bet parašė, kad per didelis gabalas g.gif šiandien nebeturėjau laiko iš naujo skanuot g.gif sakau, suskaidysiu gabalais( atsikopinsiu), bet neduoda:rankytė laksto blush2.gif

PDF failams redaguoti ir skaityti turiu programą Adobe Acrobat Professional. Tai paaiškinsiu, kaip darau, dirbdama su šia programa. 4u.gif
Meniu juostoje spausti Document / Delete Pages ir tada atsivertusioje lentelėje nurodyti nuo kurio iki kurio puslapio ištrinti. Nu galima pusę dokumento nutrinti ir tada išsaugoti būtinai kitu pavadinimu (pridėti skaičiuką ar kt). Uždaryti dokumentą.
Tai bus vienas dokumentas.
Tada vėl atsiversti senąjį - pilnąjį dokumentą, tik dabar nutrinti dokumento pradžią - pradžioje esančius puslapius ir išsaugoti vėl kitu pavadinimu. Taip gausis 2 dokumentai ir, aišku, jie bus mažesnės apimties.
Tik būtinai ištrynusi puslapius išsaugok kitu pavadinimu, nes neteksi originalaus pilno dokumento.

Tikiuosi, kad turėsi tokią programą ir suprasi, ką čia prirašiau blush2.gif
Jei nepavyks - sakyk. Ką nors dar sugalvosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 06 rugsėjo 2012 - 20:57
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 06, 15:04)
Pamenat, pavasarį važiavom į Trakus, prisipiešę piešinių apie Indiją? Mus rytoj kviečia į seimą, nes atrinko vieną piešinuką į penkiasdešimtuką.

Spaudžiu dešinę prizininkams. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 06, 21:44)
Sėdžiu nusikalus, laukiu penktadienio kaip išganymo. Pavargau...

Ir aš, širdele, laukiu nesulaukiu savaitgalio. Nors mūsų valdžia leido vesti šią savaitę po 3 pamokas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 06 rugsėjo 2012 - 21:09
QUOTE(ninkute @ 2012 09 06, 20:38)
Pusele, kažkodėl neleidžia Jums siųsti A.Ž.

Nežinau kodėl g.gif Rašykit į elektroninį s.leveikiene@gmail.com Gal ten leis, o ir patogiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 06, 18:43)
Šie eilraštukai-komentarai kabėjo stende, o taip pat tik pavasarį "iškeptoje svetainėje".

Puiki svetainė, smagūs vertintojai -draugai. thumbup.gif Noriu konsultacijos. ax.gif Kaip tu įkėlei miesto orų žemėlapį ir vardadienius į jimdo svetainę?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 06, 20:47)
Zuzanėle, paguodžiu, bet aš taip pat jau kelinta diena pavargusi. Kas bus toliau? Grižtu išsunkta kaip burokėlis.

Čia visoms tas pats - man tai žiauriai galva sukas, nežinau, kaip ryt nusigaut į mokyklą reiks g.gif Guodžia tai, kad penktadienis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 20:47)
Beribės interneto platybės lotuliukas.gif veskit angliškai ko norit ir pridėkit žodį vector.
Pvz school vector

Ir ką be jūsų daryčiau: pačiai nedaeina g.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 06, 21:44)
Sveikutės 4u.gif
Sėdžiu nusikalus, laukiu penktadienio kaip išganymo. Pavargau... Atrodo visai neblogai sekėsi, bet pavargau verysad.gif
Yra viltis, kad kita savaitė bus lengvesnė rolleyes.gif

Man si savaite tokia ilga lyg dirbciau jau puse metu be atostogu doh.gif va ka reiskia pirmokai, o as dar anglu kitiems pradinukams destau tai griztu jau uzkimus po pamoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 06, 18:03)
Idėją ir pasiūliau 4u.gif , negaliu prieštarauti "panašiems lipdukams", prieštaraučiau, jei aklai kas bandytų kopintis ir dar po savo pavarde "pakištų". Tai būtų nemalonu ir neetiška  schmoll.gif

Puiki svetaine, daug gerų idėjų, good.gif
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2012 09 06, 21:18)
Man si savaite tokia ilga lyg dirbciau jau puse metu be atostogu doh.gif va ka reiskia pirmokai, o as dar anglu kitiems pradinukams destau tai griztu jau uzkimus po pamoku smile.gif

Mergaitės - daugiau optimizmo. Nespėsim įsivažiuoti, netruks ateiti atostogos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 06, 20:56)
PDF failams redaguoti ir skaityti turiu programą Adobe Acrobat Professional. Tai paaiškinsiu, kaip darau, dirbdama su šia programa.  4u.gif
Meniu juostoje spausti Document / Delete Pages ir tada atsivertusioje lentelėje nurodyti nuo kurio iki kurio puslapio ištrinti. Nu galima pusę dokumento nutrinti ir tada išsaugoti būtinai kitu pavadinimu (pridėti skaičiuką ar kt). Uždaryti dokumentą.
Tai bus vienas dokumentas.
Tada vėl atsiversti senąjį - pilnąjį dokumentą, tik dabar nutrinti dokumento pradžią - pradžioje esančius puslapius ir išsaugoti vėl kitu pavadinimu. Taip gausis 2 dokumentai ir, aišku, jie bus mažesnės apimties.
Tik būtinai ištrynusi puslapius išsaugok kitu pavadinimu, nes neteksi originalaus pilno dokumento.

Tikiuosi, kad turėsi tokią programą ir suprasi, ką čia prirašiau  blush2.gif
Jei nepavyks - sakyk. Ką nors dar sugalvosiu.

Ačiū Snaudale, tikrai labai aiškiai paaiškinai ir , kai skaitau, viską suprantu, bettokios programos pas save neturiu, nes mano kompiuterinės žinios gana silpnos: daug padeda vaikai, bet jie tik savaitgaliais grįžta blink.gif
O tą programą galima persisiųst iš kur?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 06, 22:21)
Puiki svetaine, daug gerų idėjų,  good.gif
Papildyta:

Mergaitės - daugiau optimizmo. Nespėsim įsivažiuoti, netruks ateiti atostogos  biggrin.gif

O atostogu bus daug, kas menesi po savaite 4u.gif
Visom pavargusiom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir eikit miegot, nes ryt anksti keltis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 06, 21:12)
Puiki svetainė, smagūs vertintojai -draugai. thumbup.gif  Noriu konsultacijos. ax.gif  Kaip tu įkėlei miesto orų žemėlapį ir vardadienius į jimdo svetainę?

O kaip patekt į tą puikiąją svetainę? Ar aš pražiopsojau adresiuką? g.gif
Atsakyti