Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(janiku @ 2012 09 06, 19:23)
4u.gif pusele rasiau i az del bendradarbiavimo bet ats nesulaukiau gana senokai tai buvo g.gif

doh.gif Dabar, kai priminėt, atsiminiau blush2.gif niekaip nespėju su laiku( matyt, senatvė) g.gif Kai tuoj neparašiau, po to pamiršau blush2.gif pasitaisysiu tongue.gif bėgu pažiūrėt savo paštan ...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 06, 21:33)
O kur perki? smile.gif

Pirkau visą dėžę Pinokio kanc prekių parduotuvėje. Ten buvo 100 lapų, pasidalinom su kolege. Bet senokai buvo nepamenu už kiek.
Atsakyti
Ar dalyvaujat tarptautinės raštingumo dienos renginiuose ?
Šiemetinė tema apie taiką. gal kas prisimenat kokį kūrinėlį apie taiką ?

g.gif

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 19:51)
Pirkau visą dėžę Pinokio kanc prekių parduotuvėje. Ten buvo 100 lapų, pasidalinom su kolege. Bet senokai buvo nepamenu už kiek.

O ten toj dėžėj visi lapai vienodi? ( ta prasme, lipdukų kiekis ir dydis vienodas, ar yra įvairių dydžių?).
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 21:59)
O ten toj dėžėj visi lapai vienodi? ( ta prasme, lipdukų kiekis ir dydis vienodas, ar yra įvairių dydžių?).

Pas mane dėžėj visi vienodi. Jei nori skirtingų reikia pirkti vienetais, bet tada išeina tikrai brangiau. Nepamenu kokioj parduotuvėj, bet vienas lapas kainavo litą. Išeitų, kad dėžė šimtą kainuoja, bet iš tiesų mokėjau apie šešiasdešimt
Atsakyti
gal žinot kokiam lietuvių kalbos vadovėly 2 klasei yra eilėraštis ,,kodėl naktis tamsi...?
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 09 06, 19:23)
4u.gif pusele rasiau i az del bendradarbiavimo bet ats nesulaukiau gana senokai tai buvo g.gif

Janiku,peržiūrėjau visas savo žinutes, bet tavo žinutės neradau( kita mergaitė iš mūsų forumo kvietė bendrauti). Gal tu apsirikai? Bet kaip ten bebūtų, priimu kvietimą, bendraukim drinks_cheers.gif Juk mūsų darbas toks nespecifinis, todėl visi patarimai praverčia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 20:01)
Pas mane dėžėj visi vienodi. Jei nori skirtingų reikia pirkti vienetais, bet tada išeina tikrai brangiau. Nepamenu kokioj parduotuvėj, bet vienas lapas kainavo litą. Išeitų, kad dėžė šimtą kainuoja, bet iš tiesų mokėjau apie šešiasdešimt

Tada žinau biggrin.gif Bet labai sunku atitaikyt lipduko dydį, kad pro šalį neišlįstų( bent man taip atrodo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 04, 22:20)
Merginos, gal kas žinote kokiame puslapyje reikia iš naujo pratęsti SMART lentos licenziją? Man vis rašo, kad jau artėja pabaiga. ax.gif

Pas mus SMART lentos licenzijos pratęsti nereikia, o reikia tik atsisiųsti atnaujinimus (kompiuteris išmeta tokią lentelę). Mokykla licenziją yra gavusi iš Biznio mašinų kompanijos.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 22:16)

Tada žinau biggrin.gif Bet labai sunku atitaikyt lipduko dydį, kad pro šalį neišlįstų( bent man taip atrodo) g.gif

Reikia lentelę daryt taip kad atskiras langelis būtų paveiksliukui ir atskiras tekstui, tada keičiant paveiksliuką arba tekstą nejuda kita dalis. Pirmą kartą popieriaus sugadinau tikrai nemažai, bet atsispausdindavau ant paprasto lapo ir matuodavau, žiūrėdavau kur sustumdyt reikia. O dabar turiu pastovų, tai šiaip gerai. vaikams patinka, nes padarau, vardinius, teminius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 20:29)
Reikia lentelę daryt taip kad atskiras langelis būtų paveiksliukui ir atskiras tekstui, tada keičiant paveiksliuką arba tekstą nejuda kita dalis. Pirmą kartą popieriaus sugadinau tikrai nemažai, bet atsispausdindavau ant paprasto lapo ir matuodavau, žiūrėdavau kur sustumdyt reikia. O dabar turiu pastovų, tai šiaip gerai. vaikams patinka, nes padarau, vardinius, teminius ir t.t.

Dabar aiškiau, bet įsivaizduoju, kiek darbo reikia, ypač pradžioj, kol "pagauni kampą" g.gif
Ir dar, iš kur imat gražius paveiksliukus( jei ne paslaptis). Aš kaip ta blondinė tokių gražių nerandu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pusele, kažkodėl neleidžia Jums siųsti A.Ž.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Sėdžiu nusikalus, laukiu penktadienio kaip išganymo. Pavargau... Atrodo visai neblogai sekėsi, bet pavargau verysad.gif
Yra viltis, kad kita savaitė bus lengvesnė rolleyes.gif
Atsakyti