Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(elimak7 @ 2012 09 06, 17:49)
Man irgi labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai as jau bandau pasinaudoti sia ideja, tikiuosi autore nesupyks  g.gif . Leidykloje bandau uzsisakyti panasiu lipduku su uzrasais ax.gif  ax.gif  ax.gif

Idėją ir pasiūliau 4u.gif , negaliu prieštarauti "panašiems lipdukams", prieštaraučiau, jei aklai kas bandytų kopintis ir dar po savo pavarde "pakištų". Tai būtų nemalonu ir neetiška schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 17:51)
Tęsiant mintį apie lipdukus ax.gif užsikabinau už tų žodžių "vargti karpant". Aš tai naudoju lipnias etiketes (kanceliarinėse prekėse yra visokių dydžių) Pasirinkau tokius, kur vienam lape yra 33lipdukai. Pasidariau vieną tokį kaip trafaretą kad galima būtų įkelti paveiksliuką ir tekstą, kad nepasikeistų matmenys ir spausdinuosi. Jei kokia šventė ar projektas, tai už darbą kokius ar už mokslą ir t.t. Vardus ant testų sąsiuvinių irgi taip prisiklijuoju. Nieko karpyt nereikia. Paskaičiavau, kad perkant visą dėžutę man išeina kažkur trys centai vienas lipdukas.

Nelabai pagavau minties blush2.gif Tos lipnios etiketės būna rulonėliuose įvairių dydžių ir spalvų( kaip aš įsivaizduoju). O kaip ant jų atspausdinti? Suklijuoti ant A4 lapo? Jau, matyt, stogas važiuoja doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 19:04)
Nelabai pagavau minties blush2.gif Tos lipnios etiketės būna rulonėliuose įvairių dydžių ir spalvų( kaip aš įsivaizduoju). O kaip ant jų atspausdinti? Suklijuoti ant A4 lapo? Jau, matyt, stogas važiuoja doh.gif  blush2.gif

Aš taip pat turiu tik rulonėlyje etiketes, o ant lapo - neteko matyti. Paprotinkit ir mane, kaip tiksliai tai vadinasi, kiek kainuoja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 05, 21:34)
Mergaites, geda pasakyt, kokia adaptuota esu. Nuskanavau "Riesuto" mokytojo knyga 4 klasei, bet neduoda issiust, nes per didelis failas. O isskaidyt dalimis neduoda, gal ir duotu, betgi nemoku. Tai rytoj bandysiu skanuot dalimis. Atsiprasau mergaiciu, kurioms zadejau, bet ryt pasistengsiu sutvarkyt blush2.gif

Galėčiau padėt ir papasakot, kaip suskaidyt ir gal nereikėtų iš naujo skenuot. Reikia tik šiek tiek informacijos, kaip tai esi padariusi ir ką nori suskaidyti.
Ar tu esi nuskenavusi viską į *.pdf formatą, ar į atskirus *.jpg, o paskui visą aplanką suarchyvinusi? O gal dar kažkaip?

Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 18:04)
Nelabai pagavau minties blush2.gif Tos lipnios etiketės būna rulonėliuose įvairių dydžių ir spalvų( kaip aš įsivaizduoju). O kaip ant jų atspausdinti? Suklijuoti ant A4 lapo? Jau, matyt, stogas važiuoja doh.gif  blush2.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 06, 18:11)
Aš taip pat turiu tik rulonėlyje etiketes, o ant lapo - neteko matyti. Paprotinkit ir mane, kaip tiksliai tai vadinasi, kiek kainuoja ir t.t.

cia gal sie turėti galvoje:
http://www.infolaina...ipnus_popierius
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 20:04)

Jos yra baltos kaip normalus A4 formato lapas, tik taip vadinasi. pinokyje sudėtos į tokias dėžutes geltonas, ant jų nupieštas lapas su daug etikečių su barkodais. Spausdini kaip ant paprasto lapo, visas sudėtingumas pirmą kartą nusistatyti parametrus, kad neperliptų ribų.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 06, 20:15)

drinks_cheers.gif yep, būtent tokios.
Kadangi labai greitai plepat, tai pasakysiu, kad anam puslapy parašiau citrinų istoriją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 06 rugsėjo 2012 - 18:18
Atsiliepkit, kas dirbate su jungtinėmis klasėmis. Labai reikėtu patarimų kai kuriais klausimais. Gal asmeniškai parašyčiau.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 06, 19:38)
Atsiliepkit, kas dirbate su jungtinėmis klasėmis. Labai reikėtu patarimų kai kuriais klausimais. Gal asmeniškai parašyčiau.

4u.gif as vargstu su trimis jungtinemis klasemis
Atsakyti
Janiku, parašiau A.Ž
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 06, 18:38)

Aš irgi su 3 tongue.gif Jei tik žinosiu, viską padėsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 06, 18:15)
Galėčiau padėt ir papasakot, kaip suskaidyt ir gal nereikėtų iš naujo skenuot. Reikia tik šiek tiek informacijos, kaip tai esi padariusi ir ką nori suskaidyti.
Ar tu esi nuskenavusi viską į *.pdf formatą, ar į atskirus *.jpg, o paskui visą aplanką suarchyvinusi? O gal dar kažkaip?

Būtų labai gerai, kad padėtumėt blush2.gif nuskanavau visą knygą pdf formatu ir isaugjau. Bandžiau siųst, bet parašė, kad per didelis gabalas g.gif šiandien nebeturėjau laiko iš naujo skanuot g.gif sakau, suskaidysiu gabalais( atsikopinsiu), bet neduoda:rankytė laksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 06, 20:21)
Aš irgi su 3 tongue.gif  Jei tik žinosiu, viską padėsiu 4u.gif
Papildyta:
Būtų labai gerai, kad padėtumėt blush2.gif nuskanavau visą knygą pdf formatu ir isaugjau. Bandžiau siųst, bet parašė, kad per didelis gabalas g.gif šiandien nebeturėjau laiko iš naujo skanuot g.gif sakau, suskaidysiu gabalais( atsikopinsiu), bet neduoda:rankytė laksto blush2.gif

4u.gif pusele rasiau i az del bendradarbiavimo bet ats nesulaukiau gana senokai tai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 06, 19:17)
Jos yra baltos kaip normalus A4 formato lapas, tik taip vadinasi. pinokyje sudėtos į tokias dėžutes geltonas, ant jų nupieštas lapas su daug etikečių su barkodais.

O kur perki? smile.gif
Atsakyti