Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(pusele30 @ 2012 09 04, 23:30)
Gerai, pasiųsiu smile.gif
O kas ten per kursai?

ECDL tai kompiuterinio raštingumo kursai. Jie galioja Visoje ES. Reiks laikyti testus. Iš pradinukių mūsų rajono valdžia reikalauja turėti 7 modulius. KĄ padarysi. Reikia, einam. Gal bus ir naudos kokios. Tik laiko atima nemažai, o vat jo tai gaila.
Atsakyti
Sveikos merginos, kurioms skaudus vertinimo klausimas. pernai su pirmokeliais turėjau pasidarius tokius lipdukus su poetiniais paaiškinimais, jie buvo mūsų padėjėjai, tai kasdieniniame darbe juos ir naudodavau, mokyklos valdzia leido, tėveliai buvo patenkinti. Į paštą įmesiu nuorodą, gal sau prisitaikysite įdėją.
Atsakyti
sveikos pradinukės,noriu įsilieti į jūsų šaunų būrį
trumpai: esu pradinukė, dešimties metų patirtis, šiuo metu auginu leliuką smile.gif, bet nuo sausio planuoju grįžti. Taigi mintys jau sukasi apie darbus, naujas idėjas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 09 06, 14:07)
trumpai: esu pradinukė, dešimties metų patirtis, šiuo metu auginu leliuką smile.gif, bet nuo sausio planuoju grįžti. Taigi mintys jau sukasi apie darbus, naujas idėjas... ax.gif

Čia visos mielai priimamos. Būk pasveikinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 05, 22:45)
Aš tai dar laukiu citrinų istorijos tolerancijai. mirksiukas.gif O tada būsiu visom keturiom-už raktelio įteikimą. smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(GEG @ 2012 09 06, 14:07)

Malonu susipažint mirksiukas.gif

Pamenat, pavasarį važiavom į Trakus, prisipiešę piešinių apie Indiją? Mus rytoj kviečia į seimą, nes atrinko vieną piešinuką į penkiasdešimtuką. Gal iš jūsų irgi kuri nors važiuoja? susitiktumėm, susipažintumėm... ax.gif
Atsakyti
Dar kartelį rašau... Negaliu nepadėkoti už vertinimo eilėraštukus atsiųstus į paštą. Labai taiklūs ir skambūs. Nuoširdus ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik nelabai supratau kam blush2.gif . Įtariu, kad kad ji kur galas , bet ten matau kitą vardą ax.gif Naudosiu ir naudosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 06, 15:57)
Dar kartelį rašau... Negaliu nepadėkoti už vertinimo eilėraštukus atsiųstus į paštą. Labai taiklūs ir skambūs. Nuoširdus ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tik nelabai supratau kam blush2.gif . Įtariu, kad kad ji kur galas , bet ten matau kitą vardą ax.gif Naudosiu ir naudosiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pritariu! Pirmokams labai gražu ir smagu turi būti gauti tokius vertinimus. Pasinaudosiu ir aš. Stebiuosi, kiek kūrybos, fantazijos turi žmonės. Net pavydu.
Tik dar noriu paklausti: ar jūs pasidarote tokius "lipdukus" ir klijuojate, ar rašote įrašus į sąsiuvinius.
Man kilo tokia mintis: vaikams atspausdinti šiuos eilėraščius su paveikslėliais, suklijuoti į pasiekimų knygelę ar kokį sąsiuvinį, dar kur nors klasėje pakabinti, kad kasdien matytų. O po darbais rašyti tik vieną žodį - Šaunu, Pasistenk. Ką reiškia šis žodis vaikai pažiūrės į pavyzdį ir supras. Man atrodo, kad taip būtų lengviau, ir nereikėtų tiek vargti karpant "lipdukus". O gal ne toks efektas vaikui būtų? Pasidalinkit savo mintimis. Būsiu dėkina.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 06, 14:04)
drinks_cheers.gif
Malonu susipažint mirksiukas.gif

Pamenat, pavasarį važiavom į Trakus, prisipiešę piešinių apie Indiją? Mus rytoj kviečia į seimą, nes atrinko vieną piešinuką į penkiasdešimtuką. Gal iš jūsų irgi kuri nors važiuoja? susitiktumėm, susipažintumėm... ax.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NEGAVAU IR AŠ JOKIO PAKVIETIMO Į KURSUS. Eisiu skenuot knygų, nes daug parsinešiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 06, 14:57)
Dar kartelį rašau... Negaliu nepadėkoti už vertinimo eilėraštukus atsiųstus į paštą. Labai taiklūs ir skambūs. Nuoširdus ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tik nelabai supratau kam blush2.gif . Įtariu, kad kad ji kur galas , bet ten matau kitą vardą ax.gif Naudosiu ir naudosiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 06, 15:31)
Pritariu! Pirmokams labai gražu ir smagu turi būti gauti tokius vertinimus. Pasinaudosiu ir aš. Stebiuosi, kiek kūrybos, fantazijos turi žmonės. Net pavydu.
Tik dar noriu paklausti: ar jūs pasidarote tokius "lipdukus" ir klijuojate, ar rašote įrašus į sąsiuvinius.
Man kilo tokia mintis: vaikams atspausdinti šiuos eilėraščius su paveikslėliais, suklijuoti į pasiekimų knygelę ar kokį sąsiuvinį, dar kur nors klasėje pakabinti, kad kasdien matytų. O po darbais rašyti tik vieną žodį - Šaunu, Pasistenk. Ką reiškia šis žodis vaikai pažiūrės į pavyzdį ir supras. Man atrodo, kad taip būtų lengviau, ir nereikėtų tiek vargti karpant "lipdukus". O gal ne toks efektas vaikui būtų? Pasidalinkit savo mintimis. Būsiu dėkina.

Ačiū ačiū už pagyras. Autorinės teisės priklauso man lotuliukas.gif
Šie eilraštukai-komentarai kabėjo stende, o taip pat tik pavasarį "iškeptoje svetainėje". tėveliai juokavo, kad būtų gerai turėti namuose ir ant šaldytuvo prisiklijavus. Šiuos lipdukus gausiai klijuodavau į sąsiuvinius, pratybas, testus, už įvairius kūrybinius darbelius, bet juos daugiau traktavau, kaip draugus pagalbininkus, kurie ateina kartu pasidžiaugti sėkmėmis, pasibarti, papriekaištauti, kai to reikia, arba priminti apie nebaigtus darbus. Čia tiktų posakis: "Pasakyk kas tavo draugai -pasakysiu kas tu."
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 06, 18:43)
Ačiū ačiū už pagyras. Autorinės teisės priklauso man  lotuliukas.gif
Šie eilraštukai-komentarai kabėjo stende, o taip pat tik pavasarį "iškeptoje svetainėje". tėveliai juokavo, kad būtų gerai turėti namuose ir ant šaldytuvo prisiklijavus. Šiuos lipdukus gausiai klijuodavau į sąsiuvinius, pratybas, testus, už įvairius kūrybinius darbelius, bet juos daugiau traktavau, kaip draugus pagalbininkus, kurie ateina kartu pasidžiaugti sėkmėmis, pasibarti, papriekaištauti, kai to reikia, arba priminti apie nebaigtus darbus. Čia tiktų posakis: "Pasakyk kas tavo draugai -pasakysiu kas tu."

Man irgi labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai as jau bandau pasinaudoti sia ideja, tikiuosi autore nesupyks g.gif . Leidykloje bandau uzsisakyti panasiu lipduku su uzrasais ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Tęsiant mintį apie lipdukus ax.gif užsikabinau už tų žodžių "vargti karpant". Aš tai naudoju lipnias etiketes (kanceliarinėse prekėse yra visokių dydžių) Pasirinkau tokius, kur vienam lape yra 33lipdukai. Pasidariau vieną tokį kaip trafaretą kad galima būtų įkelti paveiksliuką ir tekstą, kad nepasikeistų matmenys ir spausdinuosi. Jei kokia šventė ar projektas, tai už darbą kokius ar už mokslą ir t.t. Vardus ant testų sąsiuvinių irgi taip prisiklijuoju. Nieko karpyt nereikia. Paskaičiavau, kad perkant visą dėžutę man išeina kažkur trys centai vienas lipdukas.

Citrinos istorija - tolerancijos ugdymui. Dirbama grupėse (su tėvais šito nedariau, darėm pačios seminare). Darbas etapais.
*"minčių lietus" ką žinome apie citriną.
** kiekviena grupė gauna po vieną citriną. Ją apžiūri, pasako kuo ji (būtent šita citrina) ypatinga.
***sukuriama citrinos gyvenimo istorija (mes asmeniškai kūrėm meksikiečių serialo stiliaus istoriją apie Huaną Karlosą lotuliukas.gif thumbup.gif )
****tada duodama bet kokia daržovė, kiekvienai grupei skirtingai (bulvė, morka, kopūstas, bananas ir t.t.) Pliusai - minusai (pvz bulvė - minusai - purvina, neaiškios spalvos, reikia virti) Pliusai - skanu, maistinga ir t.t. ir verdiktas - duoti pvz bulvei pilietybę ar ne, priimti į kolektyvą ar ne? Ar gali būti su citrinomis 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 06 rugsėjo 2012 - 18:11