QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 06, 14:57)
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 06, 15:31)
Pritariu! Pirmokams labai gražu ir smagu turi būti gauti tokius vertinimus. Pasinaudosiu ir aš. Stebiuosi, kiek kūrybos, fantazijos turi žmonės. Net pavydu.
Tik dar noriu paklausti: ar jūs pasidarote tokius "lipdukus" ir klijuojate, ar rašote įrašus į sąsiuvinius.
Man kilo tokia mintis: vaikams atspausdinti šiuos eilėraščius su paveikslėliais, suklijuoti į pasiekimų knygelę ar kokį sąsiuvinį, dar kur nors klasėje pakabinti, kad kasdien matytų. O po darbais rašyti tik vieną žodį - Šaunu, Pasistenk. Ką reiškia šis žodis vaikai pažiūrės į pavyzdį ir supras. Man atrodo, kad taip būtų lengviau, ir nereikėtų tiek vargti karpant "lipdukus". O gal ne toks efektas vaikui būtų? Pasidalinkit savo mintimis. Būsiu dėkina.
Ačiū ačiū už pagyras. Autorinės teisės priklauso man
Šie eilraštukai-komentarai kabėjo stende, o taip pat tik pavasarį "iškeptoje svetainėje". tėveliai juokavo, kad būtų gerai turėti namuose ir ant šaldytuvo prisiklijavus. Šiuos lipdukus gausiai klijuodavau į sąsiuvinius, pratybas, testus, už įvairius kūrybinius darbelius, bet juos daugiau traktavau, kaip draugus pagalbininkus, kurie ateina kartu pasidžiaugti sėkmėmis, pasibarti, papriekaištauti, kai to reikia, arba priminti apie nebaigtus darbus. Čia tiktų posakis: "Pasakyk kas tavo draugai -pasakysiu kas tu."