Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Merginos, norėjau pasiūlyti Daivaijazz suteikti pašto raktelį. Ji jau labai seniai diskutuoja forume, padeda savo patarimais. thumbup.gif
[/quote]

Aš už thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nusiunčiau į paštą idėjų dailės- darbelių pamokoms
Atsakyti
Dėkui už pasitikėjimą 4u.gif Mano siuntinių niekas neištrynė, nes jų tiesiog nebuvo. Buvau rašiusi, kad tik dabar susitvarkiau darbe bylas, nes namuose abu savo kompus sugadinau doh.gif ot sugebėjimai doh.gif tai senesnių dabar negaliu atstatyt (manau, kad laikinai). dabar suruošti yra trečiokams kelione po lietuva konkursams viktorinos. Bet kadangi nežinau kokio lygio jūsų siunčiama medžiaga, nežinau ar ji ne per prasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 05, 20:32)
Dėkui už pasitikėjimą 4u.gif Mano siuntinių niekas neištrynė, nes jų tiesiog nebuvo. Buvau rašiusi, kad tik dabar susitvarkiau darbe bylas, nes namuose abu savo kompus sugadinau doh.gif ot sugebėjimai doh.gif tai senesnių dabar negaliu atstatyt (manau, kad laikinai). dabar suruošti yra trečiokams kelione po lietuva konkursams viktorinos. Bet kadangi nežinau kokio lygio jūsų siunčiama medžiaga, nežinau ar ji ne per prasta ax.gif

siųsk viską, mes gi nekritikuojam, draugiškai gyvenam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 05, 21:37)
siųsk viską, mes gi nekritikuojam, draugiškai gyvenam  smile.gif

Labukas, gal gavote Danske banko pasiūlyma dalyvauti finansinio raštingumo mokymuose? Nesupratau ar reikia registruotis, nes apie tai neužsiminta, tai gal siųs visoms mokykloms? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 05, 21:37)
siųsk viską, mes gi nekritikuojam, draugiškai gyvenam  smile.gif

Labukas, gal gavote Danske banko pasiūlyma dalyvauti finansinio raštingumo mokymuose? Nesupratau ar reikia registruotis, nes apie tai neužsiminta, tai gal siųs visoms mokykloms? g.gif

Mes viską galim prisitaikyti sau, svarbu mintys thumbup.gif
Atsakyti

Mergaites, geda pasakyt, kokia adaptuota esu. Nuskanavau "Riesuto" mokytojo knyga 4 klasei, bet neduoda issiust, nes per didelis failas. O isskaidyt dalimis neduoda, gal ir duotu, betgi nemoku. Tai rytoj bandysiu skanuot dalimis. Atsiprasau mergaiciu, kurioms zadejau, bet ryt pasistengsiu sutvarkyt blush2.gif
Atsakyti
Apie kokį finansinį raštingumą kalbate? Mes nieko dar negavome. Sakykite, kolegės, kaip šiemet su vertinimu. Ką darote, ar turite pasiekimų knygeles, ar rašote romanus tėvams? Gal dar naudojate simbolius. Mes turim knygeles ir sėkmingai dirbsime toliau, bet simbolių nenaudojame jokių.
Atsakyti
smile.gif pas mus šiemet elektroninis dienynas.... g.gif Pernai skaičiau kai kurių jūsų pokalbius apie tai ir - schmoll.gif nieko nesupratau...
Dabar pačiai reikia taip dirbti. Ir vėl nieko kol kas .... schmoll.gif
Ar jūsų tėvai patenkinti? Kokios nuomonės ? Gal kam ir atsibodo apie tai kalbėti, bet naujai naudojančioms būtų įdomu sužinot .... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 05, 20:01)
Merginos, norėjau pasiūlyti Daivaijazz suteikti pašto raktelį. Ji jau labai seniai diskutuoja forume,  padeda savo patarimais.  thumbup.gif

Aš tai dar laukiu citrinų istorijos tolerancijai. mirksiukas.gif O tada būsiu visom keturiom-už raktelio įteikimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 05, 21:34)
Apie kokį finansinį raštingumą kalbate? Mes nieko dar negavome. Sakykite, kolegės, kaip šiemet su vertinimu. Ką darote, ar turite pasiekimų knygeles, ar rašote romanus tėvams? Gal dar naudojate simbolius. Mes turim knygeles ir sėkmingai dirbsime toliau, bet simbolių nenaudojame jokių.

Mes tai sedim ir laukiam nurodymu is auksciau del vertinimo. Mus prijunge prie kitos mokyklos, tai jie turetu pasakyt kaip vertinsim, bet kol kas dar nesulaukiam nieko. O jusu knygeles pritaikytos romanams rasyti? Gal butu galima zvilgtelt vienu akies kampeliu? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, pribėgau ir aš paskaitinėti. Čia tikri namai į kuriuos visos visada sugrįžta. Pilni namučiai naujų idėjų, žinių. Smagu, kad taip šauniai čia gyvenam. Aš taip pat pritariu dėl raktelio daivajaz. Prisimenu, kokia laiminga buvau, kai jį gavau... smile.gif
Savo rugsėjo nuotraukas įkelsiu vėliau, jei pavyks kaip nors iškelti iš telefono. Ir dar. Aš tokia žiopla, sutvarkiau 2 diskus muzikai, o jie pasirodo jau yra. Neužmačiau.
Rakto 4kl. mokytojo knygas taip pat gavau. Jeigu vėliau reikės, galėsiu pagelbėti. Kažkas žadėjo nuskenuoti kiek supratau.
Atsakyti
Sveikos, bitutės ax.gif (kalbu kaip pirmokė biggrin.gif )
Šiais metais klasėje turiu 22. Kol kas sekasi normaliai. Kažkaip nelabai pavargstu blush2.gif - stengiuosi juos nukalti: šokeliais, dainelėmis mirksiukas.gif Bet toliau tai bus - keli skaito kaip ketvirtokai, keli - šiek tiek prasčiau, kiti - visai nė bum bum. O vienas visiškai veidrodiniu būdu rašo. Dar tokio neturėjau. Reiks ieškoti info, kaip dirbti su tokia problema doh.gif
Tikėdamosios elektroninio dienyno, neužsisakėme pasiekimų knygelių, o tik paprastą sąsiuvinį. Tad šiandien kokias keturias valandas užtrukau, kol viską suklijavau. Pirmame lape vaikai nusipiešė save, užsirašė savo vardą, klasę, o aš įklijavau savo duomenis. Antrame lape informacija apie atostogas, kalendorius, tada - saugaus elgesio patarimai (labai daug naudojausi kažkieno iš jūsų siųsta nuskanuota knygele PRADINUKO UŽRAŠAI - lenkiuosi šiam žmogui drinks_cheers.gif ) . Kitame - pareigos ir teisės; klasės taisyklės; toliau - mokyklos vertinimas ir tvarkaraštis, sekančiame - rugsėjo mėnesio kontrolinių darbų sąrašas. Žiopla, palikau jį mokyklos kompiuteryje. Ryt atsiųsiu - iškart suvedžiau kokius kontrolinius darys, kiek galima surinkti pupų, riešutų ar gilių, tada grafas apie tai kiek surinko ir koks gaunasi procentas. Tada po lentele parašiau kaip procentai verčiami į žodžius.. Nu, sunku nupasakoti - atsiųsiu ir pasižiūrėsite , jei reikia mirksiukas.gif

Daivajazz aktyvi forume ir labai puikius patarimus dalina. Aš už raktelį drinks_cheers.gif
Atsakyti